Minnesota Vikings inviger idag den nya $1.1 billion U.S. Dollar Stadium där Aaron Rodgers och hans Green Bay Packers står för motståndet. En riktigt fin match på förhand om ni frågar mig!

Vi kommer och se ett vråltaggat Minnesota Vikings ikväll då dom ska försöka vinna över Green Bay Packers på sin nya mäktiga hemmaarena, och jag tror att dom har en väldigt bra chans till att göra det.

Minnesota Vikings quarterback Sam Bradford förväntas göra debut som den startande quarterbacken ikväll. Jag tror att nyckeln till att vinna matchen kommer och vara att få igång Adrian Peterson, för att förra veckan så såg han inte alls bra ut. Vikings måste även försöka få ner tempot i matchen genom att spela ett bra försvarsspel och sätta press på Aaron Rodgers, för kommer Rodgers och få tid i "fickan" så kommer det och vara kört för Vikings del.

Green Bay Packers har ingen vidare B2B statistik när det gäller bortamatcher, ett Green Bay Packers hemma på Lambeau Field och ett Green Bay Packers på resande fot är inte alls samma lag. Jag tror att Vikings chanser att slå Green Bay Packers idag är större än vad oddsen visar, därför tänker jag ta +hcp linan på Minnesota Vikings ikväll.

Minnesota Vikings måste som tidigare nämnt sätta press på Rodgers, få igång Adrian Peterson och undvika turnovers, lyckas dom med det så tror jag att dom vinner straight up.

Spel: Minnesota Vikings +2.5 @ 1.92
Bookie: Unibet
Värdering: 5/10

Följ mig gärna på twitter (@AmericanoPicks) för mer surr om NFL, NBA, College Football och College Basketball.

This is the stats tab
This is the post tip