Hej!

Hoppas ni följde mina två speldrag och två sidospel i analyserna. Samtliga satt till goda odds.

Idag är det Giants (1-6) vs Bucs (5-2) på agendan.

En matchup som lär tilltala ett för dagen supervasst Bucs. Det är en fröjd att se GOAT Tom Brady ikläda sig rollen som Tampas frälsare. Hans spel har varit superbt. Men det som gillas allra mest är hur Tampas DC Bowles fått ordning på defensiven. Laget tillåter bara 4,8 yards per spel = delad etta i NFL. De är också delad etta i att tillåta 3,0 yards på marken. När du då tittar på Giants offensiv och ser hur svag den är har vi en fullskalig ”mismatch” i afton.

Tampa körde över ett bra Raiders i förra veckan. Brady kastade för 369 yards som han fördelade till nio (!) mottagare.

Tampa kommer vinna relativt enkelt, men det gäller att finna spelvärde. Jag väljer därför att spela på att RB Ronald Jones II gör minst en TD till oddset 2,10 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. RB Ronald Jones nr 4 i NFL med 506 rushing yards till dags dato. Han har bara blivit bättre och bättre och är nu förstavalet vid 1 and Goal = det bör vara toppchans att Brady lämnar över till Jones för löpning vid minst ett par tillfällen i afton. Då missar inte Jones och en TD är ett faktum.

2. Giants och Bucs har möts totalt 22 gånger och statistiken berättar att Giants leder med 15-7.

3. Giants har utöver en sargad säsong spelarmässigt med många skador på nyckelspelare även drabbats av COVID-19 inför den här outingen. Flera bra spelare som bl.a. vänster guard Hernandez är borta och ett antal coacher. Det är ingen bra information för Giants.

4. GOAT Tom Brady har som sagt verkligen funnit rytmen i Bucs offensiv i och med att de skadade spelarna så sakteliga börjar finna tillbaka till "startelvan" igen. Det som är extra spännande är att TE Rob Gronkowski är tillbaka. Det kittet mellan Brady och Gronk innefattar hela 92 (!) synkade touchdowns. 92! Bara kombon Manning/Harrison har fler - 114.

5. Jason Pierre-Paul har 5,5 sacks för Bucs hittills i år. I karriären har han totalt 85 sacks och merparten av dem kom i en Giants-tröja. JPP har spelat åtta säsonger i Giants. Gissa om han är sugen på att komma tillbaka till MetLife i afton.

6. Giants dilemma är att de inte har något fungerande springspel alls. Notera då att just Buccaneers är ligans bästa run defense. Huvva!

Nej; det kan bli en lång natt för Giants-fans. Tampa kommer vinna relativt enkelt, men spelvärdet på handikapp eller överspel är inte så attraktivt. Däremot gillar jag som sagt Ronald Jones II vid 1 and Goal. Han kommer trycka in minst en touchdown. Oddset på det hos Unibet , LeoVegas och Casumo landar på 2,10.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip