Cowboys (7-5) vs Eagles (6-6). Kampen om NFC East fortsätter och det är två lag som har kommit igång. Jag var helt övertygad om att Saints enkelt skulle köra över Cowboys senast, men Dallas defense och offensiva lina var för mycket för Saints som dessutom hade en svag outing. Sätter man press på Saints QB Brees; ja, då kan det hända grejer. Eagles då? Försvarande Super Bowl-vinnare har äntligen börjat se ut som ett lag på slutet, trots alla skador. QB Wentz har funnit sin rytm och hela offensiven börjar få ta del av det. Värvningen av Tate från Lions gav äntligen effekt senast och Eagles kommer avsluta starkt. Frågan är dock om det räcker idag mot Cowboys. Kom ihåg att det även gäller NFC East-kronan och då måste Eagles vinna.

Värt att notera:

1. Cowboys defense var suveränt mot Saints. Kom ihåg att Saints snitt framåt var 37,2 poäng. Nu fick man 10 poäng med sig. Brees 39 passade yards i första halvleken. Hans sämsta outing sedan 2004 (!).

2. Cowboys har fyra raka segrar och det har att göra med deras defense som varit top notch med ledare Lawrence i förgrunden. Inget lag har hittills sprungit +80 yards mot dem. Det kommer bli en match, där Cowboys med Elliott kommer maxa springspelet emedan Wentz (som vill ha balans mellan spring och pass) kommer få ta på sig passningsmasken ofta än hellre idag. Med tanke på just Cowboys defense.

3. Eagles har verkligen börjat klicka på slutet och det har som sagt att göra med Wentz - balans, poise, funnit rytmen, samt att springspelet med rookie Adams och veteranen Sproles tillbaka gjort sitt. Många alternativ i spelboken, men Cowboys defensiv ÄR ingen bluff. Eagles har dock +100 yards i sina back-to-back-matcher.

4. Zeke Elliott kommer vara lokomotivet för Cowboys idag. Som vanligt. 1 149 yards hittills. Elliott har också varit bra i mottagning/pass-fönstret med 53 mottagna pass. Frågan kvarstår; kommer det att räcka?

5. Jag fick sådan schysst feelgood-känsla för Eagles senast och det känns att laget är tillbaka i starkt slag.

Jag kör en "rå" här och går på känslan att Eagles funnit sin rytm och sina kvaliteter från säsong 2017/2018. Eagles monyeline ger 2,50 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet och det är taget sju dagar i veckan.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip