SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Cowboys (3-7) vs Washington Football (3-7) är match nr 2 på Thanksgiving. Det är inte två av de bästa matcher vi lär få se i år, MEN den här matchen har fortfarande värde, eftersom den här divisionen NFC East är så fruktansvärt svag. Dessa lag har 3 segrar och Eagles som idag leder divisionen har bara 3 segrar. Det säger allt. Det är första gången sedan 1970 som alla lag i en division inte har mäktat med fyra segrar. Det innebär de facto att den här outingen måste båda lagen ovan vinna, men frågan är om inte just Cowboys, Amerikas lag, går vinnande ur denna fajten?

Jag tror på Cowboys i den här matchen. Mitt spelvärde finner jag i att Cowboys rookie-WR Lamb gör en touchdown.

Värt att notera:

1. Cowboys är 8-1 all-time mot Washington under Thanksgiving-helgen. Starka papper!

2. Cowboys spelade bra mot Vikings senast och vann rättvist med 31-28. Då var backup-QB Dalton tillbaka och han spelade riktigt bra med tre touchdowns. Det som var än mer kul var att se RB-stjärnan Elliott leverera. Han sprang för 103 yards och snittade ca 5 yards per carry. Han har snittat på 96,3 yards under de senaste tre gångerna han spelat på Thanksgiving. Då fungerar offensiven!

3. Washington Football har förlorat 6 raka bortamatcher. Det är per idag den längsta aktiva "streaken" i NFL.

4. Notera att Cowboys får spela hemma på en "short week". Stor fördel!

5. Traditionen att just Cowboys; Amerikas lag spelar på Thanksgiving, omges av en mystik och förväntan. Många som håller på dem. I år kommer också Cowboys att spela för sin "strength and conditioning coach" Markus Paul som tyvärr gick bort igår. Det är många tunga hjärtan i Cowboys idag...

6. WR Lamb för Cowboys var ansedd som årets bästa WR i draften och han har inte gjort bort sig. Han har 48 mottagningar för 736 yards med två TD's, varav den senaste var sjukt svettig. En superatlet! Lamb leder alla rookies vad gäller mottagningar.

7. Den som vinner i afton kommer leda NFC East. Notera det!

Jag tycker Cowboys offensiv ser ut att ha vaknat rejält efter svackan som kom när Prescott gick ner skadad. Det är för många duktiga spelare som Cooper, Elliott, Lamb och Gallup. De kommer inte vika ner sig idag och med tanke på den nyss bortgångne coachen Paul = alla spelar för honom i afton. Sanna mina ord. Jag spelar att WR Cee Dee Lamb gör minst en TD till oddset 2,62 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip