Det som inte fick hända för Minnesota Vikings inträffade igår. Vikings QB Teddy Bridgewater skadade sig och slet av korsbandet. 1,5 vecka före säsongen skall börja. Helt sinnesjukt synd om Vikings och Bridgewater som alla förväntade sig en toppsäsong av. Många analytiker hade Vikings som vinnare av sin division. Detta är självfallet ett bittert nederlag för Minnesota, men the show must go on. Shaun Hill är backup och han rutinerad och kan hantera Vikings playbook bra. Han hade nog inte velat kommer in precis nu, men sådant är livet. Nu får han chansen och han kommer ta den.

I Los Angeles väntar alla med blida ögon på att Jared Goff skall ta sig an kostymen som fullskalig QB. Årets NFL-draft etta har en hel del att leva upp till. Han kommer få speltid idag, men som sagt; han är väldigt grön ännu. Rams har en suveränt vass defensiv, bra springspel, men det är A-killarna som leverera det och ingen av dessa kommer spela ikväll.

Värt att notera:

1. Vikings förlust av Bridgewater är oerhört tung för hela gruppen.

2. HC Mike Zimmer kommer stuva om rejält i truppen inför denna match. Han kommer inte våga riskera fler avslitna korsband el andra skador. Det innebär att han spelar 2-3 spelare på respektive position. Det är inte den yppersta eliten således.

3. LA Rams har haft det tufft hela preseason och gjort få poäng. Det har varit svajigt på QB-fronten.

För mig är det mycket enkelt att se få poäng i denna match med tanke på ovan info. Jag väljer därför att spela "under 35,0 poäng" till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip