DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 8/1

DrTrav - 8 Januari 2020 - 14:27

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 3 Magic Happens som fick ett perfekt lopp bakom ledande Cobbys Olifant och avgjorde säkert från rygg ledaren över lång distans på Åby näst senast. Gången efter det så hade han innerspår på Charlottenlund och då han inte öppnar bra så blev han över direkt och fick aldrig se dagens ljus. Här är det ett bättre spår och jag tror att Johan Untersteiner som kör hästen kan glida till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så blir han svårfångad här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.90 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-2 på nummer 2 Surf'N Turf som har övertygat och hade tre raka segrar innan han startade i Klass II finalen på Solvalla i slutet av december senast. Då öppnade han bra innan han kunde krypa ner i rygg på ledaren och hängde sedan med fullt godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Iggy B.R. Nu är det passande distans och ett trevligt utgångsläge så här tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen laddar mot ledningen och skulle han komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt för det är en positionen som han trivs bra i. Han är bra nog att han kan vinna loppet från dödens också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.45 hos Unibet & LeoVegas

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 8/1
V86-1 3 Magic Happens
V86-2 2 Surf'N Turf
V86-3 1,4,5,8,11
V86-4 1,3,4,10,11
V86-5 8,12
V86-6 1,2,3,8,10,11
V86-7 2,3,12
V86-8 3,6,7,10

3600 rader x 0,25 = 900 kr

Dagens Dubbel Tips 8/1
DD1: 3 Dallas
DD2: 3,6,7,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Xpresstayern över 3140 meter och jag har spikat nummer 3 Magic Happens som fick ett perfekt lopp bakom ledande Cobbys Olifant och avgjorde säkert från rygg ledaren över lång distans på Åby näst senast. Gången efter det så hade han innerspår på Charlottenlund och då han inte öppnar bra så blev han över direkt och fick aldrig se dagens ljus. Här är det ett bättre spår och jag tror att Johan Untersteiner som kör hästen kan glida till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så blir han svårfångad här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 1 Digger Lord som inte riktigt kom till från femte invändigt i finalen av Silverdivisionen på Solvalla senast vara tänkbar. Han trivs över den här distansen och han ska ha en snäll resa på innerspår så från ett fint läge så kan han bli farlig den sista biten, 8 Devs Daffodil var väldigt bra när hon vann trots en galopp på vägen näst senast. Kan Marc Elias som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Magic Happens
Spets efter 500m: 3 Magic Happens
Skrällen: 4 Mitos Gold
Ranking: A 3 B 1,8,4,2 C 6,5,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Surf'N Turf som har övertygat och hade tre raka segrar innan han startade i Klass II finalen på Solvalla i slutet av december senast. Då öppnade han bra innan han kunde krypa ner i rygg på ledaren och hängde sedan med fullt godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Iggy B.R. Nu är det passande distans och ett trevligt utgångsläge så här tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen laddar mot ledningen och skulle han komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt för det är en positionen som han trivs bra i. Han är bra nog att han kan vinna loppet från dödens också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 1 Concrete Dee som kommer med fin form och han är snabb ut och lyckas Kenneth Haugstad hålla upp ledningen tror jag han kör i den positionen så oavsett borde han kunna få en fin löpning här och kan vara långt framme på nytt, 4 One Two Beat har endast två vinster på 45 starter. Han är rätt kvick iväg så här borde Jorma Kontio som kör hästen kunna hitta ner i en vettig position och då kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Surf'N Turf
Spets efter 500m: 2 Surf'N Turf
Skrällen: 4 One Two Beat
Ranking: A 2 B 1,4,7,8,11,3,10 C 5,12,9,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Four Guys Dream avslutade bra från köposition och nådde fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Walther På G. senast. Det var första gången han tävlade i jänkarvagn och det föll väl ut så det blir samma igen och kan Håkan K Persson som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här, 8 Allocco Jet travade en stor del av loppet i tredjespår senast och gjorde en stark insats som trea bakom vinnande Edmund. Dåligt läge här men om Carl Johan Jepson kan hitta ner i banan och få gå med i en vettig rygg under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

11 Golden Guard travade i rygg ledaren senast men kom loss och avgjorde till en säker seger den sista biten. Här har han ett tufft utgångsläge men med lite klaff och överpace på loppet så kan han komma in i matchen och är intressant till en låg procent på spelet, 4 Borin T.N. höll farten godkänt till fjärdeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Imagine Boko senast. Han kan öppna rätt så bra och får ses som loppets spetsfavorit här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Bastian kommer med två raka segrar och gör nu debut i ny regi för Hanna Lähdekorpi. Det blir knappast någon ledning här men om det kan bli andra eller tredje invändigt så kan han få chansen på open stretchen till slut och kan då bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 5 Four Guys Dream
Spets efter 500m: 4 Borin T.N.
Skrällen: 11 Golden Guard
Ranking: A 5,8 B 11,4,1,9,6,7 C 10,3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Guilty Pleasure fick trava en stor del av loppet utvändigt ledaren näst senast och det blev för tufft. Efter det så startade han så sent som på Romme i söndags där han avslutade vasst till andraplatsen i ett lopp som vanns av Inshallah. Nu blir det täta starter men det tror Hannu Korpi är positivt och klaffar det med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 10 Cactus var hårt betrodd på V75 senast, men såg inte ut att trivas på underlaget och galopperade bort sig med knappa varvet kvar till mål. Lång distans för första gången nu men det borde hon klara av och kan Örjan Kihlström se till att hålla henne i rätt gångart nu så kan hon blanda sig i segerstriden här.

1 Karissa Bo avslutade klart bra från köposition över upploppet och nådde tredjeplatsen i ett V75 lopp på Romme som vanns av Show Time senast. Löser det sig med en lucka till slut från innerspåret här så kan hon bli farlig över upploppet, 3 Langen's Airborne gjorde bort sig med startgalopp senast men gick sedan godkänt efter den. Då var det voltstart men nu är det mer passande autostart så felfri nu så tror jag att Hannu Korpi laddar mot ledningen och kan han komma till spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Ti Amo Face rullade över i galopp i ett tidigt skede senast. Felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget om Erik Adielsson kan servera henne en fin löpning, 8 Sweet On You var det positiva tongångar på inför senast men hon försvann då med en galopp med knappa varvet kvar. Här blir hon åter en del betrodd men utgångsläget är inte bra och hon får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 11 Guilty Pleasure
Spets efter 500m: 3 Langen's Airborne
Skrällen: 11 Guilty Pleasure
Ranking: A 11,10 B 1,3,4,8,7 C 9,5,6,2,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Xpresstrappan över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Atik D.L. kommer med två raka segrar. Han höll bra till seger från ledningen senast och gången före det så var han överlägsen vid seger från dödens. Han har fått ett dåligt spår den här gången men han är bäst när han är med där framme och han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand så här tror jag att Carl Johan Jepson sänder framåt mot ledningen eller dödens i ett tidigt skede och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget så han ska räknas tidigt här, 12 Zaira Del Ronco kördes till ledningen med dryga varvet kvar och dundrade sedan på till en överlägsen seger näst senast. Senast så försvann hon med en galopp så hon är inte att lita på men om hon kan se till att hålla ordning på benen den här gången så har hon kapacitet att runda det här gänget om Christian Fiore kan få till en bra styrning.

Vid ytterligare gardering kan 6 Alhambra som gjorde bort sig med galopp senast vara tänkbar. Näst senast kördes hon i ledningen men blev alldeles för het och blev infångad av en vasst spurtande Sunday Sonata kort före mål så hon fick nöja sig med andrapriset. Kan hon hushålla med krafterna och få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Atik D.L.
Spets efter 500m: 4 Barbaresco V.W.
Skrällen: 13 Global Woodstock
Ranking: A 8,12 B 6,4,13,7,2,1 C 10,5,3,11,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Guldklockan 2020 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Miss Duffy har gjort fyra starter i ny regi för Markus Pihlström. Efter två inledande galopper så gick hon i mål med sparade krafter näst senast och gången efter det så vann hon från dödens. Kan Anders Eriksson som kör hästen nu få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut, 1 Crystal Cool spetsade och släppte och hängde sedan med till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Digital Wave för en vecka sedan. Hon är kvick iväg och den här gången tror jag att man vill köra i ledningen så länge lampan lyser och skulle hon inte få alltför hård press under vägen så kan vi få se Ida Riesterer i vinnarcirkeln efter loppet.

2 Digital Track tappade travet till slut senast men hade tappat en sko då vilket kan förklara det hela. Hon har ingen vidare rad men kan bättre än vad hon har visat på sistone och från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget, 8 Happy Confess återkommer nu efter en tids frånvaro. Trist spår här men hon kan öppna rätt så vettigt så om hon kan slinka ner i en hygglig position så kan hon vara långt framme här. Skor runt om nu är dock inte någon fördel.

Min Vinnare: 10 Miss Duffy
Spets efter 500m: 1 Crystal Cool
Skrällen: 11 Livi Memory
Ranking: A 10,1 B 2,8,11,3,6,12,9 C 4,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Dallas har varit struken för hälta inför en tilltänkt start men det gick över snabbt så han har inte missat något i träningen meddelar man från stallet. Han har ofta haft dåliga lägen men har nu fått ett vettigt spår och då han är snabb iväg så kan han få en fin löpning i den främre träffen så han kan blanda sig i segerstriden här, 2 Bossy Alley kommer ut i sin första start sedan september för han har haft en del problem under hösten då benen har svullnat upp. Nu har han tränat på som vanligt ett tag och benen ser bra ut men han kan behöva loppet. Han är kvick iväg och kan leda loppet länge över den korta distansen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Quick Wald kommer med två raka segrar från ledningen. Svårt utgångsläge här men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 Dallas
Spets efter 500m: 2 Bossy Alley
Skrällen: 12 Quick Wald
Ranking: A 3 B 2,12,9,11,7,6,1 C 4,10,8,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Dom Perignon galopperade i ledningen kort efter start senast. Han är kvick iväg så om Mattias Djuse kan hitta ner i en vettig position här eventuellt i ledningen så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här, 6 Lexington Hall har visat fin form i flera lopp och står på tur för en seger. Han gick en stark slutrunda i tredjespår senast och nådde tredjeplatsen i ett lopp som vanns av All Star. Kan Jorma Kontio som kör hästen få lite draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

10 Urgent Call blev över från start och galopperade sedan efter 400 meter senast. Gången innan det så gjorde han en fin insats från utvändigt ledaren men åkte dit mot en smygkörd häst. Kan Oskar J Andersson få till en bra styrning så är han stark till slut och kan bli att räkna med här, 3 Triomphe Ferm är inte att lita på och galopperade med 500 meter kvar senast när han var gott gåendes. Felfri nu så besitter han gott kunnande och kan Björn Goop servera honom en fin löpning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Dom Perignon
Spets efter 500m: 7 Dom Perignon
Skrällen: 3 Triomphe Ferm
Ranking: A 7 B 6,10,3,5,9,2,1,4 C 8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming