49ers (3-5) tar emot Rams (7-2) i en match där en hel del står på spel.

Om Rams skulle vinna i afton ser det riktigt lovande ut för att nå topseedning i NFC. Vid eventuell förlust, ja, då kommer Cardinals ha en del med i spelet också. Det har också varit en hel del skriverier angående värvningen av Odell Beckham Jr. från Browns till Rams. En riktigt spännande värvning, samtidigt som det sätts en hel del krav på Rams och Beckham Jr. själv. Det måste det göras. När Odell är på topp, då är han riktigt bra, men han har haft ett par tuffa skador. Låt oss hoppas att han kommer igång och finner bra rapport med QB Stafford. Något säger mig att det här kommer bli bra. Nästan direkt efter signering av Beckham Jr. då försvann WR Woods med skada (se träning fredag). Oavsett; QB Stafford har kvar Kupp som förste mottagare.

Jag är övertygad om att Rams vinner den här outingen. Jag spelar Rams -3 till oddset 1,80 hos Pinnacle .se.

Värt att notera:

1. Rams är 4-1 gällande Monday Night Football när HC McVay varit chef.

2. Statistiken för Rams efter en förlust sedan 2017 berättar 16-5 i fördel Rams. Notera det.

3. 49ers är 0-4 på hemmaplan i år. De har också ett snitt på 29,8 poäng bakåt under dessa matcher. Inte bra alls.

4. 49ers borde vara 5-3 istället för 3-5 om vi ser till helheten i laget. Jag tycker dock att de skapat sig det här bekymret själva genom att ha varvat startande QBs. En duell i duellen mellan Garoppolo och Lance. Det blir inte bra för lagkänslan. Det måste, enligt mig, finnas en klar etta och en klar reserv. Noteras bör att nu är strax 49ers helt skadefritt och de tyngre pjäserna Kittle, Samuel och Aiyuk är tillbaka. 49ers är bättre än vad de visat, men frågan är om de detta till trots orkar stå emot Rams? Jag tror inte det. Det kommer säkert bli jämnt, men som sagt; Rams känns bättre för dagen.

5. En liten brasklapp är den att 49ers vunnit de fyra senaste möten lagen emellan.

6. HC McVay berättar att Odell Beckham Jr. kommer spela och om han gör sig öppen, då kommer QB Stafford att finna honom.

7. Notera också Rams superförsvarare i secondaryn, Jalen Ramsey. Vilken säsong hittills. Han har högsta betyget av alla cornerbacks i ligan. Ingen spelare har +5 mottagningar eller +65 yards när Ramsey täckt personen i fråga. Enorm!

8. Ett sidospel som måste vara intressant idag är en interception från Jimmy Garoppolo. Den är jag övertygad om kommer ske. Det finns odds från 1,85 och uppåt. Klart spelvänligt!

9. 49ers har tillåtit 131,6 yards på marken i snitt per match i år. Det är inte bra överhuvudtaget. Rams kommer testa marken ofta idag för att få en mer balanserad offensiv än bara QB Staffords pass. Ha koll på Henderson och Michel i afton.

Jag är övertygad om att det här blir riktigt spännande, men att Rams är det bättre laget. Jag spelar Rams -3 till oddset 1,80 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip