Hela helgens bästa match att se fram emot; Bucs vs Packers. Brady vs Rodgers. Två av de största QBs i mannaminne, varav den ena har en ruggig revival i år - se Rodgers. Killen spelar som i fornstora dagar, men möter idag ett av ligans bästa defense i Bucs.

Ligan i Vegas håller Packers som favoriter -1 och det känns OK, även om det här kommer bli tajt. Väldigt tajt.

Jag kommer spela på Packers WR Davante Adams att göra en TD till oddset 1,72.

Värt att notera:

1. Packers offensiv har sett vidunderlig ut till dags dato. QB Aaron Rodgers har en passer rating på 128,4 med hela 13 TDs, 1 213 yards och ingen interception. Dessutom har han en av ligans bäste RBs i Aaron Jones som snittar 5,1 yards per game och skakat fram 374 yards med 4 TDs till det. Det gör att Rodgers kommer skapa många intressanta spel och mitt spel ligger på WR Davante Adams som lär få många bollar idag. Adams har precis kommit tillbaka efter skada, men har redan levererat 192 yards och 2 TDs. Jag säger pass på!

2. Bucs har tyvärr tappat en av sina bästa defensiva spelare i form av Vita Vea som fick utgå skadad mot Bears. Bucs har plockat upp en av försäsongens utropstecken, Jeremiah Ledbetter för att fylla Veas fotspår. Det har varit skador på denne också, men nu är han tillbaka. Det är klart att det blir tufft att täcka Veas framgångar, men Bucs run defense är ligans bästa och har bara tillåtit 58,4 ypg

3. Bradys Bucs kommer också för första gången ha hela sin ordinarie WR-lina spelbara. Godwin är tillbaka och det kommer ge Brady flera chanser att sprida sina bollar. WR Evans har varit Bradys sköld hittills och det är ofta han som får bollarna när Bucs är i redzone. Evans har en av ligans bästa resultat i redzone.

4. Bucs har hittills fått till hela 17 sacks mot sina motståndares QB. Packers har bara tillåtit 3 sacks på Rodgers.

5. Bucs ligger på plats nr 11 i hela NFL vad gäller passing defense och de kommer få fullt upp om Packers offensiva lina kan ge Rodgers 1-2 sekunder för att kasta. Det finns få som sprider sina bollar så vackert som Rodgers. I perfektion.

6. Packers är 4-0 och har sett briljanta ut i sin offensiv; både på mark och i luften. De är nr 1 i ligan i poäng gjorda framåt, snittar 38 poäng, 6,8 yards per spel och gör poäng i 64% av sina drajver.

Summa summarum; jag håller Packers som vinnere i den här matchen, men det kommer bli tufft. Tror på en ganska poängrik match och om WR Adams spelar och visar upp sitt rätta jag, då kommer Bucs få det tufft. Jag väljer dock att spela WR Adams som TD-görare till oddset 1,72 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip