Thursday Night Football, där Bengals får tillbaka en av sina allra viktigaste kuggar - på plan som utanför planen dvs Vontaze Burfict. En av ligans bästa linebackers är tillbaka efter avstängning. Detta är en moral boost av Guds nåde. Ifjol skrapade Burfict ihop 74 tacklingar, två interceptions och en sack på 10 matcher. Totalt har killen 298 tacklingar på hans två första säsonger i NFL. Vi pratar kvalitetsgubbe en masse!

Jag kommer spela Bengals-vinst idag. Kika runt lite, men spela inte över -6,5 i handicap. Finn något lägre handicap och tryck hårdare. Jag spelar -6,5 hos Unibet .se till oddset 1,71.

Bengals har stor chans att vinna idag, eftersom de vet om vilka de möter borta de nästa två starterna; Patriots (med Tom Brady i laget) och Cowboys. Ingen lek. Bengals måste vinna idag och Miami Dolphins; ursäkta en yngling, är inget särskilt bra fotbollslag. Det finns talang helt klart, men deras springspel är under radarn och deras QB är fortfarande för ojämn. Låt oss gå igenom förutsättningarna:

1. Bengals och Dolphins möts sällan numera, men på 70- och 80-talet möttes de ofta och då var även Dolphins ett bra fotbollslag under Don Shula och Dan Marino. 15-5 till Dolphins all time.

2. Andy Dalton, QB för Bengals har spelat fyra ggr under Thursday Night Football och har 3-1 i rekord.

3. Dolphins har NFLs näst sämsta run defense. Det blir smaskigt för Hill och Bernard.

4. Som sagt; Burfict är tillbaka i Bengals och han kommer sätta grym press på Dolphins QB Tannehill direkt från start. Han är hungrig. Han har något att bevisa.

5. Dolphins springspel är som sagt under all kritik med Foster och Ajaji pga av olika anledningar.

Jag spelar Bengals -6,5 till oddset 1,71 hos Unibet .se. Bengals har inte råd med en förlust ikväll på hemmaplan för att sedan möte Patriots och Cowboys borta. Det går bara inte. Bengals vinner den här matchen.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip