Chiefs vs Ravens. Två heta lag, där bägge för tillfället styrs av två ungtuppar; Mahomes och Jackson. Mahomes var med bakom Smith ifjol och lärde sig allt av honom. Jackson skulle även han gå in under QB1 Flaccos vingar, men skador har gjort att Jackson nu spelat tre matcher från rad och vunnit samtliga. Jacksons spelstil är en extra krydda, eftersom han är lika snabb i benen som han är att kasta långt. QB Mahomes i Chiefs lär med råge ha starkaste armen. Han har imponerat i varje outing och gjort det otroligt bra. Nej, för mig är Chiefs en klass bättre och det bör räcka långt.

Jag spelar Chiefs till -4,5 till oddset 1,67 hos 888sport , LeoVegas eller Unibet .

Värt att notera:

1. All-time stats lagen emellan berättar följande; 4-4 sedan 1999. Chiefs vann senast med 34-14.

2. Mahomes har kastat för fler touchdowns (41 st) i 12 matcher än vad Ravens har gjort totalt i sena senaste 32 matcher!

3. The Chiefs snittar på 37 poäng framåt per outing. Ravens å sin sida tillåter bara 17,8 poäng. NFL's bästa offensiv som säger hej till NFL's bästa defensive.

4. Jackson då? Han har satt 39 av 65 pass , vilket berättar om en completion rate av 60%. Statsen berättar 453 yards, en TD och tre interceptions. Det är dock på marken och i springspel som Jackson har sin styrka OCH gör Ravens playcalling lite annorlunda.

5. Ha i åtanke att Ravens har haft stora svårigheter i år mot lag som har ett vinnande rekord. De har mött fyra lag och förlorat i samtliga.

6. ...och även om Ravens har tre raka med Jackson som QB skall Chiefs vara klara favoriter här. Jacksons completion percentage (60%) är för svagt mot bra motstånd. I afton möter man kanske hela NFLs bästa lag. Nej, Chiefs skall vara favoriter i den här matchen.

Jag spelar Chiefs -4,5 till oddset 1,67 hos 888sport , LeoVegas eller Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip