DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 20/4

DrTrav - 19 April 2022 - 23:00

Veckans V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla och jag tycker att det är en omgång som håller bra klass och som dessutom inte är helt lättlöst. Jag spelar med två spikar i omgången, 6 Cornerstone i V86-4 samt 13 Global Lover i V86-7.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Bergsåker & Solvalla 20/4
V86-1 2.5
V86-2 4.5.7.8.10
V86-3 1.2.4.5.7.10.11
V86-4 6 Cornerstone
V86-5 3.4.5.8.9.10.11.13
V86-6 6.9.10
V86-7 13 Global Lover
V86-8 1.5.9

5040 rader x 0,25 kr = 1260kr

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 20/4
DD-1 13 Global Lover
DD-2 5 Millondollarrhyme

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m Auto
5 Heavy Sound känns som en gjuten tipsetta i den inledande avdelningen. Han har hunnit bli tio år gammal nu men håller fortfarande väldigt hög klass och var en av sexton deltagare i Elitloppet under fjolåret. Han har presterat väldigt bra efter längre vila tidigare och brukar alltid vara väl förberedd efter uppehåll. Han är dessutom snabb från start och jag blir faktiskt inte förvånad om hon lyckas hålla ut 7 Disco Volante från start. Skulle han nå ledningen blir hon mycket svårslagen, även om hon inte är beroende av den positionen för att vinna loppet.

Jag måste dock betala för 2 Rome Pays Off som ska bli väldigt spännande att följa i Daniel Wäjerstens regi.
Att det finns hög kapacitet råder det ingen tvivel om även om han presterade bra i sin tidigare regi också så tror jag att det finns mycket mer att hämta ur honom framöver och Daniel Wäjersten är en tränare som jag håller högt.
Han gjorde sin årsdebut för knappa tre veckor senast och mötte bland annat San Moteur och Brambling och det var väldigt positiva tongångar på förhand. Tyvärr så galopperade han tidigt och kom aldrig in i matchen men intrycket efter galopp tog jag till mig och jag tror vi kommer få se en mycket stark prestation nu med det loppet i kroppen.

Jag nöjer mig med två hästar på mitt system men det är klart att en sån som 7 Disco Volante skulle kunna rinna undan från ledningen över kort distans och sveriges i mitt tycke bästa montéhäst 1 Mindyourvalue W.F har en hårdhet som man inte ska nonchalera även om distansen är i kortaste laget.

Min Vinnare: 5 Heavy Sound
Spets efter 500m: 5 Heavy Sound / 7 Disco Volante
Skrällen: 2 Rome Pays Off
Rankingen A:5.2 B:1.7 C:4.6

V86-2 2140m Auto
5 Hulken Sisu är väldigt stor favorit i skrivande stund och det är en stark häst som tål tuffa upplägg de dagar han fungerar fullt ut men i mitt tycke är det en sårbar favorit. Han är inte speciellt snabb ut från start och kommer knappast att få något gratis i loppet och även om han såg fin ut senast så blev segern enkel när Strong Heartbeat galopperade i ledningen och det är inte alla gånger han har aktionen med sig.

8 Selected News är Snabbare iväg bakom bilen än Hulken Sisu och kommer att hamna bättre på det från start och det är faktiskt ingen omöjlighet att han sitter i ledningen tidigt beroende på om Mattias Djuse vill köra Lass Revenue i ledningen eller inte. Hur som helst tycker jag att Selected News har en högre kapacitet än Hulken Sisu men han var direkt blek i årsdebuten och det är svårt att veta vart han står för dagen, i sin nya regi.

10 Electrical Storm har samlat på sig hårdhet nere i Frankrike och har sett jättefin ut vid två raka starter sedan återkomsten på svensk mark. Det är tuff konkurrens nu men formen verkar vara i zenit och nu testar man dessutom honom med en amerikansk sulky.

7 Digital Class visade form senast när hon vann ett försök till diamantstoet och 4 Lass Revenue stod för en rejäl skräll när han vann till över femtio gånger pengarna senast. Det är en helt annan uppgift nu men han är snabb från start och kommer att få ett bra lopp i den främre träffen.

11 Alone är såväl stark som snabb och har sin bästa bit till slut. Om han är väl förberedd är han inte helt avsågad men man ligger lågt från stallet och jag står över honom den här gången, men han passas framöver.

Min Vinnare: 8 Selected News
Spets efter 500m: 8 Selected News / 4 Lass Revenue / 7 Digital Class
Skrällen: 10 Electrical Storm
Rankingen A:8.5 B: 10.7.4 C:11.6.2.9.3

V86-3 2140m Auto
1 Laggaprinsen är bra och kan absolut vinna loppet och skulle han lyckas försvara sitt innerspår från start så ökar chanserna förstås markant. Han kommer till den här starten med full form och tre raka segrar i raden men till rådande spelprocent känns han klart överspelad.
Det finns ett par startsnabba ekipage utvändigt som säkerligen kommer att laddas från start och innerspåret kan bli en fara.

4 S.T.C.C Bror är den som främst utmanar den första biten. Det var väldigt optimistiska tongångar från stallet inför den näst senaste starten och man lämnade mer eller mindre klart på förhand men han var trög ut ur volten och man var chanslösa på att nå ledningen. Senast fick han ett tufft lopp utvändigt om ledaren och höll klart bra och skulle han hitta till ledningen nu tror jag att han växer ett par klasser.

2 Moshus Prinsen var ute i samma lopp som S.T.C.C Bror senast och vann dessutom det loppet tämligen enkelt men han fick en betydligt bättre resa och det löste sig bra med positioner under vägen. Oavsett var det ett bra formbesked att vinna från ett bakspår på tillägg över kort distans och från ett bättre utgångsläge nu ska han självklart räknas igen.

10 Tangen Ternar är ett mycket fartfyllt men osäkert kallblod som nu ska debutera för skickliga Öystein Tjomsland. Han har inte startat sedan i september i fjol och är aningen svårbedömd men kapacitetsmässigt är han inte mycket sämre än någon annan i loppet.

11 Ängsthea ska heller inte nonchaleras även om hon ställs mot äldre hästar samt hingstar och valacker. Hon är bara fyra år gammal och gör comeback efter lång frånvaro men hon var trea i Kriteriestoet under fjolåret och är under utveckling.

5 Önnes Saga som radat upp segrar under året och blivit allt mer stabil känns också given på kupongen och jag vill även betala för 7 Backhammer som är snabb från start och skulle kunna nå ledningen initialt.

Min Vinnare: 4 S.T.C.C Bror
Spets efter 500m: 4 S.T.C.C Bror / 1 Laggaprinsen / 7 Backhammer
Skrällen: 10 Tangen Tennar
Rankingen A:4.1.2.10 B:11.5.7 C: 3.8.6.9

V86-4 2140m Auto
6 Cornerstone blir min första spik i omgången. Senast fungerade han inte och han galopperade dubbelt och gången innan dess blev han alldeles för het från ledningen och lyckades inte hålla undan över 2640m och fick se sig slagen av Ruger den sista biten. Ruger är en mycket kapabel häst för klassen och jag väljer att blunda lite för den senaste insatsen för jag tycker att det är den hästen i loppet som har klart högst potential. Han är dessutom snabb från start och har goda möjligheter att nå ledningen och när han inte ens är favorit i skrivande stund tycker jag det är en självklarhet att lämna honom ensam på kupongen.

Motbud
2 Bakerman var inget extra i årsdebuten men kommer säkerligen att han gått framåt med det loppet i kroppen och vara bättre nu. Han är hygglig ut från start och det finns en liten möjlighet att han kan hålla ut Cornerstone från start och då ökar hans möjligheter men jag tror som sagt att det blir svårt och då är han bara en av flera i loppet.

5 Kathrine S.H tycker jag isåfall är mer spännande bakom min spik. Hon har gått bra tider för sammanhanget och fick välförtjänt inkassera sin första seger i årets sista start under fjolåret. Nu är det debut för Markus B Svedberg som är en skicklig tränare och att det blir barfota runt om för första gången känns mycket spännande på en häst med Love You som morfar.

Min Vinnare: 6 Cornerstone
Spets efter 500m: 6 Cornerstone
Skrällen: 5 Kathrine S.H
Rankingen A: 6 B:5.2.12.9.10.11 C:7.4.8.3

V86-5 2140m Volt
13 Carroty hade jag stora förväntningar på tidigt i hennes karriär men hon har haft förträffligt svårt att få det att fungera fullt ut. Nu verkar det dock ha lossnat för henne en aning och hon kommer till den här starten med två bra insatser som dessutom har resulterat i två raka segrar. Nu har hon ett bökigt utgångsläge med ett bakspår på tillägg och det är många hästar att runda och som favorit är det ingen att hålla i handen.

8 Huile D’Olive har fått två lopp i kroppen efter långt uppehåll och har sett fin ut. Hon övertygade i sin årsdebut när hon vann överlägset i ett enklare sällskap och senast var hon tapper som tvåa bakom Belle up efter en tuff resa.

4 Skype är klar favorit i skrivande stund och det är klart att hon har en vettig möjlighet att vinna loppet om hon får styra och ställa där framme i ledningen. Hon är trots allt orutinerad om man jämför med hästarna på tillägg och det känns väl tufft att göra henne till favorit.

9 Isla Nga Hari tycker jag är ett fynd. Hon är osäker och det är inte alls säkert att hon klarar av det snäva spåret men det här är bra häst som dessutom visade form senast när hon var tvåa bakom Digital Class i ett försök till Diamantstoet. 2 % är på tok för lågt och jag tycker inte man ska känna sig slagna på förhand.

Ett vidöppet lopp där jag betalar för totalt åtta hästar.

Min Vinnare: 13 Carroty
Spets efter 500m: 4 Skype
Skrällen: 9 Isla Nga Hari
Rankingen A:13.8.4 B:11.9.3.10.5 C: 2.6.14.1.12.7.15

V86-6 1640m Auto
6 Zanella är ett italiensk nyförvärv hos Daniel Redén som var väldigt påpassad av spelarna i sin debut på svensk mark. Hon blev tyvärr väldigt het och galopperade tidigt och svek som favorit men det blev kanske för mycket med såväl barfotabalans samt bike. Nu växlar man ner en aning och ska tävla med bakskor samt vanlig vagn, vilket förhoppningsvis kan göra henne lugnare. Av det man har sett i Italien är hon normalt väldigt startsnabb och från ledningen över kort distans borde hon räcka långt.

9 Gordon Brodde startar med ett bakspår men det behöver inte vara helt fel eftersom att han har svårt att hushålla med krafterna och blir väldigt het när han får gå där framme utan ryggar. Jag trodde mycket på honom senast och han var bra som trea från ett svårt utgångsläge bakom två hästar som presterade på topp. Nu blir det barfota runt om för första gången i karriären och med minsta klaff på loppet tror jag att han kommer bli tung att stå emot till slut.

10 Take The Society har vunnit på en låg 11-tid över distansen hemma i Norge och är väldigt fartfylld. Han har varit ifrån tävlandet ett par månader men Frode Hamre gör knappast resan med honom om han inte är väl förberedd och att han får tävla med körspö i Sverige lär knappast vara någon nackdel.

Min Vinnare: 6 Zanella
Spets efter 500m: 6 Zanella
Skrällen:
Rankingen A:6.9.10 B:7.11.5.8.3 C:12.1.4.2

V86-7 2640m Auto
13 Global Lover blir min andra spik i omgången. Han har imponerat stort i Robert Berghs regi och har vunnit sju gånger på tolv starter. Nu har han förvisso varit ifrån inför det här loppet men det låter som att han är väldigt väl förberedd och han är anmäld barfota runt om. Spår tretton i en spårtrappa är inte alls så tokigt och jag tror att Robert Bergh kommer att köra som att han har den bästa hästen och vi kan förvänta oss ett offensivt upplägg. Lång distans tror jag att han hanterar utan några som helst problem och om han löper upp till sitt kunnande tycker jag det ska vara goda möjligheter att runda det här fältet.

Motbud
3 Mellby Joker är den givna utmanaren på förhand. Han var helt okej i debuten för Daniel Wäjersten senast när han var tvåa bakom I.D Exceptional och även om det var ett lopp som bara innehöll fyra hästar var han före duktiga hästar som Immanuel K och Whothehillareyou i mål. Han borde kunna få överta ledningen i ett tidigt skede och får han bestämma där framme kan han såklart bli svår att nå men man fortsätter med skor på samtliga hovar och sina bästa lopp har han gjort när han har tävlat barfota bak.

8 Accolade är draget bakom favorit-duon för de som vill gardera vidare. Det är en stark typ som gynnas av den långa distansen och han gick en positiv slutrunda senast som trea bakom Epimetheus. Han är dessutom anmäld med bike till den här starten istället för vanlig vagn vilket skulle kunna ge en bra effekt på den här typen av häst.

Min Vinnare: 13 Global Lover
Spets efter 500m: 3 Mellby Joker
Skrällen: 8 Accolade
Rankingen A:13 B3:8.9.4.5.10.14 C:12.2.7.6.11.1

V86-8 1640m Auto
5 Milliondollarrhyme vann lite turligt senast efter att att Admiral As galopperade i klar ledningen. Han kommer att ha gått framåt med det loppet i kroppen och nu ska man dessutom tävla barfota runt om, vilket inte hör till vanligheterna. Man brukar vilja helst vilja köra honom i ryggar eftersom han har en tendens att bli het men över kort distans har jag ändå svårt att se att man inte vill köra honom i tät. Från den positionen är det hästen att besegra men det är ingen självklarhet att han kommer dit för det finns startsnabba hästar såväl invändigt som utvändigt.

1 Brother Bill har högst kapacitet i fältet och lyckas han försvara sitt innerspår tror jag inte att någon i det här fältet kan slå honom om han är väl förberedd. Men det är årsdebut och han riskerar att bli över från start och då måste han förlita sig på lite tur med positioner under vägen. Hittar han bara ut från sitt innerspår ska han räknas mycket tidigt.

9 Missle Hill var mycket bra i sin årsdebut i samma lopp som Milliondollarrhyme. Han fick trava loppet utvändigt om Admiral As och fick en betydligt tuffare resa än Milliondollarrhyme och jag tycker det såg ut som att han blev något generad av galoppen på Admiral As och fick bromsa in lite dom sista meterna, vilket kan ha kostat segern. Jag tycker att han är som allra bäst när han får gå i ryggar och spara på sin speed och med minsta överpace på loppet kommer han att flyga lågt över upploppet.

10 Stoletheshow imponerade stort senast när han vann på V75 men jag tycker att han är en helt annan häst när han får gå i ledningen och jag har ingen större känsla för honom den här gången.

Min Vinnare: 5 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 5 Milliondollarrhyme /1 Brother Bill / 6 Click Bait
Skrällen:
Rankingen A:5.1.9 B:10.6 C:4.8.2.3.7

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.80
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten