Colts (6-3) vs Packers (7-2). En riktigt spännande match att ta del av. Ett av ligans bästa defense mot ett av ligans bästa offense. Det kommer bli sevärt.

Jag har feeling för att Packers kommer betvinga Colts i afton, men Colts har faktiskt vilat lite längre och deras defense är ypperligt. MEN de har inte mött någon av de bästa QBs ännu. I afton kommer Packers till Lucas Oil Stadium. Pass på!

Matchen spelas i Indianapolis och Colts tillåter fans i arenan, vilket gör att de dedikerade Packers-fansen kommer finnas på plats. Kommer gynna Rodgers och gänget.

Mitt spel landar i att WR Adams hos Packers får sina chanser i luften i afton, samt att RB Jones gör sitt vanliga jobb. Då måste Colts spel rakt över suveränt plus att Colts QB Rivers sköter sig. Han har en tendens att hiva iväg bollarna i onåd ibland...

Jag spelar Packers +3 till oddset 1,80 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Colts har en ruggig defense i år. De är nr 1 vad gäller tillåtna yards per game. De är nr 2 vad gäller tillåtna pass per game. Nr 4 vad gäller tillåtna rush yards per game med 91,8. Slutligen är de nr 4 vad gäller minst tillåtna antal poäng insläppta med ett snitt på 19,7. Kort och gott; deras defense är vass. MEN värt att notera; de har till dags dato ej mött någon av de quarterbacks som är rankade topp 6. I afton är första gången.

2. Packers offensiv är fläckfri när den är på topp och när nu laget har såväl RB Jones som WR Adams "heta" och på tårna, ja, då är de svåra att stå emot, eftersom längst bak finns QB-superstart Aaron Rodgers. Packers snittar 6,2 yards per spel och snittar 31,8 poäng per match. Det är ingen lek för Colts. Packers får också tillbaka en av sina WRs i form av Lazard som även denne har fin rapport med Rodgers. Notera att QB Rodgers är ligans mest effektive med en QB-ranking som berättar 116,4 och 26-3 vad gäller TD vs interceptions. Hans stats är helgrymma; 67,8% i completed pass rating för 2 578 yards.

3. Packers WR Adams kan vara ligans bäste WR. Han är i samma nivå som DeAndre Hopkins (Cards) och Julio Jones (Falcons). Han har spelat i 7 matcher och gjort 9 TD's för 741 yards. Det är en fenomenal spelare och kemin mellan Adams och Rodgers är ruggig. Adams har stått för 61 mottagningar från Rodgers. Nästa Packers-spelare i kombo har 33 färre mottagningar totalt. Adams får chansen och tar den ofta. Kanske ligans bäste WR just nu.

4. All-time stats lagen emellan berättar att Colts har 23-21-1.

Nej; jag tror Packers vinner den här matchen, men tar Packers +3 som lite back-up. Packers är riktigt bra i offensiven och jag undrar verkligen om Colts duktiga defense orkar stå emot Packers?! Jag spelar Packers +3 till oddset 1,80 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip