49ers (4-4) tar emot Packers (5-2). Det här blir ingen normal Thursday Night Football, eftesom 49ers har hela 18 (!) spelare borta från det lag som spelade i vecka 1. Hela 18 spelare. Det är inte heller några kattskit-spelare som saknas, utan det är gräddan i laget. När jag går igenom vilka som finns tillgängliga på offensiven läser jag; Juszczyk, McGlinchey, Tomlinson och Brunskill. Ingen QB Garoppolo, TE Kittle, WR Samuel, RB Mostert för att nämna några. Dessa kvarvarande skall sedan styras av QB Mullens som faktiskt skötte sig OK mot Seahawks på slutet, då QB1 Garoppolo klev av. Mullens kastade för 238 yards med 2TD sent i matchen. När dessutom tre andra toppspelare har blivit addade till 49ers COVID-protokoll - se Aiyuk, Williams och Samuel = de får inte spela i afton känner jag...lycka till.

Packers har jag tokgillat i år, men som sagt; de har haft bekymmer med skador även de. Nu senast blev de dock "synade" vad gäller deras run defense. Det. Var. Inte. På. Plats. Inte ens efter korrigering i halvlek. Vikings Cook hade lekstuga och satte 4 TDs. Då hjälper det inte att Packers QB Rodgers kastar för 291 yards, 3 TDs och en passer rating på 110,9. Idag kommer Rodgers dock få ganska fritt "spelutrymme" med tanke på alla skador som 49ers har. Visst; 49ers är bra, men det skall inte gå att stå emot Packers offensiv under matchen. Jag har gillat Packers kvicka inledningar under säsongen och kommer landa i ett sådant spel dvs. att Packers leder i första halvlek med -4 poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com

Värt att notera:

1. Säger det igen; 18 spelare från 49ers laguppställning per vecka 1 är borta idag inklusive alla starka vapen på offensiven.

2. Packers WR Davante Adams har varit helgrym sedan comeback efter mindre skada. 58 pass har renderat i 43 mottagningar för 502 yards och hela 7 touchdowns. Han är Rodgers go-to-guy sju dagar i veckan. 49ers pass defense kommer inte kunna stoppa den connection som finns dem emellan. Noteras bör att övriga Packers receivers har 66 pass, 37 mottagningar, 610 yards och 4 touchdowns.

3. 49ers är 0-4 när de släppt in +24 poäng i sina matcher.

4. Packers har lägst QB-pressure i hela NFL. I afton lär de dock kunna få till stånd en del tryck på 49ers QB Mullens med tanke på 49ers skador.

5. Packers DC Pettine har haft ett räfs- och rättarting med sitt manskapa efter outingen mot Vikings och det är ett revanschsuget gäng tom äntrar planen i afton.

6. Packers RB Aaron Jones har missat två matcher, men signalerna som jag får berättar att han kommer spela och det är ett extremt plus för Packers.

En synnerligen konstig Thursday Night Football är att vänta, men Packers skall vara klara favoriter med tanke på 49ers skador och COVID-19-protokoll. Jag spelar på att Packers kommer flygande ur startgroparna och har -4 i halvlek mot 49ers till 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip