Cowboys vs Giants. NFC East divisional rivalry. Jepp; fjärde gången på fem år som lagen möts i premiären. Cowboys fick till slut RB-ässet Zeke Elliott signad och gjorde honom samtidigt till ligans bäst betalda RB. Killen är djävulskt bra och nyttig för laget och framförallt för QB Dak Prescott. Cowboys har ett av ligans bästa defense, men kanske är lite tunna, där Giants är starka - se RB Barkley mot de defensiva tacklarna Woods och Collins.

Giants känns lite dr Jekyll and mr Hyde. Rebuild el snabb vändning och win-mode nu. Det kan gå snabbt, eftersom de "hål" som finns och har funnits har täppts till på ett bra sätt. Odell stack till Browns. Då klev Shepard och Engram fram. Vi häpnades alla när Giants plockade QB Jones som nr 6. ALLA hade synpunkter. Även jag. MEN vi killen har under training camp och i preseason visat hur bra han är. Det kommer bli skifte i pianofabriken på QB-spoten i New York någon gång under året. Trust me.

Värt att notera:

1. Cowboys är 8-1 på sina senaste nio matcher mot NFC East.

2. Giants är 7-0 på sina sju senaste bortamatcher. Notera det.

3. Giants är 0-4 mot Cowboys i sina fyra senaste matcher.

4. Cowboys CB-äss Byron Jones spelar inte idag.

5. Cowboys Cooper var vad vi alla trodde en dyr investering för ägare Jerry Jones, men den gode Jerry kom rätt igen. Cooper svarade upp på all kravspecar. 53 mottagningar för 725 yards och 6 TDs för laget. På åtta matcher!

Jag är övertygad om att det här är en god matchup för Cowboys, men jag vill gärna se Giants i en match före jag tippar ett av lagen som vinnare. Däremot kommer WR Cooper få chansen av QB Prescott att lösa minst en TD.

Jag spelar att Cowboys Cooper gör en TD till oddset 2,10 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip