Jag har sällan tjänat så mycket pengar på en enskild spelare som under årets säsong och då tack vare Bucs WR Mike Evans. När killen är i red zone är det pott varje gång. Evans är den förste spelaren i NFLs historia som haft +1 000 mottagna yards sju år i följd. Helt enormt!

I afton möter Evans ett Chiefs som i mitt tycke inte har så dominanta cornerbacks, men Chiefs secondary skötte sig galant och tillät bara 2 159 yards mot wide receivers. Det är bra jobbat. MEN Evans är ett unikum. Han kommer få tampas med Chiefs Bashard Breeland som jag läst på dagens fajt. Breeland har bara tillåtit 6,5 yards per target med en catch rate på 58,5%. Det är klart att det inte blir en "lätt" outing för Evans, men notera att killen är exemplarisk i red zone i år och har varit så under alla sina sju år. Skillnaden mellan Evans och en vanlig wide receiver är att Evans bara behöver ett eller två pass för att lösa en touchdown. Han missar aldrig eller mer korrekt; sällan...

Jag tycker dubbla pengen från Unibet , LeoVegas och Casumo på Mike Evans att göra touchdown är hemskt tilltalande. 2.00 är taget!

Värt att notera:

1. Du behöver inte vara Einstein för att räkna ut att "big bodied wide receivers" används mer i red zone än mindre receivers. Evans är det perfekta exemplet. Han är lång, smidig och rörlig och kanske den bästa egenskapen; han tappar aldrig bollen. I år har han GOAT Tom Brady som passar och det är bollar som hårda, men framförallt perfekt passade.

2. Evans har spelat en match mot Chiefs i år och då var Bucs ett lag som försökte få till "laget", vilket är det vi sett över de senaste 5-6 matcherna. Detta till trots hade Evans tre targets och satte två TDs mot Chiefs.

3. Evans är riktigt stark på hemmaplans och i år spelas just Super Bowl i Tampa. Totalt har Evans 501 yards på hemmaplan, där snittet på mottagna yards är 15,2 och han har 5 touchdowns.

4. Detaljer från Bucs träning den här veckan är också tilltalande. Evans har inte haft några bekymmer av den mindre skada som drabbade honom mot Washington i första slutspelsmatchen. Killen är redo och i mitt tycke finns ingen som kan stoppa honom i red zone även om motståndarna vet att bollen kommer komma till honom.

5. ...och slutligen det som gör att oddset är än mer tilltalande; Evans i stora matcher. Det är då han kliver fram. Det är då han levererar och i afton är det första gången som Evans är på den absolut största scenen. Inte tänker han kliva av den utan minst en TD.

Jag spelar Bucs WR Mike Evans att göra minst en TD till oddset 2,00 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip