Giants vs Steelers. En match, där Steelers skall vara favoriter. I natt gör "Big Ben" comeback efter ett helt års frånvaro och det är väldigt intressant för Steelers-fans. Äntligen ordning och reda på quarterbacken. Rapporterna från camp berättar att Roethlisberger har sett strålande ut. Fräschare i kroppen. Tunnare. Bättre flås. You name it. En spelare i mycket bättre form nu än senast. Självfallet kommer lite ringrost att lysa igenom, men boosten av att "Big Ben" styr armadan Steelers har ett extremt starkt värde.

Jag kommer spela Steelers -3 till oddset 1,72 hos Bet385.

Värt att notera:

1. Steelers kan ha ett av ligans absolut bästa defense. Framförallt är de grymma på run defense och i sin secondary (se Minkah Fitzpatrick) I afton kommer RB-ässet Barkley att få känna på "stålet". Han kommer bli mottagen med varma servetter. Notera att Steelers "bara" släppte igenom en enda 100-yards löpare i fjol. De är tuffa. Barkley lär få det jobbigt.

2. Giants har å sin sida hela tre (!) nya startande spelare på sin offensiva lina. Det kommer inte bli lätt mot Steelers.

3. Big Ben är 3-1 mot Giants över åren. Han är 11-4 när han spelat "Monday Night Football". HC Tomlin har ett än vassare rekord. Han är 15-2 vad gäller "Monday Night Football" och Steelers har 8 (!) raka segrar. Värt att notera.

4. Giants secondary har två riktigt bra spelare i Bradburry och Ryan, men därefter är det tunnsått. Många yngre spelare som kommer få chansen och som säkert kommer göra ett habilt arbete. Frågan kvarstår dock; vem skall stoppa Steelers nr 3 receiver?! Om vi utgår från att Schuster plockas upp av Ryan och att Bradburry nyper Johnson. Vem skall stoppa Claypool? Vem skall stoppa Ebron?!

5. Giants QB Daniel Jones spelade bra under rookie-säsongen. Nu är det år 2 och han har gamla Cowboys HC Jason Garrett som koordinator. Kommer bli riktigt spännande, men Giants känns som en nivå under Steelers.

Det är mycket som talar för Steelers denna gång och allt över 1,70 på Steelers är hämtgurka! Jag spelar Steelers -3 som ett bra spel.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip