Speltips Bills - Seahawks

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2020-11-08 19:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.80
Tips: 2 -2
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Bills (6-2) tar emot Seahawks (6-1) för första gången på fyra år och den här matchen har förutsättningar att bli en riktigt bra match. Jag tycker det är två lag som sakteliga börjat gå åt diametrala håll vad gäller "formen". Bills började bra med 4 raka segrar, men sedan dess har det varit so-so. QB Allen är orsaken till det. Han har haft en tendens att vilja göra alla saker samtidigt, men det har också föranlett till ett antal konstiga interceptions. Killen är bra, men han måste finna en större trygghet i sin roll som QB. Den kommer, men är inte där ännu. Seahawks är min favorit till att spela i NFC Championship Game i år.

Jag kommer spela Seahawks -2 till oddset 1,80 hos Unibet, LeoVegas och Casumo.


Värt att notera:

1. Seahawks får tillbaka safety-ässet Jamal Adams idag. Han har varit borta pga ljumskproblem. Nu är han redo och som sagt; en av ligans bästa försvarsspelare. Ett jätteplus för Seahawks. MEN vi är inte klara där. Idag är det också premiär för Carlos Dunlap i Seahawks. En veteran från Bengals som tillhört eliten under många år. Dessutom kommer just Seahawks från sin bästa outing vad gäller defense på mången god dag. Vi säger lycka till, Bills!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

2. Bills chans att vara med i denna outing är att fokusera på sitt springspel. Även om QB Josh Allen har 67,1% i passing completion för 2 172 yards med 16 touchdowns och 5 interceptions, måste han bli bättre mot "bättre" lag. Det är en viktig lärdom. Med Zack Moss och Devin Singletary som RBs måste de lyfta sig en nivå i afton. Chansen finns, då Seahawks varit lite "mjuka" i sitt run defense.

3. Seahawks har en av ligans bästa offensiv och orsaken till detta är QB Wilson som har skrapat ihop hela 26 touchdowns och har ligans kanske bästa tandem i form av WR Metcalf och WR Lockett. Wilson har 71,5% i sin passningsprocent. Bills har två av sina bästa cornerbacks i sin secondary borta pga skador. Det gynnar inte Bills idag mot just Metcalf och Lockett. Metcalf hade 12 mottagningar för 161 yards och två touchdowns. Ingen lek att ha koll på honom. Bekymret blir också om du då försöker dubbla Metcalf, ja; då går Lockett "fri" och han är än vassare i nuläget. Jag har svårt att se Bills orka stå emot Wilson, Lockett och Metcalf i afton.

4. Bills måste som sagt upp en nivå och de har trots allt mött Patriots och Jets i sina två vinster efter 4-0. Patriots och Jets är inte två bra lag i år. Idag dock möter de dock ligans bästa offensiv i form av Seahawks.

Jag är övertygad om att Bills får sig en lektion idag. Jag spelar på kanske en av ligans bästa offensiver. Spelet landar i Seahawks -2 till oddset 1,80 hos Unibet, LeoVegas och Casumo.

/RoloMartins

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Bills - Seahawks
Spela på Speltips Bills - Seahawks
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
RoloMartins - 8 November 2020 - 13:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Burnley - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 2
1.99
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Tottenham - Liverpool
Fotboll - Premier League - 2 över 1,5 mål
1.95
01:00  NJ Devils - Philadelphia
Ishockey - NHL - 2
2.05
20:45  Torino - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.88

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming