Fotbolls-EM 2024 TV tider

Rekatochklart erbjuder en komplett guide inför och under Fotbolls-EM 2024. I år är det SVT och TV4 som fått TV-rättigheterna att sända EM. Både SVT och TV4 har playtjänster att ta del av om man är ute på vift under mästerskapets gång och inte har tillgång till en tv. Vi har samlat samtliga tv-kanaler och tv-tider för EM i våran guide.

Bästa spelbolaget för EM 2024

Bethard

100% upp till 500 kr

Sätt in 500 kr - Spela för 1000 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. stodlinjen.se , spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
player image

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

EM 2024 tv kanal och tider idag

Högklassig fotboll på både SVT och TV4 mellan den 14 juni och den 14 juli. Fotbolls-EM bjuder verkligen upp till dans i år och gruppspelet har ett gäng väldigt uppsnackade matcher att erbjuda på förhand. Titta bara på dödens grupp där matcher mellan Spanien, Italien och Kroatien skall spelas.

Titta in Rekatochklarts guide för att ta reda på vilka matcher som sänds på tv idag. Där hittar du vilken tv-kanal och vilka tider som gäller för dagen. I vårt spelschema för Fotbolls-EM 2024 kan du även se alla tider och dagar för hela mästerskapet.

Streama matcherna under mästerskapet 

SVT och TV4 har fått rättigheterna att sända Fotbolls-EM i Tyskland. Det innebär att du som tittare har möjligheten att streama matcherna via deras playtjänster. SVT Play och TV4 Play är det enkla alternativet för dig som är ute och reser i sommar. Mästerskapet pågår mellan den 14 juni och den 14 juli vilket innebär att flertalet svenskar kliver in i sin semester under tiden. Playtjänsterna är den perfekta lösningen för dig som endast har mobilen eller paddan med dig.

TV rättigheter för EM för herrar 

SVT och TV4 har återigen fått rättigheterna för herrarnas Fotbolls-EM. Det här har man gjort förut och kan återigen erbjuda ett komplett upplägg kring matcherna som spelas. Både SVT och TV4 kommer ha flertalet duktiga experter i sina studios. Bland annat har både Janne Andersson och John Guidetti tackat ja till SVT, medans TV4 har lite mer etablerade experter i tv-rutan, Albin Ekdal och Henok Goitom bland andra.

TV4 har några fler matcher än SVT under EM i Tyskland. Fördelningen står klar och går att ta del av hos Rekatochklart idag. Bland annat har TV4-gruppen fått äran att sända EM-finalen den 14 juli på Olympiastadion i Berlin.

Kommentatorer för mästerskapet

Den minst sagt rutinerade kommentatorn Lasse Granqvist kommer att kommentera Fotbolls-EM för TV4-gruppen. En annan kommentator som är klar för att göra en del matcher hos TV4 är Adam Pinthorp, som under ligasäsongen främst kommenterar La Liga. Experter som kan komma att sitta bredvid under matcherna är bland andra den tidigare landslagsspelaren Olof Mellberg.

SVT presenterade Glenn Strömberg som expert inför sommarens mästerskap, som därmed gör comeback hos tv-kanalen. Chris Härenstam är den kommentator som Strömberg skall bilda duo tillsammans med.

Vilka EM-matcher sänds idag?

Rekatochklart rapporterar i realtid från mästerskapet i Tyskland. Inför Fotbolls-EM 2024 ligger ett komplett spelschema ute för att kunna ta del av. EM pågår under en hel månad, mellan den 14 juni och den 14 juli, och det finns mängder av matcher att titta på.

Ta er in på spelschemat och se vilka EM-matcher som sänds idag. Vi erbjuder matchstart, tv-kanal, odds och mycket annat av den nödvändiga informationen som krävs. Resultat och annat uppdateras i realtid för att kunna ta reda på vad matcherna betyder för de olika lagen.

Håll koll i spelschemat 

Vi har flera fotbollsälskare som jobbar under EM i Tyskland och som uppdaterar med de senaste från mästerskapet. Håll koll i spelschemat för EM 2024 för att se vilka matcher som är idag, kommer imorgon eller längre fram. Vi erbjuder dessutom direkt resultatuppdatering för att ständigt hålla dig som läsare uppdaterad. Håll koll på Rekatochklart under sommarens stora höjdpunkt.

Vilka sänder Fotbolls-EM 2028? 

Fotbolls-EM 2028 kommer att spelas i Storbritannien och Irland. Mästerskapet 2028 blir det första som länderna Irland, Nordirland och Wales arrangerar. England och Skottland har varit värdar tidigare. Vi hoppas såklart att Sverige kvalificerar sig för EM -28, som TV4 och SVT äger sändningsrättigheterna till.