Bucs (1-1) vs Giants (0-2). QB Daniel Jones får starta för Giants. Det var snack om att Giants skulle köra "The Kansas City Model" dvs Alex Smith lämnar över nycklarna till Patrick Mahomes när laget nått slutspel. Efter två raka förluster tyckte Giants ledning att det var dags att släppa in nr 6 i NFL-draft, Daniel Jones. Eli Manning bänkad och nu verkar det högst troligt vara för sista gången. Självfallet beroende på hur Jones sköter sig, men han var exceptionellt bra under preseason och dominerade från sin position. Visst; det är stor skillnad på preseason och NFL-season i skarpt läge, men Jones är redo. Det känns som den killen låter sitt spel tala framförallt annat. Vi måste också ha en förståelse för Giants svaga defensiv. Det är deras största bekymmer...

Buccaneers då? Ja, nya tandemparet Arians-Bowles har fått bra snits på defensiven. Bowles (fd Jets HC) är en defensivt slipad hjärna och han har ett vasst defense att tillgå. Kolla in edge rusher Barrett som varit suverän. Tre sacks och åtta tacklingar hittills i år. Starka papper. Addera sedan veteranen Suh, nykomlingen Vea och Allen. Det enda negativa för Bucs är deras förstaval i draften, Devin White är borta pga skada. Om vi kikar på deras på offensiv känner jag att QB Winston är den svaga länken. Han har varit ojämn i hela sin karriär och om inte QB-gurun Arians får ordning på Winston, då är det ridå. Han inledde ruttet i game 1, men senast var han "locked in" och levererade.

Värt att notera:

1. Bucs är 1-6-2 mot Giants över deras senaste nio matcherna lagen emellan.

2. Giants defense är ett gigantiskt ? Laget har +31,5 i snitt på de två första matcherna i tillåtna poäng. Det är inte OK.

3. Giants får tillbaka WR Shepard idag och det är ett plus. Även WR T.J.Jones skall spela emedan Latimer och Fowler är borta. QB Jones har en stark arm och han kan även röra sig. Pass på.

4. Bucs offense får tillbaka en världsstjärna i sin offensiv med WR Mike Evans tillbaka. Lägg därtill Godwin OCH TE Howard = Giants secondary lär få jobba friskt i afton om Bucs QB Winston får till sina pass.

5. Giants spelbok är inte svårläst. De har en av ligans bästa RB i Saquon Barkley (107 rushing yards, 18 carries och en TD) och det måste kännas skönt för QB Jones att han har en ryggrad att lämna bollen till. Barkley är enorm, MEN han kan inte göra allt själv...

6. Giants är 7-1 ATS i sina åtta senaste bortamatcher.

Well, jag tycker den här matchen är svårbedömd och väljer att luta mig emot Bucs super-äss, WR Evans. Han vill bevisa att han är lika dominant som vanligt och då gäller det att plocka bollar och göra TD's.

Jag spelar Bucs WR Mike Evans att göra minst en TD till oddset 1,80 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip