Buccaneers (12-4) vs Panthers (5-11). Ett lag har något att spela för och det är Bucs. Vid vinst och om Rams förlorar sin outing kommer Bucs nå nr 2 seedningen i NFC.

Bucs snittar +29 poäng per match, vilket gör att jag spelar att Bucs gör +26,5 poäng till oddset 1,93 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Om Bucs vinner sin 13 match under säsongen är det nytt rekord. Bucs QB Brady är 3-0 mot Panthers sedan han flyttade till Bucs.

2. Om Bucs Gronkowski plockar in sju mottagningar och +85 mottagna yards mot Panthers i afton, då når "Gronk" en miljon dollar i bonus.

3. Bucs jobbar effektivt med sina spelare även under säsongen och inför slutspelet. Idag signade man en av sina viktigaste kuggar, DT-stjärnan Vita Vea, till ett 4-årigt kontrakt (2026) med en garanti om 43 miljoner dollar. Det sänder helt rätt signaler. Bra där!

4. Bucs har outside linebacker Barrett borta pga COVID-19-protokollet. Dessutom är hans kollega JPP Paul också borta (axel). MEN oavsett dessa tapp skall Panthers regleras relativt enkelt.

5. Panthers defensiv mot passningsspel tillåter 184 yards och det är starka papper, men GOAT Brady är van att hantera detta. Han är nr 1 i NFL vad gäller passade yards med 4 990. Han kommer ha en bra dag idag också. Det som är och har varit Panthers största bekymmer i år är att stå emot springspelet. De tillåter 116 yards per outing. Det kan ingen gilla.

6. Bucs snittar 405 yards per game den här säsongen. Det är inte fullt enkelt att stå emot ett sådant lag.

7. Jag är helt inne på att Packers Aaron Rodgers blir årets MVP, men Bucs Brady är hack i häl. Till dags dato har han 12 vinster, 4 990 yards, 40 passade touchdowns och hela 5 game winning drives. En levande legend.

8. Panthers har bara besegrat ett lag i år som haft ett vinnande rekord. Det var mot Cardinals utan QB Murray och WR Hopkins. Panthers har verkligen varit ett sorgebarn. De började 3-0, men är 2-11 i sina 13 efterföljande matcher. Inte bra.

Jag spelar Bucs Ö26,5 poäng till oddset 1,93 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip