Klockan 22:25 ikväll så tar Indianapolis Colts emot San Diego Chargers hemma på Lucas Oil Stadium, och här tycker jag att bolagen har valt fel favorit.

Jag har sett Indianapolis Colts två inledande matcher den här säsongen och oj vad jag tycker synd om Andrew Luck... Han har inte fått någon hjälp alls av sin defense! Indianapolis Colts defense har släppt till hela 73 (!) poäng dom två inledande matcherna och det är under all kritik.

Jag är fullt medveten om att San Diego Chargers kommer och få klara sig utan sin stora stjärna Keenan Allen, ett stort avbräck, absolut. Men jag tror ändå att San Diego Chargers chanser att vinna det här är större än vad bolagen påstår. Philip Rivers har sett riktigt fin ut och jag tror att han kommer och kasta upp en hel del poäng på tavlan ikväll mot ett Indianapolis Colts defense som just nu spelar som ett gäng amatörer.

Jag känner inte igen det här Indianapolis Colts laget i år, man är helt under isen och jag tror att dom kommer och få ett väldigt jobbigt år. En skadebenägen och skör Andrew Luck som jag personligen inte är något stort fan av kommer som vanligt att chokea när det väl gäller.

Spel: San Diego Chargers +2.5
Bookie: Pinnacle
Värdering: 5/10

Följ mig gärna på twitter (@AmericanoPicks) för mer surr om NFL, NBA, College Football och College Basketball.

This is the stats tab
This is the post tip