DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Lördag 2/11

DrTrav - 1 November 2019 - 17:28

Lördagen bjuder på V75 finaler på Solvalla med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-3 på nummer 3 Mellby Free som har vunnit 14 av karriärens 21 starter hittills. Senast så var hon ute i Sto-SM på Åby men där slutade det med en galopp med knappa halvvarvet kvar till mål. Hon kan öppna bra och med spetsläge här så tror jag att hon blir svårfångad från ledningen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från ledningen har Mellby Free vunnit samtliga sex tidigare gånger hon har travat i den positionen. Vinnarodds 2.25 Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 11 Win B.Hill som nu har gjort två starter efter sin långa frånvaro. Han rundade sitt motstånd till seger näst senast men tappade mycket från spår fem i volten senast men kom tillbaka strålande och via en stark slutrunda i 11 tempo sista varvet så nådde han tredjeplatsen bakom Macelleria. Trots bakspåret här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet om det inte strular för mycket med positionerna. Vinnarodds 2.60 Unibet & LeoVegas

V75-1 1,3,4,10,12
V75-2 1,3,6,8,13
V75-3 3 Mellby Free
V75-4 1,4,7,9,10,11
V75-5 11 Win B.Hill
V75-6 4,5,12
V75-7 2,5,7,11

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4 That's Art
DD2: 2,5,7,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Smevikens Cruiser gjorde debut i ny regi för Tommy Karlstedt senast och svarade då för en strålande prestation när han kopplade grepp på sitt motstånd och var på väg mot segern men då kom en vasst avslutande Linus Boy längst ut i banan och den hästen hann fram precis på linjen så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan öppna rätt hyggligt och kan få ett bra lopp i vinnarhålet här och han ska räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge, 3 Ural vann sitt försök till den här finalen på ett säkert vis från ledningen trots att han gick med skor och inte hade startat på ett tag. Nu blir det barfota runt om och kan han komma till spets utan att ödsla alltför mycket kraft så kan han leda loppet länge men det kan bli ett högt tempo om starke nummer 5 Global Undecided trycker upp tempot utvändigt och då är det inte säkert att han håller undan, 12 Martin De Bos rundade sitt motstånd från sämsta utgångsläget över kort distans senast. Uselt läge på nytt men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och löser sig med positionerna så kan han komma in i matchen här, 4 From The Mine hade två raka segrar innan han fick nöja sig med att lifta med till andraplatsen i vinnarhålet bakom Ural senast. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb och kan bli att räkna med över upploppet, 10 Partizan Face galopperade i en trång situation näst senast och gången efter det så var han nere i Vincennes och gick fullt godkänt till femteplatsen bakom vinnande Douceur Du Chene. Här är han helt bortglömd och till en låg procent på spelet är han intressant.

Min Vinnare: 1 Smevikens Cruiser
Spets efter 500m: 3 Ural
Skrällen: 10 Partizan Face
Ranking: A 1,3 B 12,4,10,5,2,11 C 9,7,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Velegance kommer med formen på topp. Vid vinsten näst senast så rundade hon sitt motstånd till en klar seger och gången efter det så gick hon en vass avslutning efter en sen lucka till andraplatsen bakom vinnande Worth A Lot. Från innerspåret här så kan hon få en fin löpning i antingen spets eller vinnarhålet och hon så ska räknas tidigt här, 3 Fossens Wally var läcker att skåda vid en överlägsen seger senast. Hon är inte helt stabil i voltstart men sköter hon sig och kan få spara speeden fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 13 Walkie Talkie kommer med två raka segrar. Hon är inte jättesnabb iväg så det är risk att hon hamnar på vingel här men om det klaffar med positionerna och löpningsförloppet så kan hon utmana om en framskjuten placering igen, 6 Orbital Ås fick det för tufft senast men har springspår här så om Rikard N Skoglund som kör hästen kan få en bra start så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och är intressant till en låg procent på spelet, 8 Keycard slog ett rätt bra gäng senast och hon kan öppna stabilt ur volten så innerspåret på tilläggsvolten här tror jag hon löser och kan hon få gå med i en vettig rygg under slutrundan så har hon en vass avslutning och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 1 Velegance
Spets efter 500m: 1 Velegance
Skrällen: 6 Orbital Ås
Ranking: A 1,3 B 13,6,8,2,11,9,5,12,4 C 10,15,14,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Stoeliten över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Mellby Free som har vunnit 14 av karriärens 21 starter hittills. Senast så var hon ute i Sto-SM på Åby men där slutade det med en galopp med knappa halvvarvet kvar till mål. Hon kan öppna bra och med spetsläge här så tror jag att hon blir svårfångad från ledningen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från ledningen har Mellby Free vunnit samtliga sex tidigare gånger hon har travat i den positionen, vid gardering kan 6 Une Etoile Gar som har imponerat i Timo Nurmos regi och kommer nu med tre raka segrar vara tänkbar. Nu är det lång distans och värsta motståndaren har ett bättre läge och hon kan få svårt att plocka ner min vinnare om Björn Goop grillar konkurrenterna under slutvarvet, 8 Cash Crowe kördes till ledningen efter 700 meter och höll sedan mycket starkt till andraplatsen bakom vinnande Global Upper Style som spurtade till seger på open stretchen senast. Dåligt läge och tufft motstånd här men klaffar det med positionerna så kan hon duga en bit här.

Min Vinnare: 3 Mellby Free
Spets efter 500m: 3 Mellby Free
Skrällen: 1 Global Upper Style
Ranking: A 3 B 6,8,1,7,10,9,2,11 C 4,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Ibra Boko var överlägsen vid sin försöksseger när han fick ledningen gratis sedan ledaren galopperat på sista bort långsidan. Senast på Åby var det voltstart och då försvann han med en startgalopp men nu är det åter autostart och då han är kvick ut så tror jag Ulf Ohlsson sitter i spets i ett tidigt skede och från ledningen så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 1 Beartime kommer med fin form och har ett fint läge. Senast så fick han ett bra lopp i vinnarhålet och gick starkt efter en sen lucka men fick inte tag i vinnande Le Crack Sox men med en lucka i god tid före mål här så kan han få sin revansch. Intressant med Örjan Kihlström upp nu, 11 Ellis Pride höll bra till andraplatsen från dödens bakom vinnande Gossip's Lord senast. Tufft läge här men om Henrik Svensson kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Eventuellt barfota runt för första gången om är spännande, 10 Victory Road har fyra segrar på fem försök för Ulf Stenströmer. Senast vann han från utvändigt ledaren utan att vara som bäst men är åtgärdad efter det. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen komma igen bra från bakspåret här och bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 6 Le Crack Sox har endast gjort åtta starter men har gjort det bra så här långt och är favorit på strecken. Han vann på ett bra vis från ledningen senast men det kan kosta mycket kraft att komma till spets den här gången så jag tycker han är överstreckad och får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 4 Ibra Boko
Spets efter 500m: 4 Ibra Boko
Skrällen: 11 Ellis Pride
Ranking: A 4,1 B 11,10,9,7,6,3,5 C 2,12,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Win B.Hill som nu har gjort två starter efter sin långa frånvaro. Han rundade sitt motstånd till seger näst senast men tappade mycket från spår fem i volten senast men kom tillbaka strålande och via en stark slutrunda i 11 tempo sista varvet så nådde han tredjeplatsen bakom Macelleria. Trots bakspåret här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet om det inte strular för mycket med positionerna, vid gardering kan 2 Bo C. som gick en rejäl avslutning via 11,5 sista 800 meterna ute i spåren fram till tredjeplatsen bakom vinnande Deede Star senast vara tänkbar om Carl-Erik Lindblom kan servera honom ett bra lopp, 4 Pascha Tilly höll starkt till tredjeplatsen bakom vinnande Por Nie Rock efter att ha blivit hängandes i tredjespår i halva loppet senast. Han har ett bra spår men är inte så snabb ut men Ulf Ohlsson upp och första bike är intressanta förändringar och om det löser sig med positionerna här så kan det räcka en bit fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Win B.Hill
Spets efter 500m: 5 Macelleria
Skrällen: 4 Pascha Tilly
Ranking: A 11 B 2,4,5,9,6,8,1 C 10,3,7,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 That's Art kommer med formen på topp. Näst senast vann han ett P21-lopp överlägset på 13,4 över medeldistans. Senast fick han bestämma i ledningen och gick undan till en enkel seger. Han är mycket snabb den första biten så jag tror att Peter Untersteiner har siktet inställt på ledningen här och skulle han komma till täten smärtfritt och få bestämma en del där framme så kan han rinna undan till en ny seger, 5 Staro McMillan galopperade bort sig redan innan bilen släppte fältet i den senaste starten i Grosser Preis Von Deutschland. Gången innan det så tog han över ledningen med varvet kvar och gick sedan undan till en lätt seger. Han är härdad mot hårt motstånd och galoppen senast får ses som ett olycksfall i arbetet och han ska räknas tidigt i det här loppet, 12 Giant Shadow har sju raka segrar och är ännu obesegrad för Björn Goop. Han kördes till ledningen efter 800 meter senast och vann sedan lätt via 11,5 sista 700 meterna från den positionen senast. Tufft läge här men han är stark och tål att göra en del jobb på egen hand och kan dyka upp i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 4 That's Art
Spets efter 500m: 4 That's Art
Skrällen: 3 McGarret
Ranking: A 4,5,12 B 3,2,9,6,1,10 C 8,7,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst - STL Gulddivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Nadal Broline gick godkänt i SM utan att glänsa senast men fastnade även med en del sparade krafter där. Han kan öppna fort så om Björn Goop kan hitta ner i en vettig position och få bra draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning som biter bra till slut, 11 Milliondollarrhyme hade samma startspår i SM för ett par veckor sedan och gick då på från kön med 750 meter kvar och via en sylvass spurt i vida spår så plockade han ner sitt motstånd och vann mycket lätt. Nu är det ett halvvarv kortare distans men utan strul på vägen här så är han given i segerstriden på nytt, 2 Global Trustworthy höll undan till en knapp seger från spets näst senast. Här är det spetsläge igen och skulle Jorma Kontio få styra och ställa som han vill i ledningen så kan det räcka långt här, 7 Speedy Face gjorde bort sig med en startgunga så sent som för en vecka sedan. Felfri nu och om Adrian Kolgjini kan slinka ner i ett vettigt slagläge så är han mycket intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Nadal Broline
Spets efter 500m: 2 Global Trustworthy
Skrällen: 7 Speedy Face
Ranking: A 5,11 B 2,7,6,9,1 C 10,3,8,4,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Shaktar Donetsk - Basel
Fotboll - Europa League - 1
1.89
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  Vegas - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.86
14:00  Beijing Guoan - Hebei
Fotboll - Super League - 1 asian hcp -1,5
1.88
16:00  Sandvikens IF - Team TG FF
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM + Ö 2,5
1.83
19:00  Malmö - Örebro
Fotboll - Allsvenskan  - 1 asian hcp-1.5
1.81
19:00  Jönköping Södra - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1
1.98
19:00  Halmstad - Öster
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
2.00
19:00  Djurgården - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
2.00
21:00  Atalanta - PSG
Fotboll - Champions League - 2
2.00
19:00  Elfsborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.96
21:00  Leipzig - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Atletico går vidare
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:00  Powerplay Tips Tisdag 11/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12 Augusti
Insats: 1152 kr - USandeback
19:20  V86 Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 720 kr - DrTrav
21:25  DD Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming