3 Dec 2018 - 10:24

Efter en fin fredag satte jag inte en fot rätt i lördags.
Det trots drömstarten med 1–0 till Huddersfield efter 1 spelad minut.
Men sedan blev "Hudds" faktiskt bortdömt.
Åkte på ett ytterst tveksamt rött kort redan efter en halvtimma – och blev rånat på en straff före halvtidsvilan.
***
Allt gick dock emot och Brighton kunde till slut vända och vinna med 2–1.
Nåja.
Sådan är bettingen ibland.
Desto bättre?
Andra rekare har levererat desto bättre
Dagens Bästa Spel har till exempel rättats hela helgen – fredag, lördag och söndag.
***
Veckan som kommer?
Grym!
Vi har Premier League – full omgång – på tisdag och onsdag.
På onsdag är det till exempel Manchester United mot Arsenal...
***
På fredag?
Bland andra Juventus–Inter.
***
I kväll har vi också ett helt okej utbud.
Tror precis som Lennart Sandahl en hel del på WBA hemma mot ett formlöst Brentford. Ettan ger 1.95 hos LeoVegas och 888sport och den kan testas. Läs reken här!
***
Mitt spel?
Lägger jag i Serie A och i mötet Atalanta–Napoli.
***
Atalanta har en hög högstanivå och har visat det den här säsongen flera gånger.
Att Bergamo-laget bara ligger elva är faktiskt lite missvisande.
Man började tungt när man samtidigt dubblerade i Europa League, och fick en negativ reaktion när man mycket oturligt åkte ut mot FC Köpenhamn efter straffar.
Sedan har man dock tagit tag i sakerna igen.
***
På slutet har det sett riktigt, riktigt bra ut och senast var man på väg mot femte raka segern i Serie A.
Atalanta hade då en 2–0-ledning borta mot Empoli, men tappade till 2–2 och efter Iličić röda kort i minut 84 kunde sedan Empoli även göra 3–2 i 90+2.
Brottartungt så klart.
Trots det har Atalanta som sagt visat upp en strålande form, en dålig halvlek förstör inte allt.
Innan Empoli-torsken har man som sagt tagit fyra raka triumfer.
Chievo 5–1 (b)
Parma 3–0 (h) Hörnor: 6
Bologna 2–1 (b)
Inter 4–1 (h) Hörnor: 9
***
Napoli matchas stenhårt och spelar varje vecka nu matcher. Frosinone väntar hemma på lördag och om exakt en vecka väntar Liverpool i en direkt avgörande CL-match på Anfield. Så det är mycket nu...
Senast i ligan?
0–0 hemma mot Chievo.
Jag tror Napoli kommer få slita hårt för att ta hand om segern i kväll. Spel på raka ettan?
Tyvärr nej.
Vågar inte när Atalanta har Josip Iličić avstängd. Men jag tror vi får se som vanligt ett offensivt Atalanta hemma på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.
Så mitt spel blir Atalanta över 4.5 hörnor till 1.72 hos LeoVegas.
***
Atalanta har på sina två senaste hemmamatcher skapat 9 (Inter) och 6 (Parma) hörnor. Det trots att man tagit ledningen i matchen. Så Bergamolaget vill framåt på hemmaplan.
Jag tror att man i god tid innan minut 90 har löst minst 5 hörnor.