Jaguars (4-4) vs Texans (5-3). OBS! Matchen börjar redan kl 15.30 i eftermiddag och är en tidig match i Staterna (9.30). Skådeplatsen är Wembley Stadium i London. Det är sjunde året i följd som Jaguars spela i London. För Texans är det första gången. Jaguars är 3-3 i London. Den här fajten har alla förutsättningar att bli mycket sevärd, då framförallt pga. båda lagens quarterbacks. Jag undrar om inte Chicago Bears har fått "second thoughts" när de gick "all-in" och trejdade upp för Mitch Trubisky som nr 2. Texans vilade lite på hanen i samma draft, men sedan högg de likt en kobra när Deshaun Watson fanns kvar. Idag leder Watson hela NFL med sina 21 touchdowns. Bears Trubisky ser alltmer ut som en "bust", MEN time will tell. I nuläget är såväl Watson som Mahomes bättre spelare på sin position.

Värt att notera inför

1. Texans har vunnit 14 av 18 matcher mot Jaguars, varav de fyra senaste.

2. QB Watson leder hela NFL med 21 touchdowns. Han är 3-0 mot Jaguars.

3. Rookie-QB Minshew har steppat in fint efter Foles nyckelbenskada. Han har vunnit fyra av sex matcher.

4. QB Minshew har en TD-INT-ratio på 13-2 och det är formidabelt. Som rookie är det exceptionellt bra.

5. Texans superstar på defense; J.J.Watt blev skadad senast och är återigen borta året ut. De fyra senaste åren har Watt varit skadad tre. Det är ingen rolig stats och även om Watt är en av NFLs bästa på sin position, börjar skadorna bli väldigt många.

6. Jaguars RB Fournette är nr 2 i hela NFL med 791 rushing yards. Han är särskilt svår att tackla ner efter den initiala kontakten (626).

7. Texans run defense har varit starka i år och inte släppt till en 100-yards löpare över hela säsongen. Spännande match i matchen. Laget har dock gett upp 23,5 poäng per match, vilket totalt sett är dåligt.

8. Texans offensiv är rankad som nr 2 i NFL. Jaguars är nr 11.

9. Ha i åtanke att Jaguars vinster har kommit från lag som varit .500 el under det dvs. mot sämre lag.

10. Jaguars ger upp 234 yards via pass och totalt sett 343 yards inklusive springspelet . Det är den statsen som gör att jag kommer gå på Texans och Watsons offensiva spel. Jaguars har ingen som kan stoppa Texans WR Hopkins.

Jag bygger spelet på att Texans har haft det väldigt enkelt mot Jaguars sedan lång tid tillbaka och snabbt kommer ta över det offensiva spelet tidigt. Addera därtill att Jaguars är tunna i secondaryn efter Ramseys flytt till Rams. Jag spelar Texans -1,5 till oddset 1,96 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip