Stryket & Bonnboll

Publicerad på 4 Maj 2019 - 11:02

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

4 Maj 2019 - 11:02

Vi har massor av svensk bonnboll i dag.
Jag har hittat 2 fina spel.
Mer om det längre ned.
***
Vi inleder dock med Stryktipset. Den här veckan saknar vi jackpott, och vi har endast 4 Premier League-matcher att analysera.
Så det är inget superhett "Stryket" på så vis.
Fast jag tycker faktiskt raden känns intressant ändå...
***
Spikarna:
***
1 Newcastle-Liverpool 2
Stryket: 75%
SpeedyBet 1.36
Ingen rolig spik, jag vet. Och "Pool" kan både vara slitet och deppigt efter 3–0-smällen på Nou Camp. Men! Man måste upp på hästen igen, man måste fortsätta kliva all in för att sätta press på Manchester City. Det kanske kan bli tajt, men "Pools" vilja och klass avgör till slut det här. Newcastle har bara äran att spela för.
Tycker att Åke Holmberg har ett bra spel på den här matchen – Liverpool och under 3.5 mål till 2.10 hos bet365. Man fixart spelet genom att klicka på "Skapa ett spel". Läs reken här!
***
4 Wolves-Fulham 1
Stryket: 77%
SpeedyBet 1.51
Wolverhampton kan om en vecka summera en fin comeback i Premier League.
Det hårdsatsande laget kan i och med seger i dag säkra Europa League-platsen – och bli "bäst av resten". Det vill säga bli sjua, bakom Big6-lagen.
Europa League-platsen har varit målet länge och i dag ska man försöka sätta dit pricken över i:et.
Och det är onekligen viktigt att vinna.
För vid poängförlust har Everton och Leicester fortsatt chanser att kliva förbi Wolves. Och i sista omgången ska "Vargarna" till Anfield...
Wolverhampton har precis som under i princip hela säsongen en skadefri trupp. Dessutom en trupp i harmoni och som är i toppform.
Senaste matcherna:
Arsenal 3–1 (h)
Watford 2–1 (b)
Det här är två blytunga segrar som faktiskt bäddar för sjundeplatsen – för jagande Everton och Leicester har också gjort det bra.
Wolverhampton är ruggigt starkt hemma på Molineux Stadium – där har man nu tio raka tävlingsmatcher utan förlust. Varav 8 är segrar!
Till Molineux Stadium kommer Fulham som åkt ur Premier League. Men så fort laget hade trillat ur serien i teorin, så kom segrarna. Faktum är att Londonlaget nu har tre raka segrar, förvisso har man haft ett ganska tacksamt schema. Men starkt oavsett att plötsligt hitta formen.
Men jag tror det tar tvärstopp nu.
Kan tänka mig att Fulhamspelarna är lite mätta och i det läget springa rakt in i hungriga vargar på Molineux är inte direkt lätt..
Londonlaget har ny skada på ordinarie backen Denis Odoi (31/0). Sedan tidigare saknas Timothy Fosu-Mensah (12/0), Marcus Bettinelli (7/0) och Lazar Markovic (1/0).
Jag tror Wolves tar en bekväm seger i dag.
Ettan spikas på Stryktipset.
Och jag spelar även Wolves -1.5 mål till 2.51 hos nya uppstickaren SpeedyBet.
Spelet innebär att Wolves måste vinna matchen med 2 eller fler mål för att det ska rättas.
***
6 Charlton-Rochdale 1
Stryket: 66%
SpeedyBet 1.66
Charlton är sett till de tio senaste matcherna ligans bästa lag. Man radar upp segrar och är klart för play off till Championship. Lägger ned i sista omgången? Knappast! man vill hemskt gärna bli trea eller fyra. Få hemmaplansfördel i sista kvalmatchen samt kanske slippa möta Sunderland... Så klubben kommer att gå för det i dag!
Rochdale? Har nu säkrat kontraktet och kan pusta ut. Alltså helt omotiverat.
***
Jag har svårt att hitta bra skrällar idag.
Mina två minibomber är Scunthorpe (26%) borta mot Plymouth i en äkta ödesmatch. Värdet är helt klart på tvåan i match 8!
Tycker även att Bristol Rovers bara måste streckas till 16% på hemmaplan mot Barnsley. Gästerna har redan firat avancemanget och kanske bara ger upp den här matchen? Visst vore det kanske kul att kunna vinna serien, men även om man vinner här blir man troligen ändå "bara" tvåa. 
Rovers är dagens bomb!
***
SpeedyBet är ett nytt bolag hos Rekatochklart.com med superfin bonus.
Sätter man in 1000 kr får man direkt 3000 kr att lira för.
Sätter man in 100 kr får man direkt 300 kr att lira för.
SpeedyBet är ett bra bolag med fin sportbok.
Ett spelbolag som helt klart är värt ett test – jag rekommenderar att ni synar bolaget.
Kom gärna med feedback.
Jag har inte upplevt något negativt alls med SpeedyBet –och bonusen är bäst i Sverige.
***
Bonndragen!?
Kommer här!
***
15:00.
Asarum-Husqvarna 1
SpeedyBet 1.90
***
Asarum har sett bra ut hela säsongen.
Men haft lite stolpe-ut så det hade "bara" blivit tre raka kryss innan man senast fullkomligt krossade Nässjö med klara 4–0 på bortaplan.
Innan dess hade man bland annat kryssat mot serieettan Karlskrona (0–0), i en match där man var betydligt bättre än det topptippade laget.
Så Asarum har varit bra och har också ett mycket starkt lag på papperet. Med spelare som Stephan Madueke, Ayonuga Odunayo, Christian Akannoh, Henrik Fribrock, Axel Andersson och Otto Eriksson. Det här är spelare som även skulle funka på division 1-nivå.
Så Asarum är bra och har nu också fått poängmässig utdelning för sitt kreativa spel. Bakåt är Oskar Ekman (fd Mjällby) trygg i kassen.
I dag tycker jag laget ska ha toppchans till att ta andra raka segern när Husqvarna FF kommer på besök.
HFF kommer till Blekinge med en avbräcksfylld trupp. Inte minst saknas rutinerade kaptenen Johan Karlefjärd som är avstängd.
Saknas i HFF:
Avstängda:

Sebastian Dimitrijevic 3/1
Johan Karlefjärd (k) 4/0
Skadade:

Alexander Dimitrijevic 4/0
William Lind 0/0
Sedan dras man även med sjukdomar på andra spelare, oklart dock vilka som kan saknas.
Husqvarna FF har inte imponerat, har lite turligt samlat på sig sju pinnar och föll senast hemma mot Karlskrona.
Med tanke på avbräcken och att det här är en mycket tuff bortamatch tror jag man inkasserar andra raka förlusten.
1.90 för raka ettan som SpeedyBet och bet365 erbjuder känns klart OK.
***
Sedan har jag även en bonndubbel.
15:00.
Division 3 Sydöstra Götaland.
IFK Karlshamn-Nybro 1 (1.33)
Sölvesborg-Glömminge 1 (1.36).
En mycket stark dubbel där båda hemmalagen måste ses med toppchans.
Dubbeln spelas till 1.81 hos bet365. Finns till snarlikt odds hos SpeedyBet.
IFK Karlshamn-Nybro 1 (1.33)
IFK Karlshamn har 6 poäng på 3 matcher, bara förlorat mot serieettan Sölvesborg. Senast såg man mycket bra ut när man körde över Glömminge på bortaplan. Vann med 3–0 sedan hemmalagets målvakt hållit nere siffrorna.
IFK har en mycket fin anfallare i Karl Lindqvist (gjort 27 mål de senaste 2 säsongerna för FK Karlskrona i div 1) och han ligger bakom mycket i anfallsspelet.
Nybro? Tippas trilla ur serien (fick en gratisplats till den här säsongen) och har som väntat 0 poäng efter 3 omgångar. Kammar sannolikt noll igen.
Sölvesborg-Glömminge 1 (1.36).
Sölvesborg imponerar stort och toppar serien efter 3 raka segrar. Man är seriefavorit och har verkligen visat det. Man har mycket rutin i en spelare som Marcus Ekenberg. Framåt glänser dock Amer Habul (ny från FK Karlskrona) allra mest. Han har redan svarat för tre mål.
Glömminge är ett hyfsat division 3-lag, men får det normalt svårt mot seriens bästa lag. Senast blev Glömminge utspelat av IFK Karlshamn på hemmaplan. Samma Karlshamn som föll med 5–1 mot Sölvesborg...
***
Det här blir min lördag!
Ha en fin dag.
///Ulrik.


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto