DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Örebro 20/8

DrTrav - 18 Augusti 2022 - 22:28

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Örebrotravet. Vi bjuds på finalerna av korta E3 för både ston och hingst/valacker. Noterbart är att Örebro har ett upplopp som endast mäter 178m, så det är av betydande vikt att vara med i den främre träffen när loppet ska avgöras.

(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)
KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
 
Nedan följer mina V75-tips.
Jag spelar med två spikar. 2 Missle Hill i den andra avdelningen och 2 Jewilla i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Örebro Lördag 20/8
V75-1 1,4,5,6,7,8,11
V75-2 2 Missle Hill
V75-3 1,2,3,6
V75-4 1,2,3,4,5,7
V75-5 2,3,5,7,11,12
V75-6 2 Jewilla
V75-7 2,5,10

3024 rader x 0,50 = 1512 kr

DD Tips Örebro Lördag 20/8
DD1: 2 Jewilla
DD2: 2,5,10

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m volt
6 Toto Barosso är en femåring som står bra inne i loppet kapacitetsmässigt men som har en tendens till att strula till det för sig. De dagar som Toto Barosso presterar på topp har han en högstanivå som räcker väldigt långt i klassen. Idag är det voltstart som gäller något man inte testat på så ofta, men de få gångerna man startat så har Toto Barosso gått iväg stabilt. Man har ett spännande utgångsläge med springspår, och kommer man bara iväg hyggligt är jag inne på att man tidigt sitter i ledningen. Väl i den positionen kommer man sen bli svårslagen och distansen är snarare ett plus än minus. Klar förstahäst i loppet.

Vill tidigt också lyfta fram 11 Bransbys Juke Box som trivs över lång distans, åtta av karriärens 15 segrar är tagna över just långdistans. Senast var man ute i Axevalla Maraton över 4000m och visade då bra form. Hans Crebas som tränar har även bra stallform för dagen och med minsta klaff här idag kommer Bransbys Juke Box vara med långt framme idag.

8 Borups Tornado var den som vann Axevalla Maraton över 4000m. Senast fick han ett tufft lopp och att det blev trötta ben tillsut är inte mycket att säga om. Idag har man ett spännande smygläge och skulle det lösa sig längs vägen på ett bra sätt är detta en tidig skräll att betala för i loppet.

7 Global Bookmaker var inte som bäst senast men har visat bra form en längre tid dessförinnan. Han kan öppna bra och från ett spännande utgångsläge med springspår ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Toto Barosso
Spets efter 500: 6 Toto Barosso
Skrällen: 11 Bransbys Juke Box
Rankingen: A: 6 B 11,8,7,5,1,4,12,9 C 10,2,3

V75-2 2100m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 2 Missle Hill. Visst kommer han bli stor favorit idag, men han har också fått optimala förutsättningar. Intrycket senast på Visby bar var helläckert, han vann tilllsut lekande lätt trots att han fick göra jobbet utvändigt om 4 Lucifer Lane. Formen är på topp och utgångsläget perfekt. Örjan Kihlström som sitter i vagnen kommer kunna läsa av loppet tigit och avgöra om man kan hitta till ledningen direkt eller om han ska låta övriga göra av med sina krafter initialt. I en på förhand blek gulddivision är det Missle Hill som sticker ut och jag tvekar inte när jag spikar trots hög procent.

Motbud
4 Lucifer Lane har vid flertalet tillfällen visat upp att han tillhör högsta klassen. Han gav sig lite väl enkelt från ledningen senast kanske man med sin speed kommer han idag utgöra ett tidigt hot bakom Missle Hill. Örebro är en spetsbana och skulle man ta sig förbi min spik initialt är man sen också det främsta motbudet i lopet på förhand.

Nämner även 10 Global Welcome som avslutade vasst som tvåa bakom Missle Hill senast på Visby. Formkurvan pekar uppåt och även om man är beroende av en hel del tur från bricka tio idag så gynnas Global Welcome vid överpace på loppet.

Min Vinnare: 2 Missle Hill
Spets efter 500: 2 Missle Hill / 4 Lucifer Lane
Skrällen:
Rankingen: A: 2 B 4,10,6,1,11,3 C 7,5,8,9

V75-3 1609m auto
E3 Final för hingstar/valacker.

1 Corazon Combo har imponerande 14 segrar på sina 15 starter i livet och enda gången man inte passerat mållinjen först var i finalen av långa E3 för tre starter sedan. Men trots nederlaget så lyste prestationen toppklass. Idag har man möjlighet på revansch gentemot 3 Bedazzled Sox som troligtvis kommer få ett betydligt tuffare lopp i denna finalen. Jag är inne på att Corazon Combo håller upp ledningen från start och får då Bedazzled Sox göra jobbet idag talar mycket för att Corazon Combo får sin revansch.

Jag vill även lyfta fram 2 Drake Kronos som i sitt försök öppnade mycket rappt och vann sen från ledningen på bra sätt. Drake Kronos gick imål på den snabbaste försökstiden utan att vara trött imål. Räkna med att Ulf Ohlsson kommer ladda vad som går från start och även om det inte kommer bli enkelt att ta en längd på Corazon Combo så kan man ändå få en passande resa idag och ska räknas tidigt.

3 Bedazzled Sox stod för en topprestation när man vann långa E3 från ledningen. Bedazzled Sox visade även senast att han också kan prestera bra bakifrån och att han besitter en vass avslutning. Det kommer bli tufft att hitta till ledningen idag och då väntar troligtvis en hel del jobb på egen hand. Men Bedazzled Sox kan vinna loppet på flera sätt och ska inte nonchaleras helt här.

Min Vinnare: 1 Corazon Combo
Spets efter 500: 1 Corazon Combo / 2 Drake Kronos
Skrällen: 2 Drake Kronos
Rankingen: A: 1 B 2,3,64,10 C 8,5,9,7

V75-4 2140m volt
Det mest öppna loppet på V75 idag.

3 Dirty Martini har galopperat i två av de tre senaste loppen vilket såklart är oroväckande. Men för två starter sedan vann man enkelt från ledningen med sparade krafter. Skulle Dirty Martini hålla reda på sina ben idag finns både kunnande och fart för att på nytt sätta nosen först över linjen. Tränaren Jörgen Westholm har bra form på stallet och felfri är Dirty Martini given i segerstriden.

2 Global Crossover gjorde senas comeback efter ett längre uppehåll, under uppehållet har Global Crossover blivit kastrerad. Man spände även bågen och körde barfota runt om för första gången och vad som gav den bästa effekten är svårt att säga. Men Global Crossover var bara bäst i loppet och vann överlägset. Det är samma utrustning som gäller idag och med tanke på att man nu har ett lopp i kroppen dessutom måste man vara tidig på kupongen här.

En som visat fin utveckling på slutet är 4 Father Simon. Han ser bättre och bättre ut för varje start och i ett öppet lopp där jag plockar med sex hästar så är Father Simon given.

Min Vinnare: 3 Dirty Martini
Spets efter 500: 3 Dirty Martini
Skrällen: 4 Father Simon
Rankingen: A: 3,2 B 4,5,7,1,8,9,11 C 12,10,6

V75-5 2100m auto
2 Eagle in Disguise kommer med två raka segrar på kontot och har imponerat på slutet. Innan bilen släppte fältet senast tog Eagle in Disguise några galoppsteg men travade in sig snabbt och efter det laddades han framåt direkt. Eagle in Disguise satt i ledningen efter 60m och vann sen på ett mersmakande sätt. Formtoppen är ett faktum och idag från ett perfekt utgångsläge är han min troliga ledare felfri. Väl i den positionen är sen Eagle in Disguise hästen att slå för övriga.

5 Conrads Diderot visade härlig inställning och kämpaglöd senast när han krigade hela vägen men blev i sista stegen slagen av Rossi Garline på V75. Idag står han bra inne i loppet och även här pekar formkurvan uppåt. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle krävas och skulle det strula lite för Eagle in Disguise kommer Rikard N Skoglund bakom Conrads Diderot inte vara sen på att utnyttja det.

7 L.L.Labero borde ha hållit undan från ledningen senast för att få godkänt. Men det gick fort den sista biten och Bottnas Idol var helt enkelt för kvick i benen. Skulle Eagle in Disguise inte vara redo att släppas av från start idag kan mycket väl L.L.Labero vara den som sitter in spets efter en bit. Men samtidigt är L.L.Labero inte beroende av ledningen för att sgerstrida. Till 11% är han tidig.

Min Vinnare: 2 Eagle in Disguise
Spets efter 500: 2 Eagle in Disguise
Skrällen: 7 L.L.Labero
Rankingen: A: 2 B 5,7,11,3,12,6,9 C 4,1,10,8

V75-6 1609m auto
E3 Final för ston.

Min vinnare av korta E3 är 2 Jewilla. Hon övertygade i sitt försök senast. Hon trivs över kort distans och från ett perfekt utgångsläge kommer Jewilla kunna sitta bra på det från start oavsett om det blir ledningen eller inte. Hon är kvick iväg från start och ska kunna nå ledningen men Jewilla visade senast att hon även har en vass avslutning att tillgå. Detta innebär att Mats E Djuse har valmöjligheter när det kommer till taktiken idag och jag kan se Jewilla vinna loppet på olika sätt och kommer därför ta ställning. Spik.

Motbud
3 Dea Grif. Hon galopperade på upploppet näst senast i långa E3 med gott om krafter kvar och jagar nu revansch. I försöket senast vann hon med sparade krafter från ledningen. Dea Grif är obesegrad efter två försök på kort distans och detta är en topphäst som vi kommer få följa i stora sammanhang framöver. Men med många startsnabba med i loppet kommer hon troligtvis inte nå någon ledning och det kommer därför krävas en hel del jobb på egen hand idag. Skulle det dock blir överpace från start kan Dea Grif vara den som är starkast tillslut.

För den som inte tar ställning i loppet ska även 4 Beat It streckas tidigt. Hon har fått tre lopp i kroppen innanför västen i år och i försöket senast lyste det form om hästen. Beat It vann på 11,1 med krafter sparade efter att hon forcerades till ledningen med varvet kvar till mål. Tussarna var oryckta och jag räknar med att vi pånytt kommer få se en topprestation från Beat It här. En tidig utmanare bakom min spik.

Min Vinnare: 2 Jewilla
Spets efter 500: 2 Jewilla
Skrällen:
Rankingen: A: 2 B 3,4,5,1,6 C 7,10,8,9

V75-7 1609m auto
2 King of Everything fick öppna första varvet på 11,5 i den senaste starten och att det blev lite trötta ben tillslut över meddeldistans är inte mycket att säga om. Nu är det kort distans igen vilket är ett plus och med tanke på hans speed är detta min troliga ledare pånytt. Det blir återigen helstängt huvudlag och på spetsbanan Örebro är jag inne på att räcker hela vägen denna gången. Förstahäst.

10 Born to Run hade tre raka segrar på svensk mark inför den senaste starten. Men Alessandro Gocciadoros femåring fick segersviten bruten senast efter att galopperat i slutkurvan med 200m kvar. Underlaget den tävlingsdagen såg inte helt optimalt ut och kanske var det de som spelade Born to Run ett spratt. Han är den som visat bäst kunnande i loppet och blir inte utgångsläget en fälla idag kommer Born to Run med en normal prestation vara med långt framme här. Det är anmält barfota runt om för första gången på svensk mark vilket är spännande.

Nämner även 5 Bravo Santana som aldrig kom in i loppet senast men gjorde det bra i skymundan. Gången före vann man på bra sätt och formen är fortsatt bra. Idag är uppgiften mer passande, Bravo Santana trivs över kort distans och kan öppna bra. Johan Untersteiner har lite valmöjligheter gällande taktiken men oavsett hur han väljer att lägga upp loppet så är jag inne på att Bravo Santana är redo för en topprestation idag.

Min Vinnare: 2 King of Everything
Spets efter 500: 2 King of Everything
Skrällen:
Rankingen: A: 2,10,5 B 12,4,1,3,6 C 9,7,11,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Ungern - Italien
Fotboll - Nations League - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9