Grupper & tabeller Fotbolls-EM 2024

Rekatochklart bevakar tabellerna för Fotbolls-EM 2024 med stort intresse. Häng med och ta del av senaste nytt när det gäller grupper och tabeller under Fotbolls-EM. Har du ett favoritlag du följer närmare än andra deltagande landslag? Då har du hamnat på rätt plats.

Bästa spelbolaget för EM 2024

Bethard

100% upp till 500 kr

Sätt in 500 kr - Spela för 1000 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. stodlinjen.se , spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
player image

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

Följ alla EM 2024 tabeller på Rekatochklart 

Sverige är inte med i Fotbolls-EM för första gången på 28 år men trots detta är mästerskapet högintressant med 24 landslag som slåss om samma kulör på medaljen. Rekatochklart bevakar EM med minst lika stort intresse under årets mästerskap som under tidigare år. Följ alla EM-tabeller hos oss för att vara säker på att inte missa något.

Dödens grupp med Spanien, Italien, Kroatien och Albanien är en av grupperna som många fotbollstittare kommer att hålla sig uppdaterade kring. Där, precis som i alla andra grupper, kan det röra sig flitigt kring poängskörd, målskillnad och annat viktigt att hålla koll på. Vi uppdaterar er i realtid.

Grupper & tabeller uppdateras i realtid 

Rekatochklart har laddat upp rejält inför sommarens stora höjdpunkt i Tyskland. Våra skribenter och experter är påkopplade och kommer att finnas tillgängliga under hela mästerskapets gång. Fotbolls-EM bjuder på mängder av högintressanta matcher och vi uppdaterar från samtliga grupper och matcher i realtid. Tabellerna kommer därför att finnas tillgängliga med de senaste rapporteringarna från alla arenor. Under vårt spelschema för EM 2024 kan du även se samtliga matcher, tider och resultat för Fotbolls-EM.

Grupperna i Fotbolls-EM 2024 för herrar

Under Fotbolls-EM 2024 i Tyskland har vi sex olika grupper att hålla koll på. Gruppspelet pågår mellan den 14 juni, när premiärmatchen mellan Tyskland och Skottland spelas, och den 26 juni. Här skall jobbet göras för att ta sig vidare i turneringen.

Nedanför tar vi oss igenom samtliga sex grupper, där samtliga lag slåss om första- och andraplatsen för att ta sig till slutspel i Fotbolls-EM. För andra tar turneringen slut redan efter gruppspelet. Rekatochklart ger en kort tanke och berättar också vart matcherna, grupp för grupp, spelas någonstans.

Grupp A 

Värdnationen kliver in i mästerskapet den 14 juni och spelar premiärmatchen mot Skottland. Tyskland tillsammans med motståndarna Ungern, Skottland och Schweiz spelar sina matcher i München, Köln, Stuttgart och Frankfurt.

Lagen i Grupp A:

 • Tyskland
 • Ungern
 • Skottland
 • Schweiz

Grupp B 

Grupp B, också kallad dödens grupp, spelas i städerna Berlin, Dortmund, Hamburg, Gelsenkirchen, Düsseldorf och Leipzig. Här kan vi enkelt peka ut tre lag som gör upp om slutspelsplatserna, medans vi skänker en omtanke till Albanien - som är turneringens största underdog.

Lagen i Grupp B:

 • Spanien
 • Albanien
 • Kroatien
 • Italien

Grupp C 

Grupp C kommer man att följa med spända ögon. England är på ständig jakt efter sin första guldmedalj i EM-sammanhang och i år är det Danmark, Slovenien och Serbien som är första motståndare på resan dit. En klar gruppetta medan tre lag gör upp om andraplatsen. Matcherna spelas i Gelsenkirchen, Stuttgart, Frankfurt, München och Köln.

Lagen i Grupp C:

 • England
 • Danmark
 • Slovenien
 • Serbien

Grupp D 

Grupp D spelas i städerna Hamburg, Düsseldorf, Berlin, Leipzig och Dortmund. Landslagen Frankrike, Österrike, Nederländerna och Polen kommer därför att få resa en hel del. Det här är en grupp som sticker ut litegrann med tanke på att den är så pass tuff. Stornationerna Frankrike och Nederländerna kommer att utmanas av Österrike och Polen, var så säkra på det.

Lagen i Grupp D:

 • Frankrike
 • Österrike
 • Nederländerna
 • Polen

Grupp E

Frankfurt, München, Köln, Düsseldorf och Stuttgart håller värdskapet för Grupp E och deras matcher. Här gör stornationen Belgien upp med Rumänien, Slovakien och Ukraina. Det är inte svårt att lista ut vilket landslag som håller det stora favoritskapet på förhand. Kevin de Bruyne, Leonard Trossard, Romelu Lukaku och co går för gruppseger.

Lagen i Grupp E:

 • Belgien
 • Rumänien
 • Slovakien
 • Ukraina

Grupp F 

Portugal, Turkiet, Tjeckien och Georgien är sist ut i Grupp F med start den 18 juni. Den här gruppen avgörs i städerna Dortmund, Leipzig, Hamburg och Gelsenkirchen. Portugiserna får njuta av sin storstjärna Cristiano Ronaldo en sista (?) gång. Utmanarna heter Turkiet och Tjeckien medans Georgien är en stor överraskning på den här scenen.

Lagen i Grupp F:

 • Portugal
 • Turkiet
 • Tjeckien
 • Georgien

Regler för gruppspelet 

Gruppspelet och hela mästerskapet inleds den 14 juni med premiärmatchen mellan värdnationen Tyskland och Skottland. I år har vi sex grupper med högintressanta tabeller att hålla koll på. Nationerna som slåss har lottats in i grupperna och ovanför ser ni hur lottningen föll ut.

Vi har fyra landslag i vardera grupp där lagen skall möta varandra en gång. Totalt blir det tre matcher för varje land i Fotbolls-EM:s gruppspel. De två lagen som samlat flest poäng när man sammanfattar gruppen går vidare till slutspel, men det skall också nämnas att de fyra bästa treorna också går vidare. Vinner du gruppen får du ett tacksammare motstånd i slutspelets första runda.

Det här gäller om två lag hamnar på samma poäng i gruppspelet:

 1. Målskillnad
 2. Antal gjorda mål
 3. Inbördes möten
 4. Minst antal kort
 5. Lottning

Poängregler för vinst, oavgjort och förlust 

Fotbolls-EM är ett enormt evenemang och följs av alla typer av folk. Fotbollsälskare och deras motsatta - därför är det extra viktigt att stryka under hur reglerna fungerar. Alla har till exempel inte koll på vilka poäng man får för vinst och oavgjort i gruppspelet.

 • Vinst = 3 poäng
 • Oavgjort = 1 poäng
 • Förlust = 0 poäng

Grupptreor kan gå vidare 

Rekatochklart rapporterar från samtliga grupper under Fotbolls-EM i Tyskland. Varje landslag spelar tre matcher vardera och det är först och främst poängen för den första- och andraplatsen som skall samlas ihop. Vissa grupper kommer att bli väldigt jämna och då finns en möjlighet att ta sig vidare som en av de fyra bästa grupptreorna. De fyra grupptreor som samlat flest poäng i gruppspelet går till slutspel.