Speltips Eagles - Seahawks

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2020-01-05 22:40
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.90
Tips: 2 ML
Spela på Speltips Eagles - Seahawks
Upp till 1250 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Eagles vs Seahawks.

Två lag som trendar i olika riktningar för dagen, men i mina ögon är Seahawks det bättre laget. Eagles har verkligen överlevererat i relation till sin trupp. Otroligt många skador på sina topp 3-WRs, men detta till trots har Eagles och Wentz lyckats vinna matcher och det är klart att det stärker truppen. Även Eagles RBs nr 1 och 2 har varit skadade, men istället kliver lilleman Boston Scott in som en "ny" Darren Sproles och styr markspelet för Eagles. I kväll kommer RB1 Sanders tillbaka och det är skönt för Eagles = skapar en balans. MEN jag lutar ändå att spela Seahawks, eftersom jag tycker deras trupp är mer intakt och har den rutinen som krävs. Jag har också svårt att gå emot QB Wilson i den här outingen. De förtjänade faktiskt att vinna mot 49ers senast, men var en cm från vinst. Eagles pass defense är inte bra nog att stå emot QB Wilson.

Jag kommer spela Seahawks money line (matchodds) till oddset 1,90 hos bet365.

Värt att notera:

1. Lagen har mötts 17 gånger tidigare och Seahawks leder med 10-7 i det inbördes mötet.

2. Seahawks är som sagt ett mer komplett lag i min värld och det beror på Eagles på tok för många skador; defensivt och offensivt. Det går att trolla mot lag som Redskins och Giants, men nu möter man en Super Bowl-organisation som Seahawks och det känns tufft.

3. En av de viktigaste "matcher i matchen" är Seahawks passing game mot Eagles secondary. Vi vet att Seahawks har båda RB1 och RB2 ute ur matchen. De har plockat tillbaka "Beast Mode" (lär vara bättre idag) och har sedan Homer som den andre running backen. QB Wilson måste få till sitt passningspel mot Eagles secondary som kan allt ibland och är tuff att forcera. Eagles pass defense har tillåtit minst 10 receivers att plocka in +100 yards och om QB Wilson får den möjligheten, då kommer WRs Lockett och Metcalf få chansen. Ofta.

4. Seahawks har vunnit sina fem senaste matcher mot Eagles. Den sista gången som Eagles besegrade Seahawks var 2008.

5. Eagles run defense var nr 3 i hela NFL genom att bara tillåta 90 yards per game i snitt, vilket gör att det kan bli tufft att springa med bollen för Seaahawks. Samtidigt är "Beast Mode" tillbaka och även om han kanske är "past best date" skapar han en sådan energi och boost till laget. Springa kan han. Hårt också.

6. Om Eagles skall vinna den här tuffa matchen måste QB Wentz fortsätta på sin redan inslagna väg. Med fyra raka segrar i bagaget äntrar Wentz planen med gott mod och stor portion självförtroende. Han har under de här fyra vinsterna fixat sju touchdowns mot 0 interceptions. Han har också "bara" blivit sackad vid sju tillfällen.

Som sagt; hela helgens svåraste match att bena isär. Två lag med många skador på båda sidor av bollen. MEN något säger mig att Seahawks QB Wilson kommer lösa det här till slut i en vad jag tror blir en tajt match och en low scoring game.

Jag spelar Seahawks money line (matchodds) till oddset 1,90 hos bet365.

/RoloMartins


Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Nordicbet | Casumo | Betsafe | 888sport | Betfair
  Eagles - Seahawks
Spela på Speltips Eagles - Seahawks Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
RoloMartins - 5 Januari 2020 - 17:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips Odds
17:00  Isloch - FC Slutsk
Fotboll - Premier League - x2
2.10
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Ferretti - Esteli
Fotboll - Liga Primera - BLGM
2.00
21:00  Fotbolls-EM 2021 - Vinnare
Fotboll - EM 2021 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2021 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2021 - Colombia
5.50
  Rekatochklart Poolspel
16:20  V75 Tips Romme 12/4 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Livestreaming