Blir en kort motivering på grund av spelstoppet (19:00).

Vi gick emot Green Bay Packers senast mot Vikings och det resulterade i fina slantar. Idag tänker jag gå emot Green Bay Packers återigen då jag inte tycker att dom har presterat i år. Linan öppnade på -8 på Green Bay Packers och har nu sjunkit till -6.5, jag ser dock fortfarande ett stort värde på Detroit Lions.

Detroit Lions har en förmåga att steppa upp mot Green Bay Packers. Förra året så vann man borta mot Green Bay Packers på Lambeau Field med 18-16 för att sedan förlora hemma på Ford Field med 27-23. Man täckte sin lina utan några större problem båda matcherna, och det tror jag att dom lyckas med även idag.

Min motivering till spelet är att Detroit Lions ALLTID steppar upp mot bättre motstånd, samtidigt som Green Bay Packers har sett oerhört tröga och bleka så här inledningsvis, jag tycker att linan på Detroit Lions är alldeles för bra för och låta bli. Lyckas Matthew Stafford ge fan i att fumbla bollen samtidigt som Detroit Lions sätter press på Aaron Rodgers under HELA matchen så ger jag Detroit Lions väldigt fina chanser till att faktiskt VINNA matchen.

Spel: Detroit Lions +6.5
Bookie: Pinnacle
Värdering: 5/10

Följ mig gärna på twitter (@AmericanoPicks) för mer surr om NFL, NBA, College Football och College Basketball.

This is the stats tab
This is the post tip