Speltips: Eagles - Patriots

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2019-11-17 22:25
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.64
Tips: 2 hcp -3
Eagles (5-4) vs Patriots (8-1). En rematch av Super Bowl 52, där Eagles skrällde genom att vinna med 41-33. En match som hade två minnesmärken som aldrig kommer försvinna. Den första var QB Nick Foles (numera staty i Philadelphia) och hans drag; The Philly Special. Det andra minnesmärket är Tom Brady som missar en mottagning i ett suveränt utfört trick play fram till just Bradys miss. Nåväl. Let bygones be bygones. Nu är det 2019. Foles är borta, men Brady är kvar och hela Patriots har imponerat hittills dock med ett bakslag för två veckor sedan mot Ravens. Alla vet att Patriots inte förlorar "back-to-back-games" och det är därför du skall gå all-in på Patriots idag. Inte bara av den anledningen självfallet, Eagles är ett skadeskjutet gäng, vars offensiv är extremt tunn när deras bästa spelare på nyckelpositioner ÄR borta; Jeffery, Jackson, Sproles och halva Eagles secondary även om Darby och Mills antagligen är tillbaka. MEN vi reder ut allt nedan:

Mitt spel idag är Patriots -2 till oddset 1,64 hos Unibet, LeoVegas eller 888sport.

Värt att notera:

1. Som sagt; Patriots förlorar aldrig el sällan två matcher i rad.

2. Patriots offensiv får ett extra tillskott idag, då deras first round pick, N'Keal Harry är tillbaka. En ruggig talang som hela Boston pratar gott om. Det är också extra lägligt att Harry kommer tillbaka idag mot Eagles secondary som är knappt ordinarie på samtliga positioner. Det är FEL lag att möta idag, då Brad och Patriots kommer på besök. Det finns ingen som kan penetrera ett defense som Brady. Rakbladsvasst i alla lägen.

3. Patriots defense har varit suveränt över hela säsongen, men blev genant uppsnurrade på läktaren av Ravens offensiv. MEN ha i åtanke att Patriots defense tillåter i snitt max 10,9 poäng bakåt på max 249 yards. Nr 1 i hela NFL.

4. Eagles har två raka segrar i ryggen (Bills och Bears) och har som sagt ett starkt run defense, men Patriots kommer inte springa mycket idag. Brady vill inte förlora den här revanschmatchen. Sanna mina ord.

5. Jag gillade verkligen det jag fick se av Patriots WR Sanu som trots allt var bra mot Ravens senast via 10 mottagningar för 81 yards och en TD. Brady kommer mata Sanu även framåt.

Jag kommer spela Patriots. Deras motivation (se revenge game) plus två veckors vila plus nya vapen på offensiven för Brady gör att de kommer mata Eagles halvskadade secondary tufft matchen igenom. Jag spelar Patriots -3 till oddset 1,64 hos Unibet, LeoVegas eller 888sport.

/RoloMartins
  Eagles - Patriots
Spela på Speltips Eagles - Patriots
RoloMartins - 17 November 2019 - 13:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  AIK - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
2.18
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - Bri ö 4,5 hörnor
1.83
20:45  Aston Villa - Liverpool
Fotboll - EFL Cup - Inget mål före 22:00
1.83
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 16/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming