Den allra sista preseason-omgången inatt. Många tycker att just den sista preseasonmatchen är "so and so", men jag som är en NFL-nörd av rang ÄLSKAR den sista omgången och det pga att några kommer få sitt genombrott OCH får kontrakt efter nattens sista insats. Det kommer vara spelare som får åka hem, utan kontrakt eller framtid i NFL. Det är livets hårda skola, men samtidigt en reality-såpa en masse...

I matchen mellan Chicago Bears vs Cleveland Browns har jag funnit hela helgens absolut bästa spel. Jag har funnit det hos bet365 .com och det är "under 36,5 gjorda poäng" till oddset 1,90.

Dessa två lag har totalt genererat 66 poäng (!) - på sex matcher (tre vardera), vilket i sig är ett konststycke. Bägge klubbarna är rankade bland de sämsta i år och det skall de vara. Jag har dock en fäbless för RG3 som är ny QB i Cleveland. Det finns en sjuk potential i den killen, men hans offensiva lina måste också lära sig att täcka sin skipper. RG3 har en arm av Guds nåde och han vågar verkligen kasta sin boll. Nye HC Hue Jackson håller som bäst på att sätta ihop sitt team och har fått tillbaka en av de vassaste WRs i ligan i form av Josh Gordon (avstängd hela fjolåret). MEN truppen är totalt sett väldigt ung och det kommer innebära en hel del barnsjukdomar. Jag har sett två av tre matcher med Browns och kvaliteten "flashar" förbi av och till, men det finns ingen tillstymmelse till kvalitet under en längre period, vilket drar ner hela betyget. Browns kommer vara som allra bäst om 2-3 år. Nu måste de nya spelarna få chansen och lära av sina misstag, men som sagt; only time will tell.

Chicago Bears då? Oj. Tre frågor som Bears måste svara upp till för att överhuvudtaget ta några poäng kommande säsong:

1. Vem är deras cornerback? Tracy Porter var tanken, men han fick en hjärnskakning i preseason game 3. Den andre cornerbacken är Kyle Fuller som oxå är skadad. Det finns ingen etablerad cornerback. DeAndre Hall eller Jacoby Glenn. Wow! Ingen NFL-rutin alls.

2. Eddie Royal?! Har även han gått igenom hjärnskakningsprotokollet. Inte ens nära en start. Bears är inne i en rebuild och Royal lär inte finnas i den planen framöver, men Bears behöver wide receivers. NU!

3. Special teams. Bears har kanske haft ligans sämsta special teams de senaste åren och ledningen plockade bort samtliga spelare för två år sedan. Rakt över. MEN bekymret är att de som tillsatts är väldigt gröna.

Om vi ser till helheten i detta bottenmöte VET vi att bägge lagen haft jättesvårt att göra poäng i samtliga sina matcher och det är därför jag väljer att spela "under 36.5 gjorda poäng" till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip