Jackpott-lördag!

Publicerad på 13 Jul 2019 - 11:51

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

13 Jul 2019 - 11:51

Lördag.

Mitten av juli och så kryddar vi det med en jackpott på Stryktipset.

Då blir det en drömlördag.
***
Totalt ligger det 6 miljoner kronor i 13-potten sedan det inte blev någon utdelning på 10 rätt senast. Då satte jag alla spikarna – men mest nöjd med stänkaren Landskrona Bois.
Veckans rad ser riktigt intressant ut och så här lägger jag upp det.
***
Spikarna tar vi först!
***
1. AIK-Elfborg 1
Stryket: 69%
bet365: 1.75
Elfsborg är helt ur slag, har en seger på de åtta senaste matcherna. Det en jämn 1–0-seger hemma mot AFC Eskilstuna. Saknar i dag tre av sina bättre spelare; Cibicki är avstängd. Levi skadad och i veckan sålde man mittbacksgeneralen Joakim Nilsson. Ersättaren Henriksson har varit otroligt darrig i mittförsvaret och jag tror inte han kommer få ordning på sitt spel mot AIK. Jag spikar den här ettan direkt, och lirar även en rak etta till 1.75 hos bet365.
Alltså ren rygg från duktige Christian Polsäters rek som finns här!
***
11. Östersunds FK - IFK Norrköping 2
Stryket: 51%
bet365 2.25
Som vanligt stökigt i ÖFK. Nu är dessutom truppen lövtunn (nyförvärven får spela först efter helgen) då man har sålt Gero, sedan är ordinarie backarna Thomas Poppler Isherwood (10/2) och Noah Sonko Sundberg (14/1) är avstängda. Man har även skador på Charlie Colkett (12/1) och Jamie Hopcutt (8/1). Det här gör att Kindbergs son (03:a helt utan landslagsmeriter) nu får sitta på bänken... Peking är på klar uppgång och har ett perfekt läge här. Stark tvåa!
Jag lirar även den här spiken som singel. Det till 2.25 hos bet365.
Även här blir det en rak rygg från Polsäter. Komplett rek finns här!
***
13. Norrby-Halmstad 2
Stryket: 35%
bet365 2.00
Det här är omgångens bästa spik sett till streckprocenten. HBK ska sett till segerchansen var streckat strax över 50%. Nu får vi HBK till 35%. Supervärde med andra ord. Norrby är inte ofarligt men saknar i helgen sin bäste spelare i kaptenen Nicklas Savolainen som är avstängd. HBK såg mycket fint ut innan "sommarvilan" och Haglund ser ut att ha fått ordning på pusselbitarna. För klass finns det i Andreas Johansson, Dusan Djuric, Joel Allansson med flera. Bra tvåa!
***
Häcken har även toppchans hemma mot ÖSK. Häcken återfår spelare (Ahmed Yasin och Alexander Faltsetas) medan det är fortsatt strul i ÖSK. Backen Daniel Björkman är avstängd och duon Martin Broberg och Carlos Strandberg kan inte starta matcher ännu.
***
Skrällarna?
Tycker att man ska strecka BP (mot Brage) och Öster (mot Örgryte). Dessa två lag är streckade till 17% och 15%. På tok för lite sett till vinstchansen. Både BP och Öster får tillbaka spelare. Främst Eric Johana Omondi (BP) och Simon Helg (Öster) förstärker och det här är spelare som kan göra skillnad.
***
Vi har en "kall" match på Stryket.
Sligo mot Waterford.
En helt öppen match där värdet utan tvekan finns på tvåan, streckad till 24%.
***
Det här blir min lördag.
Nu ser vi till att jobba in Gnaget först och främst.
Ha en fin helg!
///Ulrik.


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto