Houston avslutade fjolåret riktigt starkt och nådde slutspel, vilket i sig var riktigt starkt jobbat med tanke på att Texans använde sig av tre quarterbacks genom säsongen och dessa tre tillsammans var ett gäng med ett totalt C-betyg när säsongen avslutades.

För mig är denna match en av omgångens mest enkla att tippa. Houston Texans har ett starkt lag i kommande och jag väljer att spela Texans handicapspel -3,5 till oddset 1,80 hos Unibet .se.

I år har Texans verkligen varit aktiva i offseason och i draften. De har plockat in fd Denver Broncos Brock Osweiler som QB och han såg helt OK ut under preseasonmatcherna. En i grunden bra QB som gått i skola hos den bäste dvs Peyton Manning. Nu har Osweiler fått en bra inledning i Houston och framförallt har laget/truppen en stabil skipper som kommer skapa ett större lugn offensivt. MEN coach Bill O'Brien nöjde sig inte med det offensiva vapnet, utan han såg till att addera RB-stjärnan Lamar Miller från Dolphins sedan Texans släppt skadebenägne Arian Foster. Miller har varit riktigt bra under Texans preaseason enligt alla interna rapporter, vilket bådar gott. För ett par år sedan plockade Texans in Jadeweyon Clowney som draft pick nr 1. En enastående pass rusher på collegenivå. Bekymret är att Clowney ej fått visa sina kvaliteter de senaste åren pga skador. NU har han äntligen fått vara hel och under preseason, då han vid sina enstaka snaps fått visa upp sig, har han varit en råstyrka att räkna med. Han har sett helgrym ut. I årets draft plockade man in WR Will Fuller i första rundan. Ett komplement till superstjärnan DeAndre Hopkins och Fuller har varit väldigt aktiv i sin uppträning och under preseason. DETTA är en kvalitetskille.

Den befintliga truppen då? Ja, JJ Watt har opererats under försäsongen, men kommer spela ikväll och det är som ni förstår en viktig bit i hela Texans pussel, eftersom Watt är ligans bäste defensive spelare. Clowney och Watt mot Bears QB Jay Cutler i pass rush = oj, oj och återigen oj...

Slutligen måste jag fördjupa mig i DeAndre Hopkins som verkligen svarat upp till Texans målsättning när de plockade honom. Betänk att Hopkins levererat som WR, trots att han haft C-rankade quarterbacks som kastat till honom, NU har han Osweiler som skipper. Han har ett springspel som stöd. Han har Fuller som 2nd WR. Hopkins har som sagt aldrig haft så bra förutsättningar som nu. Förvänta er stordåd!

Vad skall vi då säga om Chicago Bears? Försäsongen var allt annat än munter, då laget knappt fick ihop poäng på scoreboarden. Laget har tappat sin bäste running back till Jets. De har tappat sin bäste TE till Patriots och de har inte fyllt på särskilt bra. Jay Cutler är kvar som QB och han var lite piggare fjol, men totalt sett är Cutler en besvikelse. Deras förstarundaval från 2015, Kevin White är dock fräsch och kommer spela. Det är ett plus. MEN Bears egentliga enda hot är WR Alshon Jeffery, vilket alla motståndare vet. Jag gillar deras RB Jeremy Langford, men frågan är om han är redo att gasa för fullt hela matchen? Nja. Bears plockade in Broncos SB50 vinnare; Trevathan till sitt defense och det är bra spelare. MEN summa summarum är att laget inte är en contender ens för slutspel...

Jag spelar Houston Texans -3,5 till oddset 1,80 hos Unibet .se och är helnöjd med det!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip