Jackpott, PL & VM

Publicerad på 23 Feb 2019 - 10:11

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

23 Feb 2019 - 10:11

Det är 12 miljoner kronor i jackpott på Stryktipset idag.
Det var länge sedan vi jagade en jackpott – så det är lika bra att gasa direkt.
***
Raden ser klart klurig ut, känslan är att utdelningen kommer bli fin.
***
Att raden är svår ser vi på att favoriter som Newcastle (75%) och Middlesbrough (75%) blir alldeles för hårt streckat sett till vinstchanserna. Dessa två lag MÅSTE bara garderas. 
***
Mina spikar:
3 Leicester–Crystal Palace 1
Palace har försvarstrubbel då halva backlinjen som startat på slutet är skadade; Martin Kelly och Aaron Wan-Bissaka. Det här är en tuff bortamatch för Palace. Känslan är att man möter ett utvilat (inte spelat match på två veckor) och hungrigt Leicester i helt fel läge. Leicester har tveksamheter på Ben Chilwell och James Maddison. "Ettan" blir så klart lite sämre om duon är borta, men ersättarna är inte alls tokiga. Jag både spikar den här ettan – till 47% – samt lirar raka ettan till 2.25 hos bet365.
För komplett rek läs här!

4 Birmingham–Blackburn 1
Känslan är att nykomlingen Blackburn börjar gå på knäna nu. Laget har fyra raka förluster och inget stämmer spelmässigt. Starke mittbacken Lenihan (26/1) saknas igen. Avbräck. Birmingham är på jakt efter PL-kval och då har man inte råd att slarva i sådana här matcher. Ettan är vettig, även om jag hade sett lite färre streck på den (61%)

8 Norwich–Bristol City 1
Serieettan Norwich gör det fortsatt bra. Och nu är skadeläget betydligt ljusare igen. Spelare som Moritz Leitner, Timm Klose och Mario Vrancic ska alla nu vara "startklara". Plus-plus-plus! Gästande Bristol City är ett tufft motstånd, men så bra som Norwich ser ut just nu spikar jag ettan på Carrow Road. Den är streckad till 62%.

9 Leeds–Bolton 1
Omgångens tyngsta favorit. Leeds är streckat till 87%, men jag väljer att singla trots det. Det är ekonomisk kris i Botlon och det ser inte mycket bättre ut på planen. Leeds? Är fortsatt med i kampen om direktplatserna till Premier League. Och är klasser bättre än dagens motstånd. Det trots att skyttekungen Kemar Roofe saknas. Tyler Roberts lär ersätta. 
Bolton har en lång skadelista som innehåller namn som Jack Hobbs, Gary O’Neil, Andy Taylor, Ben Alnwick, och Marc Wilson. 
***
Skrällarna.
Precis som jag skrev längre upp så bör man – sett till streckvärdet – gardera både Newcastle (Huddersfield) samt Middlesbrough (QPR). Båda lagen är streckade till 75% och så stor är absolut inte lagens segerchanser.
Jag helgarderar dessa två.
***
Utanför Stryktipset spelar jag Tottenham.
Burnley krigar på okej numera, men räddade sig fullständigt av keepern Tom Heaton senast mot Brighton. Tottenham är en betydligt tuffare motståndare. Spurs spelade vi mot Dortmund förra veckan – och jag fortsätta sätta Spurs högt.
Odds till runt 1.70 för den här tvåan är helt OK.
Komplett rek finns här!
***
Klockan 12:30 är det herrarnas skiathlon 30 km (15+15).
Min idé?
Sjur Røthe!
30-åringen har i vinter äntligen fått bukt med sin reumatism och sett väldigt bra ut.
Mitt spel blir på att han tar sig upp till pallen till 3.00 i odds hos bet365.
***
Damernas skiathlon, 15 km (7,5+7,5) inleds 11:00.
Charlotte Kallas form är väldigt svårbedömd.
Finns risk att hon inte alls är i lika bra slag som i OS.
Jag spelar på att Ingvild Flugstad Östberg slår Kalla i en head till 2.20 hos bet365.
Tycker Kalla (1.61) är en svag favorit där.
***
Det här blir mina lördagsspel.
Ha en fin helg!
///Ulrik.

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
handbollstoken -  23 Feb - 13:28
Äh, lite flyt på Falla när svenskorna körde bort varandra i sprinten. Och idag blev det tacksamt då Ebba blev sjuk, men tack!
USandeback -  23 Feb - 12:50
handbollstoken tack :) Galet vad du levererar bra spel!
handbollstoken -  23 Feb - 12:46
Varsågod för Östberg ;-)