Jaguars (0-2) mot Titans (1-1). Det mesta som skrivs om Jaguars för dagen är missnöjet från en av ligans bästa cornerbacks Jalen Ramsey. Det blev uppenbart att killen inte är i balans efter den högljudda dialogen med sin HC Marrone i helgen. Nu berättas det att båda har "pratat" ut och allt är fine and dandy. Well; det tror jag inte en sekund på.

Jag kommer spela Titans -1,5 till oddset 1,94 hos Unibet , 888sport eller LeoVegas .

Titans var riktigt bra i game 1 mot Browns. 43-13 på bortaplan mot ett potentiellt slutspelslag var starka papper, men laget föll platt mot ett skadedrabbat Colts nu senast. QB Mariota har i mina ögon inte vuxit ut till den franchise-QB som han plockades för. Han är för ojämn och lite skadebenägen. 19/28 pass mot Colts för 154 yards och en TD är sådär. Han blev dessutom sackad fyra gånger. Däremot har Titans fått igång TE Delanie Walker och det är ett bra vapen för Mariota. Walker plockade in fyra bollar för 39 yards. MEN laget har större potential än så. Jag läser matchen som att Titans har toppchans att vinna utan överskattning av motståndet.

Värt att notera:

1. Titans vann båda möten mot Jaguars under fjolåret. 9-6 och 30-9.

2. Titans är 4-1 all-time stats i september. Jaguars är 1-4-1 på sina sex senaste hemmamatcher.

3. Jaguars är 2-5-1 mot AFC South-motståndare och 4-10 all-time stats i deras 14 senaste matcher när laget tillåtit mindre än 15 poäng i matchen innan. Spännande statistik!

4. Titans RB Henry gillas högt och rent. När lagen senast möttes hade Henry en "field day", då han sprang för 238 yards med fyra TDs som resultat. Beakta att Jaguars run defense har varit sådär hittills. Rankade som nr 17 i nuläget.

5. Jaguars har ett vasst defense, men har varit bedrövliga offensivt. Kom ihåg att QB1 Foles är skadad och RB-ässet för två år sedan, Fournette har varit en blek skugga av sig själv efter skada. Svårbedömd offensiv.

6. Notera att Jaguars har många spelare på sin skadelista och det gör att truppen för tillfället inte är homogen. Det är för ojämnt på vissa positioner (skador medför detta).

7. Titans är 28-20 all-time stats mot Jaguars. De har fyra raka segrar mot Jaguars. Totalt har Titans 91-41 till sin fördel vid dessa fyra segrar.

Jag går på Titans i afton. OM QB Mariota mixar upp Titans offensiv med fler springspel än pass, då kommer laget ha en toppchans att vinna. Spela stabilt och inga turnovers = pott! Jag spelar Titans -1,5 till oddset 1,94 hos Unibet , 888sport eller LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip