DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 22/1

DrTrav - 22 Januari 2020 - 14:39

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och då utdelningen frös inne på 6 rätt förra veckan så har vi en Jackpot på 16 miljoner ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-5 på nummer 10 Bernts Ulrika som är bästa hästen i fältet fast hon har inte tävlat sedan maj 2019 så formen nu är svårbedömd men Conrad Lugauer brukar ha hästarna i fin författning när de gör comeback. Bakspår på tilläggsvolten nu är inte det bästa men hon är van vid betydligt tuffare motstånd än det här och kan Hanna Lähdekorpi som kör hästen servera henne en fin löpning här så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 3.15 hos Casumo, Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-6 på nummer 8 Happy Romeo som kommer från en seger. Han fick då bestämma i ledningen och drog sedan undan och vann mycket lätt från den positionen. Han har tagit samtliga sina tidigare segrar från ledningen så här tror jag att Claes Sjöström sänder framåt omgående och då tror jag han får ta över ledningen från nummer 4 Mellby Goofy som jag tror når spets initialt och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad över den dryga distansen här. Skulle han få svar i spetsstriden så tror jag han är tillräckligt bra för att vinna detta loppet ifrån dödens om det skulle behövas. Det blir fortsatt helstängt huvudlag med murphy på insidan och jänkarvagn, säger Claes Sjöström. Vinnarodds 1.85 hos Casumo, Unibet & LeoVegas

V86 Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 22/1
V86-1 2,5,9,10
V86-2 1,2,3,4,5
V86-3 1,3,6,7,9
V86-4 3,5,8,10
V86-5 10 Bernts Ulrika
V86-6 8 Happy Romeo
V86-7 5,6,9,12
V86-8 12,13

3200 rader x 0,25 = 800 kr

Dagens Dubbel Tips 22/1
DD1: 5,6,9,11,12
DD2: 12 Electrical Storm

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Virgin Maiden klev fram utvändigt ledaren med dryga varvet kvar senast och hon avgjorde sedan på ett bra vis till seger. Hon kan öppna fort och trivs mycket bra i ledningen så här tror jag att Marc Elias som kör hästen är ute efter ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så hon ska räknas tidigt här. Hon är dock väldigt stor favorit så jag vill ha med ett par hästar till, 5 Opalis är inte att lita på men felfri så besitter hon gott kunnande och kan Jörgen Sjunnesson som sitter upp bakom hästen få runt henne i rätt gångart så kan hon utmana den stora favoriten över upploppet. Hon har vunnit de båda tidigare gångerna hon har travat i ledningen fast det kan bli tufft att komma till spets här men med ett bra lopp i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här gänget.

9 Sobel Jasmine kom snett på det när hon fick trava först i tredjespår under slutvarvet senast så den insatsen kan vi glömma. Kan Peter Untersteiner som kör hästen få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten, 10 Zanzibar Effe fick en tuff löpning senast och stumnade och slutade sedan oplacerad. Bakspår nu kan vara ganska bra eftersom hon borde få en lite lugnare resa då. Hon ska bara göra ett par starter till innan hon ska gå till avel så om hon kan få ett bra lopp här så kan hon vara långt framme och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Virgin Maiden
Spets efter 500m: 2 Virgin Maiden
Skrällen: 10 Zanzibar Effe
Ranking: A 2 B 5,9,10,7,11 C 8,4,6,1,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo 

V86-2
Ett Fem/Sexåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Payet D.E. fick hård press i ledningen på Mantorp dagen innan julafton och kunde inte stå emot Volare Gar den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så startade han på Axevalla och avslutade då strålande när luckan kom invändigt till seger. Från ett trevligt utgångsläge här så kan Kim Eriksson som kör hästen få en fin resa i den främre träffen och han är bra nog att han kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas, 4 Concrete Dee har radat upp bra prestationer och senast så sköt han till vasst efter en sen lucka men han fick inte tag i vinnande Surf'n Turf utan han fick nöja sig med andraplatsen. Han är kvick iväg men det är inte säkert att han kan nå ledningen fast om han kan få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så biter hans avslutning bra till slut och han kan då bli farlig den sista biten.

1 Hurricane River har dragits med dåliga lägen en tid men har nu fått ett betydligt bättre startspår. Han var avmaskad och vaccinerad inför senast så jag tror på en bättre prestation här. Han har haft innerspår bakom bilen i tre lopp tidigare och han har tagit ledningen vid två av dessa så med en lyckad start här så tror jag att han kan hålla upp ledningen även om han troligen öppnar bättre med ett spår lite längre ut fast skulle han få bestämma som han vill där framme i täten så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här, 3 Bechamel har ett lopp i kroppen nu och hon kan vara förbättrad till den här starten. Hon har inte vunnit på länge men om hon kan få en fin smygare här så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet, 5 Mellby Fantom blev störd till galopp vid två raka starter innan han senast avslutade klart bra i skymundan i ett lopp som vanns av Green Mamba. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 2 Payet D.E.
Spets efter 500m: 1 Hurricane River
Skrällen: 5 Mellby Fantom
Ranking: A 2,4 B 1,3,5,9,7,10 C 6,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Tengil Face är inte att lita på och har gjort bort sig med två raka galopper. Senast var det troligen segern som försvann när galoppen kom i slutsvängen. Här tror jag att Lutfi Kolgjini skickar hästen till ledningen efter en bit och kan han hålla sig i rätt gångart hela vägen den här gången så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage och kan då leda loppet länge, 7 C.You Again kommer från Danmark med 15 segrar på 27 starter hittills. Nu är det första starten i Sverige och löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget också men han har ett spår långt ut och han är ingen blixt iväg så det finns risk att det blir en dryg inledning på loppet men han är stark och han kan vinna från utvändig position om det skulle behövas.

1 Sobel Photo gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Sunday Sonata senast. Han kan öppna fort och kanske kan ta ledningen initialt men jag tror han släpper om tipsettan kommer tidigt och då kan det bli ett bra lopp på innerspår så med en eventuell lucka till slut så kan han vara långt framme här, 9 Upload har gjort ett flertal bra lopp på slutet utan att det har räckt till seger. Utgångsläget med bakspår är chansartat men om han kan få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 6 Mucho Flax är väldigt galopplysten men skulle han sköta sig nu och flera av de mer betrodda hästarna gör bort sig så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 3 Tengil Face
Spets efter 500m: 3 Tengil Face
Skrällen: 6 Mucho Flax
Ranking: A 3,7 B 1,9,6,10,11,8,4 C 12,5,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Cash Cowboy har startat fyra gånger hittills och senast så åkte han på karriärens första förlust efter att ha galopperat kort i första sväng men han var inte som bäst för dagen så han har blivit behandlad efter det loppet. Nu återkommer han efter en paus men han är kvick ut så jag tror man siktar mot ledningen och kommer han dit så tror jag han körs i den positionen så länge lampan lyser så han ska räknas tidigt här. Eventuellt jänkarvagn nu meddelar Peter G Norman, 8 Don't Be Weak körde sig till ledningen med 850 meter kvar till mål och från den positionen så höll han sedan klart bra även om han fick se sig passerad av Teton Sweet Lindy kort före mål så han fick nöja sig med andraplatsen. Dåligt utgångsläge nu men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

3 E.V.Mici var nedsatt av en infektion inför Axevalla näst senast och var dålig då. Senast så travade han en stor del av loppet utvändigt ledaren och höll bra även om han inte kunde utmana Go Around utan han fick nöja sig med andraplatsen. Han trivs bäst utan rygg så med ett bra lopp i den främre träffen så kan han göra sig gällande här, 10 Ready Steady Go drar mycket streck för han har vunnit fyra av sex starter hittills. Han vann bekvämt efter att ha kört sig till ledningen med varvet kvar senast men det är tuffare motstånd nu och bakspår är ingen fördel så det finns risk att han tvingas göra mycket grovjobb på egen hand under slutrundan här fast han är bra för klassen och kan Jorma Kontio få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Cash Cowboy
Spets efter 500m: 5 Cash Cowboy
Skrällen: 3 E.V.Mici
Ranking: A 5,8 B 3,10,6,1,11,9 C 12,7,4,2
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-5
Ett Ungdomslopp - Högst 35 år över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Bernts Ulrika som är bästa hästen i fältet fast hon har inte tävlat sedan maj 2019 så formen nu är svårbedömd men Conrad Lugauer brukar ha hästarna i fin författning när de gör comeback. Bakspår på tilläggsvolten nu är inte det bästa men hon är van vid betydligt tuffare motstånd än det här och kan Hanna Lähdekorpi som kör hästen servera henne en fin löpning här så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 1 Besim Zero K.V. som är ensam på startvolten och bör således kunna hålla upp ledningen utan större problem vara tänkbar. Med spetsläge här så kan han leda loppet länge om Lee Nimåker som kör hästen drar på i ett jämnt hårt tempo där framme i ledningen men han får ses främst som ett platsbud, 4 Nixan Run återkommer nu efter en tids frånvaro. Hon blev behandlad efter starten senast och hon brukar göra rätt bra ifrån sig efter uppehåll och kan Klas Olsson som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning här så kan hon duga en bit mot det här gänget men jag tror inte hon räcker till seger, 6 Ronja Loss drar en del streck men han är inte att lita på fast han vann trots en galopp på vägen näst senast. Felfri nu så kan det räcka en bit här men jag håller min spik som klart bättre.

Min Vinnare: 10 Bernts Ulrika
Spets efter 500m: 1 Besim Zero K.V.
Skrällen: 5 Magna Carta
Ranking: A 10 B 1,4,6,5,7,8,13 C 2,12,9,3,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V86-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 8 Happy Romeo som kommer från en seger. Han fick då bestämma i ledningen och drog sedan undan och vann mycket lätt från den positionen. Han har tagit samtliga sina tidigare segrar från ledningen så här tror jag att Claes Sjöström sänder framåt omgående och då tror jag han får ta över ledningen från nummer 4 Mellby Goofy som jag tror når spets initialt och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad över den dryga distansen här. Skulle han få svar i spetsstriden så tror jag han är tillräckligt bra för att vinna detta loppet ifrån dödens om det skulle behövas. Det blir fortsatt helstängt huvudlag med murphy på insidan och jänkarvagn, säger Claes Sjöström.

Vid gardering kan 11 Digital Track som gick en hygglig avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Crystal Cool senast vara tänkbar. Kan Örjan Kihlström som kör hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 4 Mellby Goofy fullföljde godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Surf'n Turf senast. Han är kvick iväg och kan nå spets inledningsvis men över den långa distansen så tror jag att Erik Adielsson väljer att släppa men isåfall så kan han lifta med till en fin placering i rygg på ledaren så han får ses främst som ett platsbud, 1 Die Kaiserin drar en del streck för hon avslutade vasst senast och var inte stort slagen. Lurigt läge nu för jag tror inte hon kan hålla upp ledningen och då finns det en klar risk att hon blir fast på innerspår så hon rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 8 Happy Romeo
Spets efter 500m: 8 Happy Romeo
Skrällen: 4 Mellby Goofy
Ranking: A 8 B 11,4,1,2,5,9,10 C 7,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Adde S.H. återkom efter en tids frånvaro senast men han visade inga tecken på ringrost när han via en stark avslutning plockade ner Othala från dödens över Kalmars långa upplopp senast. Tufft placerad nu över sprinterdistans men det kan bli ett uppskruvat tempo på tillställningen och då kan han bli svår att stå emot här men han tål även att göra en del grovjobb på egen hand under slutvarvet så trots det dåliga utgångsläget här så ska han räknas tidigt här.

9 Gambit Brodde är van vid tuffare motstånd än detta och han visade gryende form vid tredjeplatsen senast. Kan Marc Elias som kör hästen få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han dyka upp i segerstriden här, 5 Aha tog hand om ledningen från innerspåret senast var sedan aldrig i någon förlustfara. Han trivs väldigt bra i ledningen så med en lyckad start här så tror jag Stefan Persson kan hålla ut nummer 6 Inertial som kan öppna kvickt och kan han sedan ta sig förbi invändiga ekipage så tror jag det kan bli spets igen och om han är som senast så kan han bli svårfångad från täten om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 12 Adde S.H.
Spets efter 500m: 5 Aha
Skrällen: 4 Liza With A Z.
Ranking: A 12 B 9,5,6,11,4,3,1,10 C 2,7,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Soul Tan gick väldigt starkt vid vinsten trots en galopp på vägen senast. Han har varit ifrån efter det fast han brukar gå bra direkt efter uppehåll. Felfri nu så kan han med en lyckad start här hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner om Ingvar Nyberg som kör hästen skulle få bestämma som han vill där framme i täten, 12 Electrical Storm kommer med två raka segrar och han vann senast ett V75-lopp på Romme före Rocky Tilly och Survival Kit, trots en tung inledning. Från springspåret nu så borde han kunna komma iväg bra så om Mattias Djuse som kör hästen kan få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut.

13 Malkin har inte startat på ett tag så formen nu är svårbedömd och han kan behöva loppet men han har hög kapacitet och klaffar det med löpningsförloppet så har han en tung slutrunda och kan då vara intressant till en låg procent på spelet. Han ska dock starta redan på söndag i Bollnäs igen så Kaj Widell kanske kör avvaktande ikväll för att spara hästen inför framtida uppgifter, 14 Grainfield Aiden har gjort det mycket bra och senast så gick han undan till en mycket bra seger från dödens. Han startar mycket tätt och gör nu sin femte start på en dryg månad och har ett knepigt läge med bakspår på tillägg så han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 12 Electrical Storm 
Spets efter 500m: 4 Total Recall
Skrällen: 13 Malkin
Ranking: A 12 B 13,4,6,14,11,2 C 5,15,7,9,10,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips Odds
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
15:30  Eintracht Frankfurt - Mainz
Fotboll - Bundesliga - 1
2.08
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
18:00  Augsburg - Köln
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.84
  Rekatochklart Poolspel
12:45  V65 Tips Årjäng Fredag 5/6
Insats: 576 kr - DrTrav
18:30  Topptipset Tips Fredag 5/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:30  Europatipset Tips Lördag 6/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming