Buccaneers tar emot Steelers hemma. Normalt betyder det Winston vs Big Ben. NU är det FitzMagic vs Big Ben. MED FitzMagic med årets bästa QB-stats. Jag nyper mig i armen. Statsen står fortfarande kvar. Det trodde jag att jag aldrig skulle behöva skriva efter Ryan Fitzpatrick sista år i New York. Jag gillar Fitzpatrick; han verkar vara en skön snubbe och jag hoppas verkligen han och Bucs kan hålla i det här. Det har mött två riktigt tuffa lag initialt och har spelat skjortan av dem; Saints och Eagles (SB-vinnare). Steelers då? Som vanligt kontroverser internt. Samma sak varje gång. De har ligans bäste WR i Antonio Brown. De har ligans bäste RB i LeVeon Bell och en av ligans topp 5 bästa QB's i Ben Roethlisberger. Det borde väl vara lugnt i båten? Well; nope. Bell är till salu, Brown är sjukt missnöjd över inledningen och Big Ben försöker stå upp i stormen så gott det går. HC Mike Tomlin gör nog sin sista säsong i Steelers om han inte lyckas vända rätt det här skeppet.

Så här tänker jag. When the shit hit's the fan; the tough guys step up och det innebär att Antonio Brown kommer bevisa för media och Steeler Nation att han är ligans bäste wide receiver. Det har varit för mycket annat snick snack i bilden den senaste tiden och det vill Brown gå vidare från nu.

Jag kommer spela Antonio Brown över 102,5 yards i mottagningar till oddset 1,87 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Tampas QB Fitzpatrick har kastat 61 gånger och han har satt 48 pass för totalt 819 yards. Lägg därtill åtta touchdowns och en interception. Han har kastat FYRA (!) TD-pass över 50 yards eller mer. Han är den enda spelaren i NFL-historien som kastat +400 yards och satt fyra touchdowns över de två första matcherna. Ryan Fitzpatrick! Imponerande!

2. Lite intressant att notera är följande stats. Fitzpatrick har inte varit under press för mer än 13 av hans 61 passningsförsök. DET är väldigt lite. 48 gånger har han i lugn och ro fått kasta från sin passningsficka och har då satt 41 pass för 638 yard och sex TD's. Nu möter man Steelers och de har pressat sin motståndares QB vid 16 av 101 passningsförsök. Jisses.

3. Antonio Brown har sedan 2013-2017 haft följande stats: 67,8% mottagningar och +102 yards per match. 2018 har hans stats efter två matcher droppat väsentligt: 54,5% och 90 yards per match. Det är därför han är "pissed off" vad gäller hela situationen. Det är också därför jag tror att Steelers och Brown studsar tillbaka ikväll.

4. Steelers är 8-2 i historiken mot Bucs.

5. Jag kan inte köpa att Steelers står utan vinst efter tre omgångar. Offensivt kommer Steelers att producera i eftermiddagen. Det luktar en high scoring game.

Antonio Brown och Big Ben är som ler- och långhalm när de klaffar och det är faktiskt läge för det idag. De kommer inte att undervärdera Bucs, utan det är superviktigt att stå pall och spela sin fotboll. Steelers har alltid varit en spännande och salig blandning spelare som trots en massa stök på utsidan alltid producerat på planen också.

Jag är övertygad om att Antonio Brown tar emot över 102,5 yards i afton till oddset 1,87. Han vill bevisa för alla vem som är bäst...

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip