En av de bästa matchups denna helg - Chiefs vs Ravens. Två högoktaniga lag som imponerat hittills. Vi börjar med bortalaget Ravens. Laget är 2-0 och har sett formidabelt ut, MEN beakta motståndet. De har mött två av ligans absolut sämsta offensiva linor i form av Dolphins och Cardinals. Idag är det Chiefs. En Super Bowl-contender. En helt annan uppgift. Ravens QB Lamar Jackson behöver dock inte be om ursäkt för sina två insatser hittills. Han har totalt fått ihop 596 yards med tillhörande 7 TDs. Inte illa pinkat alls. Ravens defense är starkt, trots att C.J.Mosley (Jets) och Terrell Suggs (Cardinals) lämnat. Jag gillar framförallt deras secondary med fd Seahawks-hjälten Earl Thomas som skipper. Ravens är bra, MEN återigen; idag möter man Kansas City Chiefs - en helt annan boll att hantera...

Chiefs har imponerat inledningsvis också. QB Mahomes får dig att le varje helg. Han är en extrem talang och har grym spelförståelse för HC Reid's spelbok. Killen är extra vass i första halvlek (se mitt spel). Här har Mahomes hela 313 yards och 6 TD's. Det är ruggigt starka papper och det är därför jag kliver in och spelar Chiefs -2,5 i halvlek till oddset 1,82 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. Chiefs är 9-0 i september. 9-0!

2. Chiefs har gjort +26 poäng i 20 matcher i följd, varav +34 poäng i de inledande två matcherna.

3. QB Mahomes var ruggig mot Raiders. 30/44 pass för 445 yards och fyra TD's.

4. Chiefs är 7-3 i sina 10 senaste matcher.

5. Ravens leder NFL i antal gjorda poäng med ett snitt på 41 poäng.

Jag väljer att lita på Chiefs Mahomes och dennes storspel i första halvlek, där han har totaldominerat. Visst, Ravens har inlett väldigt bra, men som sagt mot svaga Dolphins och Cardinals. Ett helt annat motstånd idag och Chiefs är ett "powerhouse" i sin offensiv. Jag spelar Chiefs -2,5 i halvlek (notera halvlek; inte match) till oddset 1,82 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip