DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 23/2

DrTrav - 22 Februari 2022 - 23:02

Onsdagens V86 delas mellan Jägersro och Solvalla och jag tycker att det ser ut som en spännande omgång på förhand som dessutom är kryddad med en jackpot på 17 miljoner kronor. Jag tycker att jag har hittat två spännande spikar i omgången och ingen av dessa är favorit i skrivande stund.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Jägersro / Solvalla 23/2
V86-1 3 Vichy Grif
V86-2 1.2.3.8
V86-3 1.2.3.5.7.10
V86-4 3.4.7
V86-5 1.2.3.4.7
V86-6 5.8
V86-7 1.3.4.6.9.11.12
V86-8 10 Antonio Trot

5040 rader x 0,25kr = 1260kr

Dagens Dubbel Jägersro / Solvalla 23/2
DD-1 1.4.6.9.11
DD-2 10 Antonio Trot

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m Auto
3 Vichy Grif blir min första spik i omgången. Hon glänste förvisso inte senast och borde kanske varit bättre med tanke på att hon fick en bra resa men man tror att dom tuffa loppen dessförinnan satt i benen och hon var inte som bäst för dagen helt enkelt. Hon har blivit behandlad därefter och hon rapporteras träna bra och nu ser det ut som att hon har passande förutsättningar med ett bra spår över kort distans. Jag grundar mitt tips i att Stefan Persson lyckas ta emot de utvändiga ekipagen från start och sitter i ledningen omgående och på jägersro brukar det som bekant vara ett framgångsrikt koncept.

Motbud
4 A Good Point verkar verkligen ha tänt till av sitt miljöombyte och har sett fin ut i sin nya regi. Det är ingen häst som är beroende av att gå i ledningen men man vill nog väldigt gärna komma dit nu och lär göra ett allvarligt försök att utmana min spik den första biten. Lyckas man komma till ledningen blir han svårslagen med tanke på sin fina form, men känslan är ändå att det blir svårt att komma dit.

7 Upper Face är en V75-meriterad häst och visst ska han räknas tidigt nu men tanke på att det är lite lättare emot den här gången. Jag tror dock att han kan hamna på vingel från start och med all respekt för Nimczyk så tror jag att det är ett stort minus att han kör istället för Kolgjini som känner hästen bättre.

Min Vinnare: 3 Vichy Grif
Spets efter 500m: 3 Vichy Grif
Skrällen:
Rankingen A:3 B:4.7.2.5 C:1.10.8.9.6

V86-2 2640m Auto
2 Crashed Eggs är väldigt klar favorit i loppet och trivs över distansen men det är ingen favorit som jag vill hålla i handen åtminstone. Det här är en häst som haft förträffligt svårt att vinna lopp tidigare och även om han ofta har varit ute i tuffa gäng är det anmärkningsvärt att det dröjde 26 starter innan första segern kom. Det är annars en toppstammad häst som har bra form och möter ett lämpligt motstånd men han är inte speciellt snabb från start och kommer högst troligt att få göra jobbet på egen hand. Det är ingen häst som bara vinner på beställning och jag vill gardera.

1 Cactus ligger man väldigt lågt med på förhand från stallet men det är loppets troliga ledare och han besitter en hög kapacitet. Stallet varnar för att det är ett minus att han behöver tävla med skor och att distansen inte är till någon fördel men jag väljer att blunda lite för det och vi vet att Nurmos brukar ha sina hästar i ordning efter uppehåll. Jag var länge inne på att spika emot favoriten men med tanke på att man ligger så pass lågt på förhand nöjer jag mig med att ranka henne etta och tar ytterligare ett par streck.

8 J.J Another Win känner absolut inte ofarlig här. Det är en häst som är stark och tål den dryga distansen men hon har även en vass speed när han får rätt lopp och med 1 Cactus i ledningen om med 2 Crashed Eggs utvändigt om denne borde han kunna få ett passande lopp där bakom i ett litet fält.

3 Aurora Show brukar också gå hela vägen in i mål och kommer säkert att gå en bra slutrunda nu också. Det var ett tag sen hon vann lopp nu men hon vann fyra lopp under fjolåret och även om det är tufft emot tycker jag hon ska med vid gardering.

Min Vinnare:1 Cactus
Spets efter 500m: 1 Cactus
Skrällen: 8 J.J Another Win
Rankingen A:1.2 B:8.3 C:4.6.5.7

V86-3 1640m Auto
2 Inspiration hamnade illa till och satt femte invändigt i ett tufft V75-lopp senast. Örjan lät bara hästen springa på när open stretch blev tillgänglig och han gick bra över mål med till synes krafter kvar. Nu är det lite enklare emot och även om han inte kan utmana om någon ledning bör spåret göra att han får en bra position och han är min tipsetta i ett öppet lopp på förhand.

3 What A Winner var trea i samma lopp som Inspiration efter en passande resa i ryggen på segrande Donna. Han kunde inte alls haka på vinnaren över upploppet men fullföljde okej och ska såklart räknas från sitt framspår.

5 Etienne Cross är en dansk gäst som är lite svår att sätta in i loppet och han möter tuffa hästar nu. Han kommer från en bra prestation när han vann från ledarryggen på Skive och kan öppna ruskigt fort från start. Även om den insatsen är svår att värdera tycker jag att han ska räknas från ledningen.

1 Special Brodway kan få en passande resa på innerspåret och om det blir bra tempo på loppet kan skrällen vara ett faktum om luckan uppstår över upploppet.

Även 7 El Toro Pellini samt 10 Aberdeen Face är fartfyllda hästar som ska tas på allvar trots sina utgångslägen.

Min Vinnare: 2 Inspiration
Spets efter 500m: 5 Etienne Cross
Skrällen: 1 Special Brodway
Rankingen A:2.3 B:5.1.7.10 C:9.6.8.4.12.11

V86-4 2640m Auto
4 Likeaboss ska vara favorit i loppet och kan vara en tänkbar spik i omgången. Han har vunnit 6/7 lopp i karriären och från ledningen, en position det är bra chans att nå igen har han ännu inte förlorat. Senast stred han tappert hela vägen in i mål från ledningen och visade på bra inställning när han fick en annan segervan häst i Corazon DE B utvändigt och det var en väldigt spännande duell över upploppet där han höll undan med en hårsmån. Från ledningen är det hästen att besegra men det är debut över lång distans och han är tufft anmäld.

7 Oskar Run visade prov på sin styrka senast när han vann trots en hel del jobb under vägen och även om Niclas Benzon inte har kört lopp på ett tag så är det för sammanhanget en mycket meriterad kusk. Det är klart att det blir svårt att besegra Likeaboss om Therese Boström får bestämma där framme i ledningen men med minsta klaff på loppet tror jag att han har en spurt som kan bli svår att stå emot.

3 Haitkin Am gör en mycket spännande årsdebut. Han strulade till det för sig i under fjolårssäsongen och tog till galopp vid ett par tillfällen men är grundkapabel och segervan. Han har samlat på sig mer muskler under tävlingsuppehållet och man tror att han har tagit ett ytterligare steg till den här säsongen. Det behövs säkert ett lopp i kroppen innan formen är där men den långa distansen borde passa bra och 4-5% är anmärkningsvärt lågt med tanke på vad han kan i grund och botten.

Min Vinnare:4 Likeaboss
Spets efter 500m: 4 Likeaboss
Skrällen: 3 Haitkin Am
Rankingen A:4 B:7.3.8.9.6.1 C:2.12.10.5.11

V86-5 2140m Auto
1 Follow Me Know kan bli över från innerspåret men ju mer jag kollar på loppet är det inga kanoner från start utvändigt och jag har en liten känsla att han kan öppna bättre än man tror. Han såg fantastiskt fin ut vid segern senast efter en rejäl långspurt och håller han upp ledningen nu blir han ingen lätt nöt att knäcka även om det är tuffare emot nu.

3 Strong Vacation kommer från två tveksamma insatser och han svek rejält från ledningen som stor favorit på V86 senast. Man är tydliga med att ledningen inte är rätt melodi för den här hästen och han är som allra bäst när han få gå i ryggar och spara på sin speed. Jag tror vi kommer få se en bättre prestation nu och han är given att ta med på systemet.

2 Lovely Lasse kan väldigt mycket i grunden och även om han tog ett kortare galoppsteg var insatsen senast ett rejält steg framåt. Det kommer lossna för den här hästen förr eller senare och kanske redan under onsdagskvällen.

7 Lancaster var lite trög senast men kan mer än så och skulle Follow Me Know bli över från start är det inte alls omöjligt att Nimczyk kan köra hästen till ledningen om han är offensiv från start.

4 Midnight Special har inte startat på ett par månader men tidsmässigt hävdar han sig väl och det låter som att hästen är förberedd för en bra prestation direkt.

Min Vinnare: 1 Follow Me Know
Spets efter 500m: 1 Follow Me Know / 7 Lancaster / 2 Lovely Lasse
Skrällen: 4 Midnight Special
Rankingen A:1.3.2.7 B:4.9.10.6.11 C:8.12

V86-6 2140m Auto
5 Son Hugo Pellini hade jag tyckt varit en vettig spik emot den stora favoriten om jag hade vetat att han är där formmässigt och att Anders Eriksson vill köra i ledningen. Han galopperade senast i debuten i sin nya regi och det låter som att han behöver ett par lopp i kroppen innan formen är där. Om hästen känns bra för dagen och Anders Eriksson provar honom i ledningen tycker jag att han ska kunna utmana favoriten även utan toppform men risken finns att man vill ge honom en snällare resa och överlåter ledningen till 8 Ego Sisu.

8 Ego Sisu har visat prov på härlig inställning och vill verkligen vara först över linjen. Utöver galoppen för fyra starter sedan så har han radat upp segrar och tagit rejäla kliv framåt och om han blir släppt till ledningen är det såklart toppchans att vinna igen. Han är dock oöm för positioner och även om det skulle bli svar om ledningen har han såklart en vettig chans att vinna loppet.

Min Vinnare: 5 Son Hugo Pellini
Spets efter 500m: 5 Son Hugo Pellini/ 8 Ego Sisu
Skrällen:
Rankingen A:8.5 B: 12.2.4.9.14.13.11.1.6 C:7.10.3.15

V86-7 2640m Volt
Det här är omgångens mest öppna lopp på förhand och det är inte många hästar i fältet som man kan avskriva helt från att kunna vinna loppet och här får man ta så många som plånboken tillåter.

4 Digital Indy gick ett bra slutvarv på V75 senast och har passande förutsättningar nu. Man vill gärna till ledningen och känslan är att man kommer dit utan några större bekymmer efter en bit. Från spets är det hästen att besegra men det är många tuffa hästar emot och vi får se hur pass modig han är till slut.

11 Amorcer Levallo har ett springspår på tillägg och kommer komma iväg hyggligt från start och är troligen den som kommer behöva göra grovjobbet utvändigt om ledaren. Häst mot häst mot Digital Indy tror jag att han är aningen hårdare, även om det är tufft att gå utvändigt över tre varv.

6 Isco Boko är spelad till 3% i skrivande stund men jag blir mycket förvånad om han inte bli något utav en snackhäst under onsdagskvällen med tanke på den prestationen han svarade för senast trots dubbla galopper. Han är gynnad av den långa distansen och håller han sig bara i trav är han en mycket tidig utmanare.

9 Borups Racing tycker jag också blir bortglömd efter två raka galopper och han var jättefin på V75 som trea via open stretch 11/12.

1 Caviar D.K är kanske missgynnad av distansen men han har vunnit över var tredje start i karriären och skulle han kunna hitta ryggen på Digital Indy finns en vass speed till slut.

Min Vinnare: 4 Digital Indy
Spets efter 500m: 4 Digital Indy
Skrällen: 6 Isco Boko
Rankingen A:4.11.6 B:9.1.3.12.8.7.5 C:10.2

V86-8 2140m Volt.
10 Antonio Trot blir min andra spik i omgången och även om han inte har startat på ett tag tycker jag att uppgiften ser passande ut med ett springspår på tillägg och få hästar att runda. Som jag läser loppet tar 1 Reven Dejavu hand om hand om ledningen och med tanke på att Marc Elias har en häst i 7 Ferrari Sisu som kanske framförallt lever på sin styrka och går bäst över längre distansen borde han söka sig framåt tidigt för att sätta upp tempot utvändigt om ledaren. Jag tror att Antonio Trot kommer att få en perfekt resa där bakom i draget och när dom svänger in på bortre långsidan är jag inne på att han bara kliver runt sina konkurrenter.

Motbud
7 Ferrari Sisu var väldigt fin i sin årsdebut och det bet otroligt bra när han gav sig iväg ute i spåren med knappa varvet till mål och bara rundade sina konkurrenter och vann med åtta längder. Nu är motståndet tuffare och och att det är medeldistans istället för tre varv nu känns som ett klart minus.

1 Reven Dejavu har läget till sin fördel och från ledningen har han tagit sina allra flesta segrar och har imponerande statistik i den position. Nu är det några tuffa emot i den bakre volten men om han får sitta ifred där framme en stund är det inte alls omöjligt att han kan trilla undan från ledningen.

Min Vinnare: 10 Antonio Trot
Spets efter 500m: 1 Reven Dejavu
Skrällen:
Rankingen A:10 B:7.1.6.4.8 C:9.2.5.3

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9