TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Solvalla Söndag 27 okt

TravTipster - 21 Oktober 2019 - 20:41

Härlig sport på Solvalla då de bästa unghästarna gör upp i semifinalerna av Breeders Crown. Fyra hästar per lopp går vidare till final. Jag spelar med en spik då jag tror att 6 Bythebook i avdelning tre leder runt om.

Bästa bolagen för fasta odds på V75:
bet365 Unibet LeoVegas Nordicbet

V75-1: BC 4-åriga Hingstar/Valacker 2140 A
4 Inti Boko fick ett perfekt läge här samtidigt som de värsta konkurrenterna inte fick de spår de önskade. Inti Boko är en topphäst som redan tjänat över 5 miljoner kr och på papperet ser det ut som en toppchans att han leder runt om. Han har dock galopperat till synes omotiverat i två av de fyra senaste starterna och då han blir stor favorit väljer jag att gardera i jakten på de stora pengarna.

Det brukar kunna skrälla i Breeders Crown då det är sent på säsongen och det brukar finnas plats för en och annan uppstickare. 10 Roofie är en häst som visat sådana takter och han är kraftigt på gång. Han gick bra inför och i derbyt och senast spurtade han bäst av alla i ett lopp som vanns av Betting Gangster. Jag vill inte spricka på Roofie som han såg ut senast. 1 Pinto Bob fick en fin genomkörare senast. Jag är inte säker på att han kan utnyttja läget men om han får en fin resa från innerspåret har han fart att duga. 11 Forfantone Am är jämn och säker och gör sitt oavsett motstånd. Om det stämmer från bakspåret.

Min ranking avdelning 1:
4 Inti Boko
10 Roofie
1 Pinto Bob

11 Forfantone Am
8 Smoking Joe
7 Zeus Bi
9 Flight Dynamics
5 Barney Granit
6 Moneykeeper
3 Aiming To Win

Strukna: 2 & 12

Vinnarspel: Roofie - 16.00 bet365
Platsspel: Roofie - 3.00 bet365
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!  

V75-2: BC 3-åriga Ston 2140 A
Fyra topphästar höjer sig över mängden och det är väldigt svårt att skilja dem åt. 1 Mad Princess visade prov på ett enormt kunnande som femma i Oaks. Dels blev hon tempotorsk från spår tolv, dels tappade hon travet i sista sväng och tappade mark där. Hon visade dock att hon duger mot de allra bästa. Sett till hennes tidigare starter kan innerspåret både bli en vinstlott och en fälla. Den som är först fram av de betrodda bör ha bra chans.

4 Ganga Bae var enorm senast då hon vann lätt trots tredjespår till dödens. Hon fick aldrig riktigt chansen i Oaks. En av de som kan vinna. 2 Zolly började säsongen fantastiskt bra men har inte varit som bäst på slutet. Kan inte nonchaleras från ett perfekt läge om formen är tillbaka. Det kanske är galenskap att bara tippa 9 Alaska Kronos som var tvåa från utvändigt ledaren i Oaks fyra i det här loppet. Men jag har väldigt svårt att skilja de fyra bästa åt och då hon har dragit sämsta läget får hon stå tillbaka i rankingen. Dock given på systemet. Övriga göre sig icke besvär.

Min ranking avdelning 2:
1 Mad Princess
4 Ganga Bae
2 Zolly
9 Alaska Kronos
10 Blissful Ignorance  
3 Ess Springrock
11 Kentin Day
8 Carry Cash
7 Krakas
12 Qeen Roc
6 Iron Ant

Struken: 5

Vinnarspel: Mad Princess - 17.50 Unibet
Platsspel: Mad Princess - 2.80 bet365
Unibet-travbonus: 100% upp till 2000 kr!  

V75-3: BC 3-åriga Hingstar/Valacker 2140 A
Två hästar sticker ut i det här loppet. Brother Bill och Bythebook. Jag tar klar ställning för 6 Bythebook som jag tror är distansgynnad jämfört med Kriteriet och som jag tror är snabbast från start och tar ledningen. Enligt stallet är Bythebook bra i ordning inför den här starten och då Breeders Crown är en bättre vinstchans och över en mer passande distans än Kriteriet har man laddat hårt för den här uppgiften. Av det de båda favoriterna visat från start så här långt i karriären är Bythebook snabbast ut och från spets har jag svårt att se honom förlora. Spik.

3 Brother Bill har tänt till rejält på slutet och tagit flera rejäla skalper. Andraplatsen i Kriteriet följdes upp av en vinst mot bland annat Aetos Kronos senast. Även om denne inte var som bäst då. Han utmanar min vinnare men att slå Bythebook utvändigt tror jag inte han mäktar med. 4 Eric the Eel är krånglig men kapabel om han skulle fungera. 10 Ubiquarian Face kördes offensivt i Kriteriet och orkade ej. En bra häst som dock är missgynnad av spår och distans den här gången.

Min ranking avdelning 3:
6 Bythebook
3 Brother Bill
4 Eric the Eel
10 Ubiquarian Face
9 Zola Key
2 Digital Summit
1 Galileo Am
8 Easy Cash
5 Juncio Boko
11 Quantum Roc
12 Eagle Hall
7 Tabasco C.D. 

Vinnarspel: Bythebook - 4.50 LeoVegas
Platsspel: Eric the Eel - 7.00 Unibet
LeoVegas-travbonus: 100% upp till 3000 kr!

V75-4: BC 4-åriga Hingstar/Valacker 2140 A
11 Betting Gangster har krånglat till det för sig i år men det råder ingen tvekan om att han är det här loppets bästa häst sett till grundkapacitet. Han visade fin form igen senast då han vann lätt från spets med mycket krafter kvar mot bland annat Tae Kwon Deo. Betting Gangster har styrkan som vapen och når han bara dödens utan att det kostar för mycket så tror jag att han krossar dem.

3 Global Welcome hade tur i spårlottningen och står bäst till av favoriterna. Skulle han nå spets kan han leda runt om. Jag är dock inte säker på att han släpps till spets av ex Global Wise Guy om han hinner före. 7 Global Wise Guy är mitt skrälldrag. Jag utgår från att Jorma laddar och skulle han komma före de andra blir han inte lätt att plocka ner. Han slog Betting Gangster från spets i derbykvalet även om Betting Gangster hade stått över inför den uppgiften. Sprintermästaren 12 Tae Kwon Deo är kapabel och har nu ett lopp i kroppen. Kan duga trots svårt läge. 1 Marcello Wibb har läget. Startsnabb och bevisad form. Vid klaff.

Min ranking avdelning 4:
11 Betting Gangster
3 Global Welcome
7 Global Wise Guy
12 Tae Kwon Deo
1 Marcello Wibb

4 Thrust Control
9 Romero
2 Wingmaster
10 Dats So Cool
6 Eicas
8 Rossi Palema

Struken: 5  

Vinnarspel: Betting Gangster - 4.65 LeoVegas
Platsspel: Global Wise Guy - 3.35 Unibet
Unibet-travbonus: 100% upp till 2000 kr!

V75-5: BC 3-åriga Ston 2140 A
Trots ett dåligt spår står 8 Mascate Match till för att köra sig till ledningen efter en bit och hon blir då normalt svårslagen. Jag har svårt att se att någon invändigt svarar henne då fyra hästar går vidare till final. Mascate Match svek dock som storfavorit i finska Kriteriet senast då hon var slagen tidigt från spets. Från spår åtta och en sämre insats senast ringer varningsklockorna och jag garderar.

10 Dontlooseallthemoney är en grym spurtare. Hon var trea i Oaks senast och det skulle inte förvåna mig det minsta om hon avgör över upploppet. En mycket stark utmanare och segerkandidat. 1 Global Anarchy kvalade in till båda E3-finalerna och skulle det stämma från innerspåret kanske hon kan dyka upp i striden då favoriterna har dåliga lägen. 12 Milady Grace visade fart i Oaks-uttagningarna. Vid tempo kan hon duga. Hon har dock lottats till spår tolv för tredje gången i rad! 11 Ies Elisabeth blir allt bättre och Fredrik Wallin är en grym tränare. En rysare från ett besvärligt läge.

Min ranking avdelning 5:
8 Mascate Match
10 Dontlooseallmoney
1 Global Anarchy
12 Milady Grace
11 Ies Elisabeth

2 Golden Girl D.T.
4 Jolie Deo
5 Heather Deo
3 Global Avenue
6 Dior Ima
7 Scarlet Hello
9 Mingait Tooma

Vinnarspel: Dontlooseallmoney - 4.50 bet365
Platsspel: Global Anarchy - 2.50 bet365
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!  

V75-6: BC 4-åriga Ston 2140 A
5 Aleppo Pine har visat toppform på slutet och var riktigt läcker då hon gick fram och avgjorde utvändigt ledaren senast. Galopperade även i segerstriden i derbystoet för tre starter sedan. Hon började karriären väldigt bra men hade sedan en mellanperiod. Nu verkar hon kraftigt på gång igen och då hon har spåret innanför Racing Brodda får Aleppo Pine tipset.

6 Racing Brodda vann derbystoet senast och är en värdig utmanare. Skulle hon få rätt resa har hon en ruskigt vass spurt till slut. 4 Fanny Chenal har hög grundkapacitet men har inte räckt till mot de bästa på slutet. Dock farlig att nonchalera helt från ett fint läge. Hon hängde med bra i finalen av derbystoet efter en tuff inledning. 10 Adi Gallia var fin som tvåa från spets senast men kunde inte freda sig mot Aleppo Pine. Fin häst men svårt läge.

Min ranking avdelning 6:
5 Aleppo Pine
6 Racing Brodda
4 Fanny Chenal

10 Adi Gallia
9 Au Pair Girl
11 No Matter
7 Head for Home
3 Ti Punch Broline
1 Thanasi Bob
2 Abrystir
12 In Royalty Boko 

Struken: 8

Vinnarspel: Aleppo Pine - 2.00 bet365
Platsspel: Fanny Chenal - 2.55 LeoVegas
LeoVegas-travbonus: 100% upp till 3000 kr!

V75-7: BC 4-åriga Hingstar/Valacker 2140 A
1 Viking Brodde är en stark och rejäl häst som hållit till snäppet under de bästa i årgången. Den senaste tiden har han dock tagit stora kliv framåt och han gick tangerat världsrekord näst senast över lång distans. Då han vann spårlottningen här ser han ut att bli svårslagen. Viking Brodde hade just innerspår på Solvalla 19 juni och då spetsade han lätt. Även om det finns några startsnabba utanför bör han kunna gå ut och ta över ledningen efter en bit om han skulle bli av med ledningen initialt. Vettig chans att leda runt om.

8 Maxus är kraftigt på gång och blir allt bättre. Jag hoppas han är en sådan där typisk Breeders Crown-skräll som är på väg uppåt då de andra haft en lång säsong. Daniel Reden vet hur man tränar och ställer i ordning och jag är mycket nyfiken på Maxus den här gången. Han slog ett vasst gäng på Örebro och gick bra senast i Tyskland. Läget är bara oddshöjande! Livsfarlig vid klaff. 3 Ferrari Sisu var grym vid derbystarterna och var inte långt från att vinna Svenskt Travderby. Han var ok senast men är säkert vassare den här gången när det gäller mer. 6 Evaluate är ojämn men vass i ljusa stunder. Om en bra dag och om det klaffar.

Min ranking V75-7:
1 Viking Brodde
8 Maxus

3 Ferrari Sisu
6 Evaluate
5 Mellby Glader
12 Remarkable Feet
4 Adde S.H.
2 Deep Pockets
11 Falcon Am
10 Buzzer Beater
7 Intense Boko

Struken: 9  

Vinnarspel: Viking Brodde - 4.50 bet365
Platsspel: Maxus - 2.35 bet365
bet365-travbonus: 1000 kr i spelkrediter!

V75-tips – Systemförslag söndag 27 okt:
Avd 1: 1,4,10
Avd 2: 1,2,4,9
Avd 3: 6 Bythebook
Avd 4: 1,3,7,11,12
Avd 5: 1,8,10,11,12
Avd 6: 4,5,6
Avd 7: 1,8

1800 rader = 900 kr

Dagens Dubbel – söndag 27 okt:
DD-1: 4,5,6
DD-2: 1,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Bästa bolagen för fasta odds på V75:
bet365 Unibet LeoVegas Nordicbet

Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
1.72
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Malmö FF - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
1.74
19:00  Kalmar FF - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
1.86
19:30  Villarreal - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
2.03
21:00  Man United - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.93
21:45  Inter - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1.5
1.75
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
22:30  Benfica - Vitoria Guimaraes
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.91
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 13/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming