Chiefs tar emot Giants i en match man bara *måste* vinna, man har inte råd med att förlora särskilt många fler matcher om inte jakten på slutspel ska bli oväntat tuff. Man förväntas ju enkelt ta sig till slutspel, men för att kunna göra det räcker det inte med ett bra anfall - man måste kunna spela försvarsspel åtminstone lite grann, och det har hittills varit svårt för laget att göra.

Man ligger i botten av alla defensiva kategorier, och även i matcherna man vunnit så har man släppt till väldigt mycket poäng, enda undantaget i sergermatchen mot Washington då man nollade dom i andra halvlek och höll dom till totalt 13 poäng.

Övriga matcher har man släppt till 29 poäng (Browns), 36 (Ravens), 30 (Chargers), 30 (Eagles), 38 (Bills) och 27 (Titans).

Giants å sin sida har haft en jobbig säsong hittills med många skador på offensiva nyckelpjäser. Jag tycker mig ändå se en ljusning i Giants spel, och senast så imponerade man då man slog Panthers med 25-3, Panthers som tillhör ligans bästa defensiva lag. Till den här matchen verkar det som att både WR Toney och WR Shephard är spelklara igen och erbjuder QB Jones lite fler vapen i passningsspelet. RB Booker har hanterat springspelet klart godkänt och även Jones har varit effektiv längs marken.

Chiefs försvarsspel har varit under all kritik hittills, och jag ser inget som talar för att laget helt plötsligt ska börja spela vettigt försvarsspel. Chiefs lär säkert vinna matchen tack vare Mahomes och grabbarna, men det räcker inte att de producerar framåt, jag tror att lagets dåliga försvar kommer göra att matchen blir jämnare än många tror.

Giants över 20,5 poäng @2,10 ( bet365 ) 10/10.

Rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip