DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 26/3

DrTrav - 24 Mars 2022 - 22:44

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Solvalla. Vi bjuds på STL-finaler och travsport i hög klass. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 Phoenix Photo i femte avdelningen och 14 Devs Daffodil i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Lördag 26/3
V75-1 1,2,3,4,5,6,7,9,10
V75-2 1,2,3,4,5,6,7,9
V75-3 1,2,4,6,9,11
V75-4 2,5,6
V75-5 5 Phoenix Photo
V75-6 14 Devs Daffodil
V75-7 10,12

2592 rader x 0,50 = 1296 kr

DD Tips Solvalla Lördag 26/3
DD1: 4 Devs Daffodil
DD2: 10,12

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
Ett öppet lopp inleder V75 dagen och jag kommer gardera brett.
1 Borups Tornado var för två starter sedan ute på Axevallas travbana och fick då ett tufft lopp på V75. Men i den senaste starten fick Ulf Stenströmmers häst visa upp sig från sin bästa sida. Då vann han på ett rejält sätt från dödens och med en formkurva som pekar åt rätt håll ska han räknas tidigt även idag. Han är dock ingen blixt från start vilket innebär att utgångsläget skulle kunna bli en fälla och därför är det också givet att gardera på förhand.

2 Alert Kronos har gjort det bra under vintern och är en allround individ som går över alla distanser. Han kommer med två raka segrar på kontot och Alert Kronos är kvick iväg från start och nu när det är anmält både barfota runt om och amerikansk vagn är man min troliga ledare av loppet och i den positionen leder man sen loppet länge, kanske hela vägen?

Skrällen är 6 Digital Indy som visserligen fick ge sig emot Borups Tornado senast men Ola Karlssons femåring stod för en gedigen prestation och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Idag är det dessutom barfota runt om för första gången på länge och till endast 4% är Digital Indy tidig vid gardering.

Nämner även 7 Namur som har gjort det bra en längre tid nu och kommer han bara till i loppet idag ska han inte nonchaleras. 3 Equal to None kommer även han med bra form och har nu fått ett bra utgångsläge. Kommer kunna smyga med och avsluta rappt tillslut.

Min Vinnare: 1 Borups Tornado
Spets efter 500m: 2 Alert Kronos
Skrällen: 6 Digital Indy
Ranking: A 1,2 B 6,7,3,10,9,5,4 C 8,12,11

V75-2 2140m auto
Även den andra avdelningen är öppen och kräver en hel del streck om man inte väljer en annan väg och tar ställning för någon.

1 Global Bodyguard är en femåring från Håkan K Persson som gjort det bra på slutet från sämre utgångslägen. Formen är därför bättre än vad resultatraden antyder och idag ser förutsättningarna spännande ut på förhand. Detta är en individ som trivs att tävla i den främre träffen och dessutom är han kvick iväg från start. Utgångsläget är ett plus och Global Bodyguard är min troliga ledare av loppet. Efter fyra försök hittills i spets hade det blivit tre segrar och en andraplats. Trots att motstånd knappast saknas här så Global Bodyguard min förstahäst i loppet.

2 Hobart är en rejäl fyraåring som i den senaste starten stred tappert från dödens under slutvarvet och höll berömvärt till andraplatsen. Idag är utgångsläget bra och Hobart kommer kunna sitta bra på det från start. Med flera startsnabba hästar med i loppet kan det också gå undan från början vilket är något som skulle gynna Hobart tillslut idag. Dessutom ska Hobart tävla barfota bak idag vilket känns spännande. Tidig på kupongen.

Nämner även 5 Darlington Fame som kan öppna riktigt snabbt bakom bilen men samtidigt har Darlington Fame även visat att han kan avsluta rykande den sista biten med rygglopp. Så frågan är vilken taktik Markus Niklasson som sitter i vagnen väljer idag då det finns en överhängande risk för svar invändigt inledningsvis, vilket kan kosta tillslut. Oavsett finns både form och fart för att segerstrida och att avsluta sista 200m via 07,4 som fyraåring säger en hel del.

Måste även nämna 3 Il Forte som skrällde senast på V75 och var då spelad till 71ggr på toton. Men insatsen var ingen turseger, han vann från ledningen på en topptid. Il Forte är i högform men idag är det längre distans och det finns risk för svar om man skulle ladda mot spets.

Min Vinnare: 1 Global Bodyguard
Spets efter 500m: 1 Global Bodyguard / 5 Darlington Fame / 3 Il Forte
Skrällen: 2 Hobart
Ranking: A 1,2,5 B 3,7,4,6,9,8 C 10,12,11

V75-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens stora favorit 2 Who’s Who. Han övertygade i sin comeback senast och vann då enkelt efter att tidigt kört sig till ledning. Nu med ett lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en hel del till dagens start för Pasi Aikos stjärna. Redan förra året firade Who’s Who stora framgångar i storloppen och i år är siktet inställt på Elitloppet i slutet av Maj. Förutom en härlig inställning och styrka finns också fart. På förhand talar mycket för Who’s Who, både utgångsläge och kapacitet. Men idag är det också ett hack upp motståndsmässigt jämfört med senast och när vi ser närmare 80% på strecken kan jag inte låta mig singelstrecka honom.

4 Upstate Face visade under fjolåret att han utvecklats en hel del och klättrade då igenom klasserna. Bland annat slutade man långt framme i både Hugo Åbergs Memorial och SM. I den senaste starten var det årsdebut och den prestationen var både imponerande och mersmakande. Upstate Face är allround och kommer alltid med en vass polett tillslut. Skulle det bli så att Björn Goop med 1 Stoletheshow svarar upp innerspåret från start och inledningen blir tuff för Who’s Who ska det bli mycket spännande att se vad Upstate Face kan göra tillslut. Endast 9%.

1 Stoletheshow gjorde det helt okej från ett tufft utgångsläge senast och som jag var inne på tidigare kan han öppna kvickt från start. Stoletheshow har även visat att han trivs i ledningen och kommer säkert vara ännu bättre idag.

Nämner även 6 Milligan's School som vi vet har en mycket hög högstanivå de dagar han vaknar på rätt sida. Att det är barfota runt ses som ett stort plus och vid gardering ska han inte nonchaleras som ospelad.

Min Vinnare: 2 Who’s Who
Spets efter 500m: 1 Stoletheshow
Skrällen: 4 Upstate Face
Ranking: A 2,4 B 1,6,9,11,5,7 C 1,12,10,8

V75-4 1640m auto
5 Kali Smart stod för en rejäl utveckling under förra året efter att man ryckt skorna på henne. Under 2021 fylldes kontot på med över en miljon kronor och det känns nu spännande att det är dags för skoryck på nytt. Visst är det årsdebut och formen är ett frågetecken, men Kolgjini är inte kända för att fuska med träningen och dessutom är hon kvick iväg från start. I ledningen har hon bara fått se sig besegrad en gång på fem försök. I min bok håller hon ut Dear Friend från start och att då procenten är 26% konta 41% känns fel, därav är Kali Smart mitt förstaval i loppet.

6 Dear Friend kommer från en enkel seger från spets i lördags på Åby. Intrycket var bra och med en formkurva som är nära toppen kommer hon bli att räkna med även idag. Tror dock inte hon kan ta hand om ledningen lika enkelt nu och med det försvåras uppgiften denna gången. Att Dear Friend dessutom presterat aningen ojämnt tidigare gör att hon som favorit på V75 är sårbar och given att gardera. Men med en liknande prestation som sist är hon given i segersnacket.

2 Carna Sensei visade för två starter sedan upp sin vassa avslutning då det också blev seger på Åby, men senast fick man ge sig emot Dear Friend trots en bra prestation som tvåa. Idag är utgångsläget bättre än senast och Carna Sensei är garanterad ett bra lopp. Till 15% är hon tidig på min kupong.

Min Vinnare: 5 Kali Smart
Spets efter 500m: 5 Kali Smart / 2 Carna Sensei
Skrällen:
Ranking: A 5,6,2 B 7,10,3,4 C 12,8,9,11,1

V75-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 5 Phoenix Photo. Detta är en läcker häst som kommer från Svante Eriksson. Han har stått för flera positiva insatser under vintern. Senast avslutade han vasst som trea från ett bakspår. Att kapaciteten är skyhög i Phoenix Photo råder det inget tvivel om och till dagens start har man fått ett spännande utgångsläge. Dessutom ska man maximera balansen med barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande. I boken står det att Örjan Kihlström tidigt hittar till ledningen och väl i den positionen kommer man sen bli tuff att ta sig förbi. Spik.

Motbud
11 Unico Broline kommer med fyra raka segrar på kontot och har gjort det otroligt bra på slutet. I den senaste starten avslutade han sista 700m via 08-tempo och plockade ner ledande Sweetman. Idag är dock utgångsläget missgynnande men Unico Broline skulle gynnas om det blev tempo på loppet och kommer fälla många den sista biten.

Nämner även 7 Eddy West som lever på sin speed och skulle han bara komma till från start idag kommer han kunna lifta med länge och när väl Claes Sjöström väljer att sätta in attacken kommer han flyga den sista biten.

Min Vinnare: 5 Phoenix Photo
Spets efter 500m: 5 Phoenix Photo
Skrällen: 7 Eddy West
Ranking: A 5 B 11,7,3,4,6,8 C 10,12,2,1,9

V75-6 2140m volt
Min andra spik på V75 blir draget 14 Devs Daffodil. I den senaste starten testade hon på tufft motstånd i silverdivisionen och stod då för en klart bra prestation som fyra bakom Unico Broline. Devs Daffodil avslutade sista 200m snabbast av alla och kommer med bra form. För två starter sedan vann hon via ett rejält slutvarv och Devs Daffodil har visat att hon besitter både styrkan och snabbheten som krävs för att vinna från tillägg. Visst finns det tufft motstånd idag men blir det bara lite tempo på loppet här kommer Conrad Lugauers åttaåring bli tuff att stå emot tillslut. Jag spikar till 18%.

Motbud
3 Laferrari Dimanche har inlett karriären lovande och har slutat topp-2 i sex av sina sju starter i livet. Sitt försök till dagens final vann hon med Örjan Kihlström i vagnen och han sitter även i vagnen idag. Laferrari Dimanche är den troliga ledaren av loppet och även om motståndet är det tuffaste hittills så ska hon tidigt räknas in seger snacket från spets.

Måste även nämna 15 EenymeenyminymoeDK som var mitt drag näst senast på V75 när hon klev runt samtliga på V75. Efter det har hon gjort en start hemma i Danmark och då vann EenymeenyminymoeDK enkelt från dödens. Då testade Flemming Jensen även barfota runt om på EenymeenyminymoeDK och han var nöjd med insatsen. Hon står visserligen 20m sämre till idag men skulle hon kunna lifta med ute i spåren en bit så går hon alltid rykande tillslut.

Min Vinnare: 14 Devs Daffodil
Spets efter 500m: 3 Laferrari Dimanche
Skrällen: 15 EenymeenyminymoeDK
Ranking: A 14 B 3,15,7,1,2,8,5,9,10,4,6 C 12,11,13

V75-7 2140m auto
10 Amalencius B.B. har imponerat i tre raka segrar under 2022. Samtliga segrar är tagna på V75 och med tanke på att detta varit en instabil herre tidigare kanske vi måste börja omfamna Amalencius B.B. som en riktig segermaskin nu? I den senaste starten fick man avsluta 09,7 sista 800m för att hålla undan från Best Ofdream Trio som man återigen kommer behöva tampas med idag. Utgångsläget är ett minus här men med tanke på insatserna på slutet är Amalencius B.B. hästen att slå för övriga här.

12 Best Ofdream Trio var den moraliska vinnaren senast när man utmanade Amalencius B.B. i dödens hela vägen in i mål under slutvarvet. Att man får starta från bricka tolv har numera börjat bli en vana då det är tredje gången på rad, men trots detta har det blivit en seger och två andraplatser på dessa starter. Best Ofdream Trio har visat sig besitta hårdheten för att göra en hel del själv under loppen och skulle det klaffa aningen bättre med loppsenariot denna gången så är han nu värd att få sätta nosen först över linjen.

Nämner även 4 Huddlestone som just nu är i sitt livs form och kommer med fyra raka segrar på kontot. Senast visade man att formen knappast saknades efter ett kortare uppehåll på grund av sjukdom. Utgångsläget idag är bättre än för de två ovan nämnda och skulle det strula för Amalencius B.B. och Best Ofdream Trio under loppet är Huddlestone ett givet segerbud.

Min Vinnare: 10 Amalencius B.B.
Spets efter 500m: 3 LaFerrari Dimanche
Skrällen:
Ranking: A 10,12 B 4,1,9,5,7,3,2 C 8,6,11

Lycka till
DrTrav


1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Striker1 - 2022-03-25 15:37

Svårt med trav eller hur? Doktorn.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav