DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 18/11

DrTrav - 17 November 2020 - 21:58

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla. Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Roli Eld i sjätte avdelningen och 2 From the Mine i den sjunde avdelningen.

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 18/11

V86-1 1,5
V86-2 2,5,6,7,9,11,12
V86-3 2,4,6,9
V86-4 6,9,10,11
V86-5 2,4,5,7,9,10
V86-6 1 Roli Eld
V86-7 2 From the Mine
V86-8 1,6,8

4032 rader x 0,25 = 1008 kr

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 18/11

DD1: 2 From the Mine
DD2: 1,6,8

3 rader x 80 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 210m auto
1 Mr Mah Can är en jättefin treåring hos formtränmaren Robert Bergh, han är stor och rejäl med bra kapacitet vilket han visat vid sina segrar. Han har oftast tagits försiktigt från start men för två starter sedan testade man att ladda iväg Mr Mah Can. Då tog man enkelt hand om ledningen. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen med gott om krafter sparade efter en snabb avslutning. Mr Mah Can är inte helt att lita på, men blir inte lätt att plocka ner om han sköter sig. Innerspåret på Bergsåker är bra och når man ledningen är segerchansen stor här. Anmäld barfota bak, öppet huvudlag och hybridvagn.

5 Black and Quick har utvecklats mycket under hösten och kvalade in till finalen av Kriteriet, där gick han i mål med sparade krafter som oplacerad. Han öppnade kvickt från start senast och fick då se sig besegrad av duon Chiru och Sidney Celeber. Möter ikväll enklare motstånd och skulle man ta sig till ledningen, om Mr Mah Can gör bort sig på något sätt så blir han hästen att slå. Anmäld barfota fram, jänkarvagn och helstängt huvudlag.

6 Comes With Age har stått för gedigna och bra prestationer den senaste tiden. Galoppen i senaste starten berodde på att han inte fick ordentligt med fäste i slutkurvan, det såg ut att finnas gott om krafter kvar när galoppen kom. Comes With Age besitter en bra avslutning och kan fälla många vid rätt löpningsförlopp. Anmäld helstängt huvudlag, hybridvagn och skor.

8 Holdfast Am gick för första gången barfota runt om i sin senaste start och vann då enkelt från ledningen. Ikväll är spåret sämre och man har anmält med skor vilket är ett minus.

Min Vinnare: 1 Mr Mah Can
Spets efter 500m: 1 Mr Mah Can
Skrällen: 8 Holdfast Am
Ranking: A 1 B 5,6,8,7 C 2,4,3

V86-2 2640m auto
11 Wind Knight gick i mål med krafter kvar senast i ett tufft lopp. För två starter sedan vann han efter fin spurt. Hästen gillar distansen och trivs allra bäst med ryggresor i högt tempo, vilket det skulle kunna vara upplagt för ikväll. Dessutom ska man köra barfota runt om igen vilket såklart är intressant. Anmäld barfota, norskt huvudlag och jänkarvagn.

7 Kaptah borde kanske vunnit sin senaste start när man fick ledningen. Dock ska sägas att Kaptah hade varit struken före den starten och behövde troligtvis loppet i kroppen. Till kvällens start lär man vara bättre och kapacitet vet vi finns där. Han gick bra i starter på V75 under sensommaren och hösten och möter passande motstånd ikväll. Anmäld Helstängt huvudlag, jänkarvagn och barfota fram.

5 Vikings Preacher har inte startat sedan maj och är såklart svårbedömd formmässigt. Men när man anmäler denna sexåring barfota runt om för första gången i karriären så måste man ändå räkna med att det är påställt från tränaren. Vikings Preacher har visat bra kapacitet och distansen ikväll är bara ett plus. Han kan öppna kvickt och lär köras offensivt från start. Anmäld jänkarvagn och barfota runt om.

Min Vinnare: 11 Wind Knight
Spets efter 500m: 5 Vikings Preacher
Skrällen:
Ranking: A 11,7,5 B 9,6,12,2,1,8,10 C 4,3

V86-3 2140m auto Monté
2 Galactica är en av Sveriges absolut bästa montéhästar och visade det inte minst när han vann Monté-SM. I sin senaste start var hon dock ute i sulkylopp och var långt efter vinnaren Dear Friend i mål. Denna åttaåring trivs bäst under sadel, från kvällens utgångsläge är hon garanterad en fin resa och ska räknas tidigt här. Anmäld skor och helstängt med hål i.

6 Hambo Transs R. har visat sig vara duktig och trivs bra för sadel. Han vann ett montélopp under Elitloppshelgen och då slog man bland annat 2 Galactica och 9 Vivier de l'Oison. Dessa två slog Hambo Transs R. även när han sprang i ledningen i ett lopp på Åby i somras. Man kommer även med en färsk seger i bagaget till kvällens start, så formen är på topp. Han fungerar bra både i ledning och bakifrån. Nu gör hästen sin första start för Björn Goop där han varit sedan senaste loppet. I min bok är detta min förstahäst.

4 On Track Piraten gör intressant montédebut ikväll. Dessutom har On Track Piraten visat tidigare att detta är årstiden han trivs i som allra bäst. Han har gjort tre starter efter sommaruppehåll. Formen lär vara i antågande och jag tycker att han ska räknas tidigt i denna debuten.

Min Vinnare: 6 Hambo Transs R.
Spets efter 500m: 6 Hambo Transs R.
Skrällen: 4 On Track Piraten
Ranking: A 6,2 B 4,9,5,7,1 C 3,8

V86-4 1640m volt
6 Armstrong Louis svarade för en bra debut hos Stig H Johansson i sin senaste start. Fyraåringen är ovan i voltstart men läget är bra och Erik Adielsson är en av Sveriges bästa kuskar från springspår. Täta starter som nu borde vara ett plus för Armstrong Louis, karriärens samtliga sju segrar har kommit över kort distans. Han såg väldigt lugn och avslappnad ut i sin senaste start vilket talar för att inte voltstart ska vara några problem. Anmäld öppet huvudlag, rycktussar, skor runt om och vanlig vagn.

9 Iceland Radio fick äntligen utdelning på sin fina toppform senast. Hon har en tung avslutning och kommer plocka ner många sista halvvarvet. Dessutom är det anmäld barfota runt om igen till kvällens start, vilket är intressant. Tränaren Stefan Melander meddelar ifrån stallet att voltstart är ett litet orosmoment, men skulle man få en vettig position från start ska man inte räkna bort denna fyraåring. Anmäld barfota, jänkarvagn och helstängt.

10 Zodiac Dany Grif har visat fina fartresurser och gör ikväll en intressant debut för Björn Goop. Bakspåret över kort distans är såklart inte optimalt, men jag tycker ändå detta är en så pass intressant debut så jag vill ändå varna lite för henne.

Min Vinnare: 6 Armstrong Louis
Spets efter 500m: 6 Armstrong Louis
Skrällen: 9 Iceland Radio
Ranking: A 6 B 9,10,11,8,7,4,5 C 1,12,3,2

V86-5 2140m auto
4 Groupie Doll startade senast i finalen av Breeders’ Crown, stod då för en snabb avslutning när hon fick fritt in på upploppet utan att få med sig någon placering. Formen är på topp för dagen och Groupie Doll är kvick från start, hon är min tidiga ledare av loppet. Hittar man till ledningen ska det vara bra segerchans för denna fyraåring. Anmäld skor, norskt huvudlag och jänkarvagn.

2 Bling Bling har varit ute i flera tuffa lopp under säsongen, hon är ett rejält och kapabelt sto som har bra kunnande när hon fungerar. Hon var dock inte som bäst i sin senaste starten. Då var det comeback efter tävlingsuppehåll. Nu har man ett lopp i kroppen och skulle man hittat till normal form så är hon med och gör upp i segerstriden.

9 Frequency Am är ett kapabelt sto men som varit endel skadedrabbat. Hon följde med bra i snabb avslutning i comebacken senast och nu med ett lopp i kroppen och högt kunnande vill jag varna för henne. Skräll.

10 Global U.S.A. är ett sto med form. Stod för ett snabbt slutvarv senast som klockades på 13,5. Global U.S.A. gynnas om det blir bra fart på loppet och med bakspår lär hon behöva en den klaff längs vägen men jag vill ändå inte räkna bort denna sexåring.

Min Vinnare: 4 Groupie Doll
Spets efter 500m: 4 Groupie Doll
Skrällen: 9 Frequency Am
Ranking: A 4 B 9,2,10,7,5,1,11 C 8,12,6,3

V86-6 2140m auto
Kvällens första spik kommer i denna avdelning. 1 Roli Eld gör en intressant debut för sin tränare Daniel Réden, tidigare har Roli Eld tränats av Frode Hamre. Detta treåriga kallblod tillhör de allra bästa. Idag har dessutom hans värsta konkurrenter sämre utgångsläge. Roli Eld är kvick iväg från start och borde kunna tar hand om ledningen i loppet. Skulle Örjan Kihlström som sitter i vagnen sen få fuska bort lite av loppet tror jag man är stenklar. Jag kommer ta ställning och spika med tanke på att de vassaste motbuden har sämre lägen.

Motbud
9 Tangen Haap har inte visat samma höga toppar som min spik, men är istället betydligt säkrare när det kommer till prestationerna. Från att tidigare enbart levt på sin styrka är han numera som bäst med lopp bakifrån och på rulle. Med lite klaff längs vägen kommer hans speed bita bra till slut. Dock backar man i balansen till dagens start och ska köra med skor runt om. Anmäld skor, öppet huvudlag och hybridvagn.

12 Vixus besitter fin fart men behöver tur från detta utgångsläget. Men han kan mycket och skulle det bara lösa sig någorlunda så kommer man kunna fälla många tillslut.

11 Våler Nikolai har utvecklats under hela året och är numera precis bakom de allra bästa kallbloden. Han är både speedig och stark. Våler Nikolai klarar även de flesta upplägg. Björn Goop som ska köra, har vunnit två av tre lopp med Våler Nikolai.

Min Vinnare: 1 Roli Eld
Spets efter 500m: 1 Roli Eld
Skrällen:
Ranking: A 1 B 9,12,11,5 C 2,10,4,3,7,8,6

V86-7 2140m auto
Kvällens andra spik kommer här i den sjunde avdelning 2 From The Mine som kommer med toppform för dagen. Senast var denna åttaåring ute i Gulddivisionen och tog då enkelt hand om ledningen, det loppet ledde han sedan varenda meter av. Klockan stannade då på 09.5 sista 700m. Jag hoppas på en repris i dagens start. From The Mine är ruskigt kvick bakom bilen och loppets klara spetsfavorit. En position han trivs i, på 19 försök har han vunnit 12 gånger. Från ledningen är det hästen att slå, jag spikar trots den höga procenten. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky.

Motbud
9 Makethemark som inte har något fördelaktigt utgångsläge har inte varit lika framgångsrik den här säsongen men ikväll gör man comeback efter lite vila. Han har presterat bra efter vila tidigare och ska vara uppfräschad tills ikväll. Hade jag varit övertygad om att formen var där hade jag dubbla systemet. Men ikväll väljer jag att avstå. Makethemark kommer troligen få göra grovjobbet och slår ur underläge. Anmäld öppet huvudlag, jänkarvagn och skor.

7 Shocking Superman gjorde comeback efter halsoperation senast och avslutade bra i skymundan. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och kapaciteten hos denna sjuåring är hög, men han har strulat en hel del under året. Skulle det blir överpace på loppet ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 2 From the Mine
Spets efter 500m: 2 From the Mine
Skrällen: 7 Shocking Superman
Ranking: A 2 B 9,7,3,4,1 C 8,6,5

V86-8 2140m auto
8 Behind Bars vann två lopp hos Viktor Lyck i slutet av förra året och nu ståtar han med tre raka segrar för sin tränare Johan Untersteiner. Denna fyraåring har varit övertygande i varje start och det är en pampig valack som kommer klättra i klasserna. Idag har man lottats till ett sämre utgångsläge men ska trots detta räknas med en bra segerchans. Han är helsyskon med Alone och kommer troligtvis laddas offensivt trots utgångsläget. Men jag vill ändå gardera med tanke på spåret och en tuff öppning. Anmäld skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

6 Magnificent Tooma är ytterligare en som för intressant debut för Daniel Redén. Tränaren Réden har tidigare lyckats bra med hästar som kommit från Jevgeni Ivanov. Bland de ekipagen finns bland annat Lipstick Tooma och Jackpot Tooma. Från tränarhåll meddelar man att Magnificent Tooma känns fin hemma i träning. Jag tycker han ska räknas tidigt bakom Behind Bars. Anmäld barfota och jänkarvagn.

1 Duke Ratzeputz är skrällen i loppet. Han har inte imponerar speciellt mycket, men ikväll ska han tävla med optimal racer utrustning. Barfota runt om, amerikansk vagn och blinkers. Han är dessutom min tidiga ledare av loppet och skulle alla förändringar falla väl ut ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 8 Behind Bars
Spets efter 500m: 1 Duke Ratzeputz
Skrällen: 1 Duke Ratzeputz
Ranking: A 8 B 1,6,9,2,5,3,4 C 11,7,12,10


Lycka till med spelet

Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Danmark - Finland
Fotbolls-EM - EM - 1 + hålla nollan
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming