SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Browns (3-1) vs Colts (3-1). Linan i Vegas har gjort Brown till favorit -1.

Det här är en jätteintressant match att ta del av. Två lag som har tre raka segrar vardera. Två lag som mötts relativt ofta och där Colts har vunnit de tre senaste möten lagen emellan. Av de elva senaste outings har Colts 8-3. Det är vad statistiken förtäljer inför dagens matchup.

Vi måste dock vara överens om att båda lagen mött ganska "enkla" lag hittills. Browns har besegrat Bengals, Washington och Cowboys. Inga större murbräckor där heller. Colts har mött Vikings, Jets och Bears.

Det som är dagens mest avgörande faktor är hur Colts tunga defense kommer hantera Browns springspel. Browns leder hela NFL med ett snitt på marken som säger 204,5 yards. Colts leder hela NFL i defense; tillåtna yard per match i snitt är 236 och laget har i snitt bara tillåtit 14 poäng bakåt. Nu är Chubb borta pga skada, men RB2 Hunt är däremot stekhet.

För Colts del saknar man ässet Leonard i defensiven pga ljumskskada. Man saknar också QB Rivers left tackle Castonzo, vilket kommer skapa enorma problem för QB Rivers, eftersom Browns har en viss Myles Garrett som defense end. Garrett är ett fenomen och han har faktiskt en strip sack i varje match vid Browns tre segrar.

Browns scoring offense är rankat som nr 4 i NFL för dagen. De har snittat 31 poäng per match.

Det här kan vara den mest intressanta matchen att följa över hela dagen. Vinner ett tufft defense mot ett av ligans hetaste offense? Det är frågan. Jag kommer att lägga -1 till Browns i den här outingen till oddset 1,90 hos bet365 och bygger det på att såväl Leonard som Castonzo är borta. QB Rivers kommer bli stressad av Garrett och han kommer göra minst en interception ( bet365 har odds på det oxå och det ger 1,62 i nuläget).

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip