DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Lördag 30/5

DrTrav - 27 Maj 2020 - 12:49

Det är mycket fina tävlingar på Solvalla på lördag med STL-finaler och styrkeprovet Harper Hanovers. Nedan följer mina V75-tips inför Solvalla lördag 30/5.

Omgången ser rätt favoritbetonad ut och vill man så kan man även spika 6 Very Kronos i V75-3. Utöver de två spikar jag har valt men med den hästen finns det ju alltid en viss galopprisk.

Jag spikar 4 Double Exposure i den första avdelningen och 15 Moni Viking i den sista avdelningen som är Harper Hanovers lopp.

V75 Tips Solvalla Lördag 30/5 

Avd 1: 4 Double Exposure
Avd 2: 1,8
Avd 3: Alla
Avd 4: 5,6,8,10,14
Avd 5: 5,6
Avd 6: 1,2,3,4,5,6,8,12
Avd 7: 15 Moni Viking

1920 rader x 0,50 = 960 kr

DD Tips Solvalla Lördag 30/5
DD-1: 1,2,3,6,12
DD-2: 15 Moni Viking

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75 TIPS SOLVALLA LÖRDAG 30 MAJ

V75-1
Vi inleder V75 med Lady Snärts lopp - STL Stoeliten, Försök 6 i Meeting över 1640 meter. Jag har spikat 4 Double Exposure som har årsdebuten avklarad. Det var förvisso ett litet fält men hon tog ledningen och vann sedan väldigt lätt före den nyblivne Copenhagen Cup vinnaren Heart Of Steel. Hon kunde lika gärna ha varit med i Elitloppet på söndag men får nu gå ut här istället. Hon har fått ett perfekt utgångsläge så här tror jag hon blåser till ledningen och väl i spets så blir hon inte lätt att plocka ner. Hon är dock inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet.

Vid gardering kan 6 Tessy d'Ete som debuterade i ny regi för Jerry Riordan senast vara tänkbar. Det slutade på bästa vis med att hon spurtade ner sitt motstånd till seger. Med det loppet i kroppen kan hon vara minst lika bra till den här starten. Det är kanske lite kort distans nu men kommer hon bara ner i ett vettigt slagläge innan hon sätter in attacken kan hon bli farlig över upploppet.

1 Willow Pride öppnade snabbt och tog hand om ledningen men hon orkade sedan inte hela vägen så det slutade med en fjärdeplats i ett V75 lopp på Örebro näst senast. Tessy d'Ete segrade. Gången efter det gick hon undan till seger efter en snabb avslutning. Trevligt läge nu för en startsnabb häst så här borde hon kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon nypa en framskjuten placering. Även om motståndet är tufft.

Min Vinnare: 4 Double Exposure
Spets efter 500m: 4 Double Exposure
Skrällen: 10 Unique Juni
Ranking: A 4 B 6,1,7,10,2,9 C 5,3,8

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Don Fanucci Zet har vunnit 6 av 10 starter hittills. Han har utvecklats mycket den sista tiden. För tre starter sedan var han överlägsen i ett V75 lopp på Romme under påskhelgen. Efter det var han ute i ett uttagningslopp till Kungapokalen och tappade då en sko. Trots det avslutade han mycket vasst och det slutade med en tredjeplats bakom Osterc som vann från ledningen. 

I den efterföljande finalen kördes han till spets i ett tidigt skede och från den positionen höll han sedan starkt men fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande Aetos Kronos. Tråkigt utgångsläge nu men han är i en alldeles för låg klass och jag tror att Örjan Kihlström trycker av rejält från början och då är det inte omöjligt att han når spets efter en bit. Skulle så bli fallet blir han svårstoppad.

1 Velten Limelight kommer med två raka segrar. Han har vunnit 8 av 9 starter hittills. Han hade innerspåret i Charlottenlund senast och det löste sig bra och han levererade sedan en vass spurt och fångade in sitt motstånd till seger. Innerspåret på Solvalla är klart bättre än på Charlottenlund men det är ändå tveksamt om han kan hålla upp ledningen. Hittar han bara loss i god tid före mål blir han farlig över upploppet.

Vid ytterligare gardering kan 6 Gardner Shaw som har varit mycket bra på sistone och har tagit två raka segrar vara tänkbar. Nu möter han väldigt bra konkurrenter. Han kan dock öppna bra och kommer Jörgen Westholm ner i en vettig position kan han vara med och kriga om en fin placering. Men han får ses främst som ett platsbud. Han ska tävla barfota bak vilket är ett plus.

Min Vinnare: 8 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 8 Don Fanucci Zet
Skrällen: 7 Västerbo Pokerface
Ranking: A 8,1 B 6,7,3,4,12,9 C 10,11,2,5

V75-3
STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 6 Very Kronos var enormt bra vid vinsten senast. Han plockade då ner den ledande Religious på ett bra vis till seger från utvändig position. Allt verkar bra efteråt meddelar Svante Båth. Han är inte att lita på men felfri här blir han inte lätt att stå emot om Erik Adielsson kan få till en bra styrning.

11 Vincero' Gar gav ett kraftfullt intryck i debuten för Björn Goop senast. Han fick då aldrig fritt och kom i mål som tvåa bakom Maze Runner. Med det loppet borde han vara minst lika bra till den här starten och nu blir det eventuellt barfota runt om samt jänkarvagn. Får han lite draghjälp innan han sätter in attacken fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

1 Island Life kommer till den här starten med fin form och två raka segrar. Nu är läget passande för han gillar att springa på innerspår och då kan han nog hålla upp ledningen initialt och vad Per Lennartsson sedan väljer att göra återstår att se. Men en fin resa i den främre träffen borde han kunna få och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

2 Prosperous var mycket bra när han tog ner sitt motstånd till seger näst senast. Klart sämre gången efter det när han var chanslös mot Moni Viking och han fick även ge sig mot Enzo Am så det slutade med en tredjeplats. Men det visade sig att han hade en lättare halsinfektion då. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb. Han kan vara med och tampas om en framskjuten placering.

5 Man At Work galopperade bort sig senast. Innan det misslyckandet radade han upp flera bra insatser. Nu är han anmäld med jänkarvagn och kan Jorma Kontio servera honom ett passande lopp har han viss chans.

Min Vinnare: 6 Very Kronos
Spets efter 500m: 1 Island Life
Skrällen: 7 Religious
Ranking: A 6 B 11,1,2,5,3,4 C 7,8,9,10,12

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V75-4
STL Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 14 Indra's Secret har vunnit 6 av 9 starter för Robert Bergh. Tufft utgångsläge nu med bakspår på 20 meters tillägg. Det är inte det lättaste och hon hade nog velat ha lite längre distans än vad det är nu. Hon är annars stark och kan Per Lennartsson som kör hästen åt Robert Bergh få till en bra styrning fäller hon många hästar till slut.

6 Karamel Hill har gjort tre starter i ny regi för Björn Goop. I debuten satt hon en bit bak och drabbades av ett störningsmoment i sista sväng när hästen framför henne galopperade. Hon avslutade sedan sylvasst och var trots det nära segern. Waiting Hill Hall höll dock undan och Karamell Hill fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det knäckte hon sitt motstånd från dödens. Senast på Mantorp kom hon till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen vann hon sedan mycket enkelt. Här kanske hon kan köra sig till spets i ett tidigt skede igen och skulle så bli fallet kan det räcka långt.

10 Anthara Bi har varit mycket fin vid två raka segrar. Hon vann utan att behöva bottnas senast. Springspår på tillägg är intressant och vid en lyckad start kan hon hitta en vettig position direkt. Då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

5 Waiting Hill Hall är tillbaka i nygammal regi hos Steen Juul. Efter att ha gjort tre starter för Thomas Uhrberg. Hon står lite hårt inne men första barfota runt om är intressant. Kan Ken Ecce servera henne en fin löpning kan hon duga en bit mot det här motståndet.

8 Sharp Dream har gjort bra ifrån sig den sista tiden. För tre starter sedan spetsade hon och vann på en fin tid över kort distans och nu senast spurtade hon klart bra till seger. Klaffar det med löpningsförloppet har hon en härlig styrka och kan då vara långt framme igen. Urryckare den här gången kan ha en positiv effekt.

Min Vinnare: 14 Indra's Secret
Spets efter 500m: 6 Karamel Hill
Skrällen: 1 Gorgeous L.A.
Ranking: A 14,6,10 B 5,8,13,15,1 C 11,2,12,3,4,9,7

V75-5
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Armour As kämpade tappert i ledningen när han bjöd den obesegrade segerstaplaren Ecurie D. på en tuff match ändra fram till mållinjen på Mantorp senast. Gången innan det levererade han en härlig avslutning och fångade in Upper Face till seger i Kalmar. Han kan öppna rätt så vettigt och med tanke på insatsen senast tror jag att Stefan Persson provar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten kan det räcka långt. 

6 Van Gogh Z.S. har vunnit 12 av 16 starter i karriären. Senast på Umåker i mitten av april plockade han ner Master Blaster från utvändig position. Nu har han inte startat på ett tag. Det meddelas dock från stallet att han tränar fint. Han är ganska snabb från start och kommer Per Lennartsson som sitter upp bakom hästen ner i en vettig position innan han går till attack kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Vid ytterligare gardering kan 2 Victory's Club som galopperade bort sina möjligheter i debuten för Adrian Kolgjini senast vara tänkbar. Han tränar riktigt bra och han gick nyligen ett distansjobb i 14-tempo full väg på ett väldigt bra vis. Får han en fin resa i den främre träffen och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle ha en sämre dag kan han överraska.

Min Vinnare: 5 Armour As
Spets efter 500m: 5 Armour As
Skrällen: 2 Victory's Club
Ranking: A 5,6 B 2,1,12,10,11,4 C 9,8,7,3

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-6
STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 1 Seismic Wave har tagit fem segrar på sex försök för Timo Nurmos. Den gången han inte vann var i Grosser Preis von Deutschland där han hade en sämre dag och slutade oplacerad bakom Zarenne Fas. Seismic Wave hade problem med resan den gången. 

I comebacken senast avgjorde han mycket lätt till seger. Med lopp i kroppen nu från ett fint läge ska han räknas tidigt. Han kan öppna bra och skulle han lyckas hålla upp ledningen är mycket vunnet. Men då det finns ett par startsnabba utvändigt är det inte givet. Det kan lösa sig bra ändå med en eventuell lucka till slut. 

6 Vikens High Yield har varit riktigt bra sedan han kom i träning hos Robert Bergh där det har blivit 5 vinster på 7 starter. Han var ute i lördags och tog då ledningen efter 650 meter och vann sedan enkelt. Vecka vecka starter på Robert Bergh-tränat brukar vara en fördel och kan Per Lennartsson servera honom en fin löpning kan det räcka långt.

2 Giant Shadow har vunnit 23 av karriärens 28 starter hittills. Han fick ett tufft lopp när han förlorade som klar favorit på Åby senast där han slutade trea bakom Final Dream. Kan Björn Goop undvika dödens den här gången kan han bli att räkna med. Jänkarvagnen åker på nu.

3 Nero Maximus blev störd till galopp senast men gick starkt i upphämtningen och han räddade sjättepriset bakom Guillaume Boko som vann det loppet. Barfota runt om nu. Så har han tävlat en gång tidigare och det fungerade bra. Kan Marc Elias få till en bra styrning kan han vara långt framme.

12 Zap Di Girifalco har gjort två starter för Björn Goop. I debuten fick han vandra utvändigt om Randemar R.D. och han höll klart godkänt som trea bakom Seismic Wave som vann det loppet. Senast hade han innerspår och hittade loss och avslutade starkt till seger. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna och det blir ett uppskruvat tempo på loppet kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 1 Seismic Wave
Spets efter 500m: 1 Seismic Wave
Skrällen: 12 Zap Di Girifalco
Ranking: A 1,6,2 B 3,12,4,5,8 C 9,7,10,11

V75-7
Vi avslutar V75 med Harper Hanovers lopp över 3140 meter. Jag har spikat 15 Moni Viking som kommer till den här starten med fyra raka segrar. Efter en stark vinter nere i Frankrike debuterade han i ny regi för Björn Goop senast. Insatsen då var mycket vass. Han gick med i rygg på Harran Boko med dryga varvet kvar och sedan flög han fram. Via en mycket vass avslutning plockade han ner Prosperous och Enzo Am som duellerade där framme till en klar seger. 

Här har Moni Viking 40 meters tillägg och det är inte det lättaste. Han kommer att behöva vara på topp igen för att kunna vinna men så bra som han var senast när han avväpnade sitt motstånd väldigt lätt tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 13 Ble Du Gers som gjorde en fin comeback när han vann Summer Meeting Stayer på Charlottenlund under Copenhagen Cup dagen senast vara tänkbar. Den gången klev han fram utvändigt om ledande Ganyboy med varvet till mål och knäckte denne på den sista bortre långsidan och tog över ledningen och höll han undan före en bra avslutande Tuxedo Bi.

Efter starten i Danmark åkte Ble Du Gers till Norge och Frode Hamre. Tanken är att han ska vara kvar där tills åtminstone Oslo Grand Prix. Han kommer tävla barfota runt om istället för barfota bak den här gången. Kan Jos Verbeeck få till en bra styrning kanske han kan bjuda upp till en kamp mot min spik.

10 Viking Brodde gjorde första starten sedan november ifjol i Gävle i lördags. Han fick då en tuff resa i dödens innan han tog över ledningen men han åkte dit kort före mål när jätteskrällen Heading Reference tog sig förbi så det slutade med en andraplats. Täta starter nu tror jag inte ska vara några problem och kan Jorma Kontio ge honom en fin löpning kan han nypa en god placering. Men han ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 15 Moni Viking
Spets efter 500m: 3 Tengil Face
Skrällen: 7 Vaduz Wise As
Ranking: A 15 B 13,10,3,7,2,12,9,11,4 C 6,14,5,8,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:00  Betis - Elche
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming