50 år = miljonregn!

Publicerad på 12 Jan 2019 - 10:23

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

12 Jan 2019 - 10:23

Stryktipset fyller 50 år.
Det firas genom att dubbla utdelningen för alla med 13 rätt.
Och eftersom det redan låg en jackpott på 12 miljoner kronor så spelar vi idag om hela 24 millar i 13-potten!
***
Fantastisk spelvärd omgång med andra ord!
***
Min bästa vinnare idag är Leicester.
Vi erbjuds höga 1.92 av bet365.
"Tyvärr" är Stryktipset-spelarna pålästa – och streckat Leicester hårt. Till 64% – så sett till oddset är det en överstreckad favorit.
I det här fallet tycker jag dock inte att spelbolagen tar hänsyn till kaoset hos Southampton. Man saknar nämligen helt spets framåt sedan man nu saknar 4 forwards... Mer om det längre ned. Så som helhet; klockrent singelspel och lite för hårt streckad spik.
***
Mina spikar idag blir:
Chelsea - Newcastle 1
Det är stökigt i Newcastle. Yttern Kenedy får inte möta Chelsea (ordinarie arbetsgivare) och duktiga krigare som Jonjo Shelvey, Paul Dummett och Karl Darlow är alla skadade. Dessutom! Både Ki och Muto är i väg på asiatiska mästerskapen. Så Skatorna har tunga avbräck och ska inte orka stå upp mot ett fokuserat Chelsea.
Singlar på Stryket och spelar även Chelsea -1.5 mål. Precis som säkre Polsäter!

2. Brighton - Liverpool 2
Liverpool toppar trots förlusten mot Manchester City Premier League. Men man har absolut inte råd att slarva mer... Möter ett Brighton som inte är desperat. Som åter saknar Bernardo, Alireza Jahanbakhsh, Jose Izquierdo och utan sin förstekeeper Mat Ryan. Pool har få problem och roterade mycket senast i cupen mot Wolves. Nu återkommer utvilade lirare som Virgil van Dijk och Mané. Trygg tvåa!
Åke Holmberg har en vettig rek på matchen här. 0–2?

Dessa två spikar så klart de flesta... Sedan spikar jag ytterligare två sunda objekt:
6. Leicester - Southampton 1
Southampton är normalt uddlöst framåt, bara gjort 21 mål. I dag saknas spelare som svarat för 15 av dessa. Bland andra 4 forwards, 1 innermitt, och 2 försvarare. Därmed tycker jag att det mesta talar för att Leicester med Vardy/Maddison bara fixar den här ettan. Mycket bra singelspel till 1.92 hos bet365. Lite sämre spik (lite väl hårt streckad).

11. Sheffield United - QPR 1
Jag gillar Sheffield United bäst av alla lag i Championship. Laget spelar en offensiv härlig fotboll med sin trebackslinje. Man vill hela tiden framåt. Och som spets har man en av mina största favoriter; Billy Sharp. Till idag har man dessutom spetsat truppen med vasse Gary Madine (Cardiff) samt Kieran Dowell (Everton). Gästande QPR har det lite stökigare där man saknar viktige Massimo Luongo (24/2) (asiatiska mästerskapen) samt rutinerade trion Angel Rangel (17/2)/Tomer Hemed (14/3)/Geoff Cameron (13/1). 
Jag tror Sheffield United tar fjärde raka segern – bra etta! Fräls oss igen, Sharp!
***
Streckvärda skrällar?
Huddersfield (18%) borta mot Cardiff måste med på kupongen. Cardiff ska nu föra matchen, är favoriter. Det tror jag passar det här destruktiva laget illa. Hudds kan få fina omställningslägen mot ett för naivt hemmalag. Hudds återfår här säkre mittbacken Christopher Schindler samt att man fått in ny injektion i Jason Puncheon:
***
Norwich (21%). WBA har tappat sin lysande stjärna Harvey Barnes tillbaka till Leicester. Det kommer märkas att 9-målsskytten är borta. Sedan är innermitten Jake Livermore avstängd. I ett öppet möte bör Norwich streckas med tanke på WBA:s avbräck.
***
Pass upp också för Stoke!
Nathan James trollade med Luton Town.
Han har nu tagit över Stoke. Har han fått med sig trollspöet från The Hatters till The Potters kan Stoke kanske äntligen lyfta.
För under Gary Rowett såg det illa ut...
***
Här nedan kommer min rek på Leicester City!
***

Southampton kommer till King Power Stadium rejält avtrubbade.
Spetsen framåt är numera helt enkelt borta.
Laget har totalt gjort 21 mål framåt.
I dag saknar man spelare som gjort 15 av dom:
Danny Ings, fw. 15/7.
Charlie Austin, fw. 16/2.
Michael Obafemi, fw. 5/1.
Pierre-Emile Hojbjerg, imf. 16/3.
Ryan Bertrand, b. 12/1.
Maya Yoshida, mb. 9/0.
Manolo Gabbiadini, fw. 12/1.
***
Charlie Austin och Pierre-Emile Hojbjerg är båda avstänga och Manolo Gabbiadini sålde klubben i går till Sampdoria. Formstarke mittbacken Maya Yoshida är på asiatiska mästerskapen.
Skyttekungen Danny Ings är ny på skadelistan och ett enormt tungt avbräck för det här laget.
Vad som finns kvar offensivt?
Omskolade mittfältaren Nathan Redmond, 21/2...
Visst är nye managern Ralph Hasenhuttl vass, men han kan inte trolla med knäna.
***
I dag väntar alltså en resa till Leicester, till King Power Stadium. Och jag tycker det här truppläget som The Saints har bör innebära toppchans för Leicester!
***
Claude Puel har ett fint material att jobba med, man har ett starkt mittbackspar i; landslagsstjärnan Maguire (skadefri) och kaptenen Wes Morgan. På ytterbacken hittar vi en annan landslagsspelare för England, nya stjärnskottet Ben Chilwell.
På mitten finns klass i Albrighton, Mendy, Ndidi samt Portugals A-landslagman Ricardo Pereira.
Längst fram?
Outslitlige Jamie Vardy ihop med finurlige James Maddison.
Sakdor?
Inga som stör elvan.
Bara Evans (finns två bättre mittbackar) samt Amartey.
***
Leicesters form är fin. Jag lägger inte så stor vikt att laget åkte ur FA-cupen med en B-betonad startelva. Det kan istället vara en bra väckarklocka. Innan dess slog laget Everton borta. Och laget har 3 PL-segrar på de 4 senaste – utöver segern mot Everton har laget besegrat Manchester City och Chelsea.
Så nog finns klass i detta Leicester.
Bör besegra ett Southampton som är extra uddlöst idag.
2–0?
***
Jag spelar raka ettan till 1.92 (kolla på asian markanden och spelet asian -0.5 mål det är exakt samma spel men ger högre odds). Bolag? bet365.
***
Obs! bet365 fortsätter att ge såväl gamla som nya spelare full sportbonus.
***
Det här blir min lördag!
Ha det gott och så jobbar jobbar vi in The Foxes senare idag!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto