CL onsdag!

Publicerad på 6 Dec 2017 - 11:40

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

6 Dec 2017 - 11:40

Kvällens Champions League är inte alls lika het som tidigare.
Varför?
De flesta grupperna är faktiskt avgjorda. Därmed blir det mycket rotation i lagen, och väldigt svåranalyserat.
***
Så insatserna hålls nere på flera av spelen.
Mitt bästa spel?
Ett supertaggat Porto -1.5 mål till 2.00 i odds hemma mot ett helt oinspirerat Monaco (saknar spelare och kommer lyfta in flera reserver). Jag skrev om den matchen redan i söndags – och här har Polsäter rekat samma idé. Kommer alltså inte att skriva en liknande uppsats.
Men det är spelat och klart!
Läs den klockrena reken/spelttipset här!
***
Spelet är redan nu lyft som Dagens bästa spel. Jag kan bara hålla med om det valet.
***
I går?
Bara 3 rätt och 5 fel. Inte alls OK, men hade lite stolpe ut den här gången. 0–0 i halvtid i Manchester till 3.30 var i princip rättat när CSKA satte 1–0 på stopptid. 0–0 där och det hade sett lite bättre ut i alla fall...
Skönare var dock att min rek på Olympiakos över 3.5 hörnor tidigt trillade in.
***
Nu tar vi tag i dagens ALLA tips.
***
Grupp E.
Liverpool–Spartak Moskva
Unibet 1.21-8.00-14.00.
Mitt tips: Spartak över 2.5 hörnor. Odds: 1.95.

Maribor–Sevilla
Unibet 15.00-6.60-1.24
Mitt tips: Under 3.5 kort. Odds: 1.82.

Kommentar: Liverpool (9) går vidare om laget tar 1 poäng på Anfield mot Spartak Moskva (6). Säkrar gruppsegern vid seger. För ryssarna är det bara en sak som gäller: vinn-eller-försvinn ned till Europa League.
Ryssar som måste framåt mot ett offensivt starkt Liverpool borde bara kunna sluta på ett sätt... Oddsen är så klart därefter. -1.5 mål till Pool ligger på 1.56. Jag tar till slut Spartak över 2.5 hörnor. Man måste ändå framåt, och Pools försvar agerar darrigt. 

Sevilla (8) tar sig vidare till CL-slutspelet vid en poäng mot klara jumbon Maribor (2). Sevilla har formen helt på topp och borde inte slarva bort det här läget. Men oddsen är därefter. Jag hittar väldigt lite av spelvärde i den här matchen. Jag tror på en snäll match. Under 3.5 kort.

Grupp F.
Feyenoord–Napoli
Unibet 88.80-5.35-1.38
Mitt tips:  Feyenoord över 3.5 hörnor. Odds: 1.82. Rek här!

Sjachtar Donetsk–Manchester City
Unibet 3.10-3.35-2.48
Mitt tips: 1 asian 0. Odds: 2.16.

Kommentar: Manchester City (15) är klar gruppetta och Pep kommer rotera in spelare här för att helt fokusera på det kommande Manchester-derbyt på söndag! 
Klart är att Kevin De Bruyne (avstängd) och David Silva stannar hemma sedan lär det bli mer eller mindre ett B-lag som ställs på benen. Sjachtar (9) behöver en poäng för att vara klart för nästa runda av en egen maskin – jag man löser det. Spelar 1 asian 0. Alltså pengarna tillbaka vid kryss. City har trots allt 20 raka tävlingsmatcher utan förlust, så tar på mig säkerhetsbältet.

Feyenoord (0) är sedan länge borta från att kunna spela vidare ute i Europa. Napoli måste gå för tre poäng och vinna – samtidigt som Sjachtar förlorar mot Man City för att ta CL-platsen. Napoli ser lite slitet ut och jag tror man kommer få kämpa för den här segern. Feyenoord såg förbättrat ut senast mot Manchester City (föll bara med 1–0) och vill avsluta snyggt hemma. Man spelar helt utan press på sig och man ser ytterst sällan några holländare parkera någon buss... Här kommer man vilja spela en frejdig offensiv fotboll, mot ett slitet och nervöst Napoli. Jag tror att Feyenoord lätt löser hörnlinan på 3.5 hörnor som Unibet har till 1.82.
Alltså vinst på spelet om Feyenoord löser 4 hörnor. Det kan vara klart till tepusen om jag läser matchbilden rätt... Läs hela reken här.

Grupp G:
Porto–Monaco
Unibet 1.33-5.70-10.25
Mitt tips: Porto -1.5 mål asian. Odds: 2.00.

Leipzig–Besiktas 
Unibet 1.37-5.50-9.00
Mitt tips: 1. -1.5 mål asian. Odds: 1.97. Rek här!

Kommentar: Porto (7) tar andraplatsen vid seger mot klara jumbon Monaco (2). Monaco har tunga skador och förväntas rotera i truppen. Jag tror Porto tar en klar seger och det här är dagens bästa spel. Läs hela reken här.

Besiktas (11) är överraskande redan klar gruppsegrare. Leipzig (7) måste sannolikt vinna för att kunna nå andraplatsen. Emil Forsberg (12 ligamatcher/1 mål) är skadad och lämnar ett stort hål efter sig hos tyskarna, även mitbacken Dayot Upamecano (12/0) saknas precis som yttern Sabitzer (11/2). Det här är tre nyckelfigurer i Leipzig. 
Besiktas har dock inget att spela för och fokuserar på den svåra bortamatchen i ligan på söndag mot ett starkt Kayserispor. Man har valt att ge stjärnor som  Pepe (12/1), Babel (13/4), Quaresma (13/1), Atiba (12/1) och Tolgay (14/0) ledigt! Så räkna med en B-betonad elva. Leipzig bör ha toppchans trots sina tre avbräck. Jag har gjort en komplett rek här!

Grupp H:
Real Madrid–Dortmund
Unibet 1.40-5.65-7.50
Mitt tips: Ronaldo gör första målet. Odds: 3.60.

Tottenham–APOEL
Unibet 1.28-6.25-12.00
Mitt tips: Under 3.5 kort. Odds: 1.86

Kommentar: Gruppen är redan klar. Tottenham (13) vinner före Real Madrid (10). Dortmund (2) blir trea om inte APOEL (2) skräller och tar poäng i Madrid. Så det är avslaget.
Real Madrid får inte spelet att funka och Zidane vill gärna få det att lossna nu, så lär komma med en hygglig elva. Dortmund dras med mycket skador och bör få svårt att räcka till här. Ronaldo, som gjort 8 CL-mål, får min lilla tv-peng. På att han gör första målet.

Tottenham är alltså redan klar gruppetta och kommer vila sina stjärnor som Kane, Eriksen, Dier, Lloris och Trippier. Sedan tidigare saknas skadade duon Alderweireld och Wanyama.
Istället förväntas namn som Fernando Llorente, Georges-Kevin Nkoudou och Juan Foyth få chansen. Jag förväntar mig en snäll match. Under 3.5 kort känns vettigt till 1.86. Även APOEL över 2.5 hörnor till 1.98 känns sunt.

***
Dagens Topptipset - finns hos Svenska Spel ser ut så här.
Liverpool-Spartak 1
Maribor-Sevilla x2
Feyenoord-Napoli 1x2
Sjachtar-Man City 1x
Leipzig–Besiktas 1
Porto–Monaco 1
Real Madrid–Dortmund 1
Tottenham–APOEL 1x
24 kronor kostar det. Körs x5 eller liknande...
***
Missa inte Tipsexpertens tipsvinklar - han fick in närmare 50 000 kronor i söndags på sitt 864 raderssystem. Se hela hans nya analys Europatipset här!
***
//Ulrik.




Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto