Packers (3-0) vs Eagles (1-2) i Thursday Night Football. Lambeau Field är skådeplatsen och Packers är och skall vara favoriter, då Eagles är rejält skadedrabbade. Packers är 14-0-1 i sina 15 senaste hemmamatcher i septembermånad. Snacka om grym stats!

Jag kommer spela Packers -4 till oddset 1,90 hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson .

Värt att notera:

1. 3-0 är ett starkt facit för Packers, trots att offensiven har haltat en aning. Rodgers har till dags dato lyckats få ihop 647 yards med fyra TDs. Det är inte OK med tanke på att QB är Aaron Rodgers. MEN det är läge för ändring mot ett skadedrabbat Eagles. Rodgers kommer skjuta Eagles secondary i sank, då Eagles knappt har en pass rush att tillgå.

2. Packers defense är nr 2 i hela NFL vad gäller points allowed. Patriots är etta, men nr 2 är riktigt bra och laget har tillåtit 11,7 poäng i snitt. Starka papper. Packers defense mot pass är också väldigt starkt. Vi pratar nr 5 i hela ligan.

3. Eagles har två raka förluster mot Falcons och Lions och det är inget att skryta med, men deras tidigare kännetecken - defense - såväl pass rush som run defense är under all kritik och det har att göra med skador på nyckelpositioner. Laget har tillåtit 293 yards och +26 poäng per match i snitt och det kommer aldrig duga mot Packers på bortaplan i september.

4. Eagles running game har även det varit högst uselt med ett snitt på ca 90 yards och det räcker inte.

5. Packers offensiv kommer ha en field day om min analys stämmer. Deras WR1 och WR2 kommer spela och i förra matchen snittade de tillsammans +200 yards och fixade en TD. Dessutom är RB Jones het och kan såväl springa som ta emot pass från Rodgers.

6. Packers är 26-14 mot Eagles all-time stats. 9-5 hemma på Lambeau Field.

Jag spelar och tror på att Packers QB Rodgers kommer göra minst tre TDs mot en svag pass rush (se Eagles). Mitt spel blir Packers -4 till oddset 1,90 hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip