Jets (0-8) vs Patriots (2-5). Monday Night Football. Hade det här varit en outing från 2015, då hade det varit en fajt mellan två bra lag. Anno 2020 är det två riktigt svaga lag, utan tätkänning. Två sorgebarn.

Jag kommer spela +10 poäng till oddset 1,85 till Jets fördel hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Patriots, och då merparten i regi QB Brady, har 65-53-1 i inbördes möten. Notera att Patriots har vunnit de åtta senaste matcherna.

2. Patriots har förlorat fyra raka matcher och har varit riktigt svaga. Läge att vända på statistiken idag.

3. Jets har haft katastrofala skadebekymmer i år. Kanske har de hela sin offensiv - se WRs - redo i afton. Håll gärna extra koll på rookie Mims. Han har visat kvalitet. Riktig kvalitet.

4. Jets QB Darnold spelar inte idag pga axelskada. Reserv-QB Flacco fyller in.

5. New England innehar plats 3 i hela NFL vad gäller sitt springspel. Offensiven berättar att de snittar 159,7 yards per outing. Taktiken är gjuten i afton. Jets är dock inte helt iskalla i försvaret, men som helhet är det ett lag som är i komplett rebuild.

6. . Cam Newton har 103/156 pass för 1,143 yards med två TDs och hela sju (!) interceptions på året. Inget elitspel alls från den tidigare Super Bowl-finalisten...

7. Jets offensiv är rakt över sämst i hela ligan och HC Gase borde ha fått gå för länge sedan, men det kostar mer än det smakar enligt Jets ägare, bröderna Johnson (Johnson&Johnson är varumärket de äger). Kan vara ligans absolut sämsta ägare och har inte gjort många rätt genom åren.

Idag tror jag dock att Jets kan vara med rätt länge i matchen, men att Patriots håller undan till slut. Jag spelar därför Jets +10 till oddset 1,85 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip