Thursday Night Football med två av de sämre lagen i hela ligan - Jets vs Broncos. Det är också två av de mest skadade lag i ligan, vilket lär göra den här outingen en aning speciell. Det är också två lag som är i grymt behov av en vinst, vilket gör tillställningen än mer intressant. Förvänta er ingen "greatest show on turf", utan en fajt om överlevnad. Dessa kan dock bli riktigt innehållsrika.

Jag kommer spela Jets -1,5 till oddset 1,87 hos Unibet , LeoVegas & Casumo och jag bygger det på att Broncos offensiv lär vara än sämre än Jets plus att Jets får tillbaka några bra spelare i afton.

Värt att notera:

1. Dessa båda lag har sett sorgliga ut offensivt till dags dato. Broncos snittar 15 ppg. Deras totala offensiv mot Bucs var 226 yards. 42 på marken och 184 i luften. Sannerligen inte mycket att yvas över. Jets då? Ja, de snittar på 12 ppg och är absolut sämst, men då har QB Darnold fått kasta till C-spelare i truppen pga. alla skador. Vad jag vill säga är att det är två lag utan form och utan självförtroende, där dock Jets QB1 Darnold spelar emedan Broncos har sin QB3 i Rypien. Det är väldigt viktigt att notera.

2. Jets skadelista är helt sinnes. Ett lag som verkar vara i en ständig rebuild, men det går inte att kriga med 15-17 ordinarie spelare på skadelistan. Det går inte heller att skylla på något mer än hur laget förberett sig. MEN ett litet ljus i tunneln är att Darnolds bäste vän på planen, WR Crowder gör comeback efter skada. Dessa två skapade många fina bolla mellan varandra under fjolåret. DET är ett gott tecken för Jets.

3. Broncos run offense lär få många chanser idag med rookie-Rypien som QB. De plockade över Gordon från Chargers, men det har fortfarande inte hjälpt en masse, utan det har mest varit habilt. Jets run defense var nr 2 i hela NFL i fjol. De är som sagt skadedrabbade, men OM Broncos skall ha en vettig chans att vara med i matchen måste springspelet fungera. Frågan kvarstår; kommer det att fungera? Låt mig tvivla. Gordon hade 26 yards mot Bucs senast och RB2 Lindsay är skadad, men listad som questionable. OM han spelar är det plus för Broncos.

4. Jets vinner den här matchen om QB Darnold kan finna kemin mellan sina WRs och TEs. Det finns stort kunnande hos bl.a. Crowder, Herndon, Berrios och Griffin. Darnold behöver bara få lite mer tid att andas i sin "passing pocket". Kan Jets offensiva lina (skadedrabbad) ändå lyckas hålla stången, då är Darnold ljusår bättre än Broncos Rypien i afton.

5. Broncos run defense har börjat bra. Nr 8 i NFL för tillfället, men det har mest att göra med att motståndarna har genomskådat lagets absoluta svaghet - secondary och passing defense. Broncos tillät hela 247 yards via luften och det är många yards.

Slutkommentar; Jets borde vinna den här matchen, eftersom deras offensiv är bättre än Broncos. Jets Darnold måste steppa upp idag och leverera det han kan. Då är han ljusår bättre än Rypien. Om Broncos kan få igång sitt springspel lär de vara med i matchen ett bra tag, men när krutröken skingrats bör Jets ha vunnit en tajt outing. Jag spelar Jets -2 hos Unibet , LeoVegas & Casumo . För er som söker sidospel; kolla in TD-spel på Jets TE Herndon. Dryga 3 ggr degen. Herndon har stora kvaliteter och idag när allt ljus är på Jets är det läge att visa dem..

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip